| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Što mislimo o trenutnoj članarini
A tko je odobrija .....!? jel bilo glasovanje oko toga ....? jer ak se radi o extra clanirini onda bi trebalo ako ne ... onda recimo da ni bitno... Vi mene niste razumili.....nemos doc i neciji osobni projekt proglasit samo tako da je projekt udruge ... i to nisan vidija nigdi..al ...necu sad o vijerojatnom mehanizmu donosenja takve odluke .tj o "filmskom lobiju"... !?!.. Evo ja cu pokrenut projekt izrade komunikatora ,pravog ne plasticnih igracaka ,s osobnim IDom , IDom udruge [ broda], rotacionim kodnom zastitom od ometanja ..... spojiv na racunalo .. isl. Ocete finacirat..izradu HWra i FWra .... !? bas me zanima .......misljenje ! Bit cemo udruga s pravin funkcionalnim komunikatorom s porovijeron vjerodostojnosti podataka ,IDa i zastiotom od ometanja [ prilicno dobrom]....ka u STu..... Jel vas to zanima ..?..  Mislin vec kad smo u komercijali....zasto da ne pokusan i ja dobit novac...za projekt ...naravno uspjeh nije zagrantiran jer sve je to amaterski..ka i film.... Pozdrav Projektantska 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 stu, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: A tko je odobrija .....!? jel bilo glasovanje oko toga ....? ha, cuj, takvi projekti ti se navode i u samom statutu udruge kao djedna od djelatnosti iste.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 stu, 2007 9:00 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ant je napisao/la: buco je napisao/la: A tko je odobrija .....!? jel bilo glasovanje oko toga ....? ha, cuj, takvi projekti ti se navode i u samom statutu udruge kao djedna od djelatnosti iste. Zar ni i izrada maketa i opreme tj znakovlja STa takodjer u "statutu" .!?.. Morat cemo osnovat , ka sabor , statuarnu komisiju..vidin ja... jer mi to mirisi na ono "ca je meni lipo to je u statutu udruge" , ca ni...nece ici.... jel to pisa , mislin taj statut, Luj 14 ..bit ce da je 100%....?... Kakvi sad statuti , ona zenska mi citira ka fol "pravnu drzavu" koja ionak pravo ne provodi..nije joj ka "usput" ..ti neke statute..pa nismo fiskali vec udruga , nakupina, skup..etc...pucana koji nesto oce...e sad nezna se sto bas tocno....osin da vole gledat ST .....jel tako..?.. Sve ostalo bi ga ka spadalo pod "slobodnu interpretaciju".. koja mi kaze da ko voli nek izvoli naravno... ima podrsku ali ne i beci.. [ lovu] ....amaterizan cisti..... Prevedeno na "japanski" ... "plati pa klati".....budi oni Hitckok ko te ces..sretno..! Pozdrav Napoleonova 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 stu, 2007 9:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Kakvi sad statuti svaka registrirana udruga mora imati statut, pa ga tako ima i USS Croatia. mozes ga naci na stranicama udruge. (premda i nesto starijem izdanju, ako se nevaram, ali nema ti bitnih promjena u ovom pitanju)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 stu, 2007 9:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Sve to stima ..statut... nego jel se udruga bavi izradon predmeta i odjece , ka hobby , iz STa mislin... Ak da onda bi moga konkurirat na "javnom natjecaju" udruge za dio novca oko financiranja projekata za npr . izradu komunikatora .. da ne citan statut san u guzvi san s vremenom ...!?!
Pozdrav
HFPova 34

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 29 stu, 2007 7:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Izrada bedževa ide na trosak udruge (uvijek se trazi najpovoljnije riješenje  )i jedino je sto nam dopusta trenutni budzet za clanstvo, uz iskaznice i fanzine. Ostalo uniforme, itd. ljudi placaju sami!
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 29 stu, 2007 7:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Pa zar ni Bedz ujedno i komunikator u ST serijalu !? ak se dobro sjecan je , "klepnu" ga i on se spaja s racunalom...ka GSM s serverom [baznom stanicom]....i mos ogovart ... Na taj "komunikator" san mislija ....... ! No nije mi bia cilj da greben lovu od udruge vec da samo kazen bi takav projekt vijerojatno moga uc u razmatranje za potpru udruge ak mogu filmovi zasto nebi i bedz[ komunikator ] ,...!' Sad ionako neman vremena za projekte , al ako nekog zanima ..hmm..mogli bi popricat.. bilo bi zanimljivo imat tako sto i doc na konove s "pravin" komunikatorom..zamisli clanovi se pozivaju klikom na bedz....! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 30 stu, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Buco, ochito je da u tebi lezhi veliki potencijal, samo ga treba iskoristit'.
