|
Sada je: čet 30 tra, 2026 1:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Udružna brbljaonica
El Zvonko je napisao/la: no gledaj s ove strane; imaš maloljetne članove udruge, zar misliš da bi bilo ugodno da idu po stanovima ljudi kojih ne poznaju na sastanke fan cluba, bilo je slučaja kod nas kada smo dogovorili takav sastanak i bio je još i "udružni" Ovo je dobar argument ZA registriranu udrugu, ali s druge strane imaš plaćanje članarine, osiguravanje prostora, strukturu vlasti...a gdje ima novca i moći (ma kako minorna zapravo bila), ima i svađe, spletkarenja, licemjerja (ma kako minorni bili) 
|
| ned 24 srp, 2011 8:41 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
El Zvonko je napisao/la: no gledaj s ove strane; imaš maloljetne članove udruge, Zašto bi imao? Meni ne pada na pamet da po netu upoznajem maloljetne klince i organiziram druženja s njima. El Zvonko je napisao/la: gledaj udrugu kao instituciju Gledam, i baš mi to ne paše. Za mene su sve to nepotrebne formalnosti. shirajzl je napisao/la: Ovo je dobar argument ZA registriranu udrugu, ali s druge strane imaš plaćanje članarine, osiguravanje prostora, strukturu vlasti...a gdje ima novca i moći (ma kako minorna zapravo bila), ima i svađe, spletkarenja, licemjerja (ma kako minorni bili) Točno, i onda nastaju struje, klanovi, zla krv, i naposljetku raskol. Kad bi sve funkcioniralo na principu "ajmo se nać kod Zvonka, dofurat gajbu pive i gledat Trek", sve bi funkcioniralo puno bolje. I dalje može postojat neka neformalna organizacija, s nazivom i web sajtom, pa i štampanim majicama, ali bez svega onoga što ubija prvotnu poantu, a to je druženje s ljudima koje uveseljavaju iste stvari.
|
| ned 24 srp, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
shirajzl je napisao/la: Ovo je dobar argument ZA registriranu udrugu, ali s druge strane imaš plaćanje članarine, osiguravanje prostora, strukturu vlasti...a gdje ima novca i moći (ma kako minorna zapravo bila), ima i svađe, spletkarenja, licemjerja (ma kako minorni bili)  zašto bi plačanje članarine bilo problem, o članarini, odlučuje skupština bila ona 0kn ili 100kn-nema nikakvih sukoba interesa struktura vlasti-koju opet odabere skupština-samo "pazi" da se to provede u dijelo, isto za prostorije uostalom skupštine usscroatia-e su javne pa te osobno pozivam da nas posjetiš pa se upišeš kao gost 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 24 srp, 2011 8:47 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
El Zvonko je napisao/la: zašto bi plačanje članarine bilo problem, o članarini, odlučuje skupština bila ona 0kn ili 100kn-nema nikakvih sukoba interesa struktura vlasti-koju opet odabere skupština-samo "pazi" da se to provede u dijelo, isto za prostorije uostalom skupštine usscroatia-e su javne pa te osobno pozivam da nas posjetiš pa se upišeš kao gost  Da, sve je to u teoriji ok. No znaš kakvi su ljudi: "zašto smo novcem od članarine kupili ovo, a ne ono...šta će nam to uopće, sigurno je kupio neku jeftinjaru pa sebi ostavio ostatak...zašto baš ovaj prostor, bolje da smo tamo gdje smo prije bili, ovo je bezveze, daleko mi je...bolje da nam je netko drugi predsjednik" itd. itd. Ljudska civilizacija zna biti predivna.
|
| ned 24 srp, 2011 8:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_Oz je napisao/la: Zašto bi imao? Meni ne pada na pamet da po netu upoznajem maloljetne klince i organiziram druženja s njima. ne znam kaj bi ti odgovorio, učlani se, predloži, glasaj protiv i app _Oz je napisao/la: Točno, i onda nastaju struje, klanovi, zla krv, i naposljetku raskol. Kad bi sve funkcioniralo na principu "ajmo se nać kod Zvonka, dofurat gajbu pive i gledat Trek", sve bi funkcioniralo puno bolje.
i ja ti opet velim da bi funkcioniralo samo za ljude koje ja il ti ili netko treći pozna, a btw ja koje ne poznam nepuštam samo tak u stan, kučno pravilo- moje razmisli zakaj sam podcrtao  što u udruzi ne smiješ samo tak napraviti  shirajzl je napisao/la: "zašto smo novcem od članarine kupili ovo, a ne ono...šta će nam to uopće, sigurno je kupio neku jeftinjaru pa sebi ostavio ostatak...zašto baš ovaj prostor, bolje da smo tamo gdje smo prije bili, ovo je bezveze, daleko mi je...bolje da nam je netko drugi predsjednik" itd. itd.
pa tako to i bude, demokracija je hebera stvar, ali nema baš da je sebi ostavio ostatak...kod nekih ima, no ne bi sad i ovdje o njima, kod nas se zapravo zna gdje je "svaka lipa"
|
| ned 24 srp, 2011 9:01 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
_Oz je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: no gledaj s ove strane; imaš maloljetne članove udruge, Zašto bi imao? Meni ne pada na pamet da po netu upoznajem maloljetne klince i organiziram druženja s njima. A zašto ne? (Ovo pišem iz perspektive nekoga tko je do prije nekoliko godina bio maloljetan i radije se družio s odraslima nego sa svojim vršnjacima.) Zašto bi se bezopasan čovjek bez pedofilskih sklonosti i ikakvih zlih namjera ustručavao družiti s mlađima od sebe?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 24 srp, 2011 10:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A čuj Oz meni isto paše da je udruga 18+ No ak izbaciš mlađe članove kako će ti doči "smjena generacija", mislim ok kužim, ali više je šanse da ovaj dofura usput svojeg frenda/icu koji je isto zainteresiran u ST a nikada se ne bi sam usudio doći 
|
| ned 24 srp, 2011 10:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
01.10. Svi na kioske kupit novi broj Playboya. Biti ce opsirni clanak o udruzi!!!!
| sri 21 ruj, 2011 12:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ako je tako, uranio si 10 dana, skoro nitko se tada više neće sjećati posta 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 ruj, 2011 1:05 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Shadowmaster je napisao/la: 01.10. Svi na kioske kupit novi broj Playboya. Biti ce opsirni clanak o udruzi!!!! Jel će bit tvoja golišava slika? 
|
| sri 21 ruj, 2011 9:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Playboy je skup.  Će netko skenirat? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 22 ruj, 2011 3:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Playboy je skup.  Će netko skenirat?  potpis 
|
| čet 22 ruj, 2011 3:13 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Program za 9 i 10 mjesec (draft)
Očito je čemu sve ovo vodi: članku 53. Statuta Udruge. Žalosno je to, ali je tako.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 17 lis, 2011 6:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
(i sad si T'Grel sam sebi misli kako je ispao cool što je to napisao  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 lis, 2011 6:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: (i sad si T'Grel sam sebi misli kako je ispao cool što je to napisao  ) Ne mislim to. Nego mislim kako pomoći udruzi kad već vi nećete. Ima vas par koji bi nešto ali da netko drugi radi. Svi bi htjeli bolje za udrugu ali nitko ne bi ništa radio. Dokle god imamo takvog članstva (bilo novijeg ili onog starog) koje ne želi pomoći udruzi i čekaju da će se dogoditi čudo, nikad se udruga neće oporaviti.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 17 lis, 2011 8:19 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|