Ovak mislio sam vam napisat opsirniju pricu ali cu se suzdrzati.
Naime party je skoroz propao, jer nam je trebalo samo neko određeno vrijeme da se došlepamo do tog mjesta, no kad smo došli tamo vidi ono nemaš kaj za vidjeti , neka stara kučerda preuređena u disco.
Mislim ja bi bolji party mogao napraviti doma.

Cijeli jedan zid je bio prekriven staklom pa smo mogli gledati unutra, samo sto su ta stakla bila na nekoj aluminijskoj konstrukciji koja su se toliko tresla od niskih tonova što su puštali unutra da se taj zveket cuo unutra i vani, a taj zvuk je bio skroz neugodan, pa mi stvarno nije bilo smisleno davat 30 kuna na tako loš zvuk.
Interijer je imao dobar light show koji se sastajao od par plavih reflektor lampi i projektoraskog videozida koji je netko spojio direktno na kameru pa malo snimao DJ-a i ekipu koja je oko njega plesala.
Najveci minus ovog partyja je sto je bio stvarno dobro reklamiran da ce biti neki TREK PARTY no ni set ni ekipa koja je bila ispred (osim nas) ni unutra nije brijala na trek stovise mogli su barem tu staklenu aluminijsku konstrukciju presvuc u neka Turboliftska vrata pa napravit barem neki mali ugođaj treka, a bilo bi poželjno da su stavili besplatan ulaz za ljude koji su se obukli u stilu ST partyja.
Ja sam cak dosao i do ulaza i promatrao covjeka koji je dilao karte koji uopce nije primjetio da imamo komunikatore na majcama, samo je pogledao u svoju kasicu-prasicu i rekao: "ULAZ 30Kn" tako da ostatak price znate....
Na srecu smo uhvatili bus i uspjeli slikat tu "disco-kučicu" sa stražnje strane i otkrili zapravo koliko smo pametni smo nismo potrosili ni kune za ovo propalo veće, jer unutra nije bilo mjesta ni za bar nego su neki ljudi izvana dilali neke pive. Uglavnom sveskupa bijase organizacijska katastrofa sa predobrim marketingom, a ispaše jad i bjeda tog djela grada. (Kao suprotnost navodim neke od barova na Jarunu koji poput Aquariusa nude upad za 20 kn sa puno boljom opremom i dj-ima) Toliko od mene...