|
Sada je: pet 02 lis, 2026 9:25 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Skupština... 13.2.2010.
El Zvonko je napisao/la: pa ček kaj se ne govori o suboti, a ne petku p.s. ali fakat je prekasno. Takve su se znale produžiti do 23h Kutija šibica je otvorena i subotom Da, malo je kasno, ali dobro da smo na kraju uopće dobili prostor i termin. I ne vjerujem da će tako dugo trajati, ona jedna koja je, ta je fakat bila... specijalna  El Zvonko je napisao/la: moj 3000-ti post Čestitke 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 12 vel, 2010 12:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
gledajte ljudi naprosto nemozemo tamo biti prije 19,meni je jako zao al morao sam pirca uopce nagovarati da i ovo dobijemo stoga boze moj,malo cemo ostat do 22 ovaj put jer nema nam druge
| pet 12 vel, 2010 1:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: ona jedna koja je, ta je fakat bila... specijalna  misliš da ova neće biti ...meni samo bitno da stignem na onaj bus koji lovi zadnji tram. 9 na Remizi ne mislim bauljat na relaciji Špansko - Prečko u komad noći 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 12 vel, 2010 2:07 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Lažeš da si mršava ili da ne znaš doć do Španskog? Lažem oboje MAHER je napisao/la: covjek bi se mogao zapitati za sto sve lazes  Pa za ovo da ne znam doc do spanskog, za ovo da sam mršava i za jos par stvari, ali morala bih te ubit kad bi rekla I da, i ja se zbilja nadam da se to nece oduzit... Stvarno mi se ne da do 11 bit tamo ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 vel, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: I da, i ja se zbilja nadam da se to nece oduzit... Stvarno mi se ne da do 11 bit tamo ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ma gle, i da se oduzi, ako ti se ide jednostavno odes. ne planiram ni ja ostajati tamo da bi slasao nekakva poluprivatna prepucavanja.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 12 vel, 2010 3:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Erm... Pa na skupstinu se ide da bi se slusala poluprivatna prepucavanja, necu valjda najzanimljiviji dio propustit? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 vel, 2010 3:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da... tocno sam znao da ces ovako nesto napisati.  u tom slucjau, ha, ti slobodno dođi oko pol deset, deset, pa ces biti svjeza i odmorna za prepucavanja. u stvari, zamolio bih te da doneses i kokice sa sobom, tako da budu fino tople.
|
| pet 12 vel, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: ne planiram ni ja ostajati tamo da bi slasao nekakva poluprivatna prepucavanja. Koliko sam ja vidio, do sada je na skupštinama sve bilo manje više službeno, ili su se odr. članovi bar trudili da tako izgleda  Jedino da spomenem, neke od pritužbi na prošlu skupštinu odnosile su se baš na to da je dio ljudi odmah nakon glasovanja otišao, pa neke stvari poslije nisu imale previše smisla.... ali to nismo uvrstili u službene nepravilnosti za ponavljanje jer je ostalo dovoljno ljudi za kvorum. Uglavnom, nije strašan fail, ali mislim da je to pomalo nekorektno prema ostalim članovima koji su se odlučili "izdržati" do kraja. Za vas koji ne izdržite, možda budete u reportovima čitali šta je bilo El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: ona jedna koja je, ta je fakat bila... specijalna misliš da ova neće biti Uh... A ja si baš maštao kako će ovo biti vesela i brza skupština nakon koje ćemo se svi dobre volje uputiti prvo u Kutiju šibica, i opustiti se uz pivom, biljar, stolni i pikado,... i na kraju završiti tko zna gdje u noćnom životu. Too much SF? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 12 vel, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Ant je napisao/la: ne planiram ni ja ostajati tamo da bi slasao nekakva poluprivatna prepucavanja. Koliko sam ja vidio, do sada je na skupštinama sve bilo manje više službeno, ili su se odr. članovi bar trudili da tako izgleda  Šteta što skupština nije službena. To je jedna ozbiljna stvar, a određeni se ponašaju kao da je to regularni sastanak. Rijetko kome (osim meni  ) ta službena događanja su bitni pa ne shvaćaju ozbiljnost situacije. Ono kako bi se trebali ponašat na skupštini je to da budemo vrlo službeni, a to znači da sve napravimo kako treba po propisima i da ne duljimo. Legitimna je stvar ako postoje više krugova glasovanja jer to ne ometa legitimnost i službenost skupštine. Ali ono rekla-kazala nije za skupštinu. Na skupštini se obavljaju samo one stvari koje Skupština mora obaviti. Sve ostalo može se izvan toga. Znam da dosta udrugara zna ono što sam napisao ali mislim da vrijedi malo se prisjetit.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 12 vel, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pa šta ne održite video konferenciju? 
| pet 12 vel, 2010 7:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Spet je napisao/la: pa šta ne održite video konferenciju?  Zato što tako ne bi mogli normalno donosit odluke. A i zbog tehničkih stvari: ne bi se normalno ni čuli, ni vidjeli. U biti, ne bi mogli normalno funkcionirat i to bi onda ispalo bezveze.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 12 vel, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Spet je napisao/la: pa šta ne održite video konferenciju?  Zato što tako ne bi mogli normalno donosit odluke. A i zbog tehničkih stvari: ne bi se normalno ni čuli, ni vidjeli. U biti, ne bi mogli normalno funkcionirat i to bi onda ispalo bezveze. tak je nemamo brze internet veze u tim prostorijama ja sam predložio, i skemijali bi nekaj, no nema laptopa ili tak nekaj 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 13 vel, 2010 2:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
ok, danas ste imali prilike vidjeti kako izgleda idealna skupsitna.  (ali nekako mi se cini da nasa nece proci ni priblizno tako dobro)
|
| sub 13 vel, 2010 2:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ono što smo vidjeli nije bila "prava" skupština... ali neću sad u detalje da me netko slučajno ne optuži za netrpeljivost prema drugim udrugama BTW, lijepo je bilo vidjeti da na nekoj skupštini svi ostanu do kraja 
|
| sub 13 vel, 2010 12:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Šteta što skupština nije službena. To je jedna ozbiljna stvar, a određeni se ponašaju kao da je to regularni sastanak. Rijetko kome (osim meni  ) ta službena događanja su bitni pa ne shvaćaju ozbiljnost situacije. Ono kako bi se trebali ponašat na skupštini je to da budemo vrlo službeni, a to znači da sve napravimo kako treba po propisima i da ne duljimo. Legitimna je stvar ako postoje više krugova glasovanja jer to ne ometa legitimnost i službenost skupštine. Ali ono rekla-kazala nije za skupštinu. Na skupštini se obavljaju samo one stvari koje Skupština mora obaviti. Sve ostalo može se izvan toga. Znam da dosta udrugara zna ono što sam napisao ali mislim da vrijedi malo se prisjetit. ...tako je T'Grasl reci ti njima... ...i ima da se obuku kako treba... ...ima da se dođe u košuljama i cipelama na skupštinu... ...i ponaša pristojno...a ne ko da smo na placu... !
| sub 13 vel, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|