Produktivnih ideja 30
| pet 30 stu, 2007 3:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ma da bedz=komunikator kako ga hoces nazvati Nisam te razumio kako "uc u razmatranje za potpru udruge"? kak sam i bio napisao o bedzevima se je dosta polemiziralo dok se na kraju nije prihvatila naj/jednostavnija/jeftinija/prihvatljivija opcija.
|
| pet 30 stu, 2007 3:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
El Zvonko je napisao/la: kak sam i bio napisao o bedzevima se je dosta polemiziralo dok se na kraju nije prihvatila naj/jednostavnija/jeftinija/prihvatljivija opcija. ja se ne sjecam te polemike  tj. sjecam se "e ajmo nabaviti bedjeve" i onda nista ... i tako jedno 10 puta doj jednom nije bilo "e ajmo nabaviti bedjeve. imamo love i znam di mozemo za relativno malo para to izraditi" i onda smo ja i max rekli "ok" ako je to "dosta polemiziranja" ... onda si u pravu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 stu, 2007 6:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@El Zvonko Uredu je to oko opcije.. nego mislim da ak bi projekt sami odradili mozda bi mogli imat bolje za istu lovu....sad neznam koliko je taj na cijeni .... bedz i jel more komunicirat i testirat ID korisnika islicne "gluposti"... Ono "uc u razmatranje za potporu udruge" se odnosilo na odgovor @Antu glede financiranja projekata koji su u statutu udruge .... malo san "bacija oko" na taj statut i iskreno receno po njemu bi se sve i sva moglo uvrstit da je od interesa udruge ...... Pa jos ne kuzin ca je nas "pjesink" @Ant tija rec..spominjanjen stauta udruge .. !?... Valjda me proba izbacit iz takta .  ...hmmm ..al mogu mu samo rec hvala @Ant-e .... sad znam 100% da i komunikator more bit sluzbeni projekt udruge ..ka i recimo kupnja novih prozora na @HC-ovon imanju/kuci ... Posto se udruga njime koristi za "slobodne aktiovnosti"... fakat... ak ..je istina ca pise na boardu.... Hmmm.. ak se @HC siti pitat .[ ima pravo po statutu ] ..jeli..naznam.... ni to mala investicija za udrugu.... Pozdrav Burzovnog izvjesca 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 30 stu, 2007 9:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco... sto si ti htio reci sa proslim postom?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 stu, 2007 10:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: ja se ne sjecam te polemike  Kak se ne sjecas: -prvo se je islo na opciju da se naprave identicni, kao stari -onda nismo znali tko to u gradu bi izradio i za koju lovu -tada je netko predlozio da napravimo sami tj. od raznih materijala-tu je bilo dosta prijedloga -onda se je odustalo jer ne bi bili identicni-odnosno imali svi isti dizajn -tada sam ja nasao tko bi nam radio ali je bila cijena "astronomska" i ovo se je desavalo kroz par mjeseci i tada je doslo ljeto: naravno vecina ljudi nije bila u zg, odnosno nismo mogli pronaci tko bi izradio-dopusti -dosao tako i 8mj. pa se vratili na opciju (izradimo sami) koja nije bila bas prihvacena -kada sam skuzio kako je to vec otegnuta tema, sam se zaputih pretrazivati grad u nadi da cu naci nesto povoljno, i isplatilo mi se -sljedeci sastanak izvjestio sam tebe i maXa o cijeni (jer je bilo poprilican dio budzeta) i da za to mozemo dobiti identicne bedzeve kao sto su bili stari i svi smo se slozili da ja to tamo dam izraditi (btw cak smo telefonski pricali o tome ak me sjecanje sluzi-isti dan kad sam pronasao gdje izraditi)
|
| sub 01 pro, 2007 1:30 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: buco... sto si ti htio reci sa proslim postom? Ah...ta anti logika... da je 2+2 koji put izgleda i 9, 15 ....tj ka i statut stvar interpretacije..koliko sam dokucija iz istog. Jesi ti siguran da si ga procita ili si ga samo "procita" ..statut..?.. @El Zvono kazes bedz je "poprilican dio budjeta" ..hmmmm ..vidis steta ca se nisan prije javia na natjecaj.. sad bi se obogatija...  ... No .... ideja o pravon komunikatoru mozda ni losa ...mozda napravin jedan demo ..ne prije veljace / ozujka .....da puk vidi ..tko zna moda me spozorirate ..... . Mogli smo ustedit lovu da je odradjeno ka projekt udruge uz pomoc clanstva..no..... To i je cilj projekata na neprofitnim udrugama/boardima valjda , da clanstvo nesto i samo uradi / doprinese na korist svih ... svatko ono ca more ili zna .... Pozdrav Drugaraska 71

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 pro, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
buco je napisao/la: ...... @El Zvono kazes bedz je "poprilican dio budjeta" ..hmmmm ..vidis steta ca se nisan prije javia na natjecaj.. sad bi se obogatija...  ... No .... ideja o pravon komunikatoru mozda ni losa ...mozda napravin jedan demo ..ne prije veljace / ozujka .....da puk vidi ..tko zna moda me spozorirate ..... . Mogli smo ustedit lovu da je odradjeno ka projekt udruge uz pomoc clanstva..no..... To i je cilj projekata na neprofitnim udrugama/boardima valjda , da clanstvo nesto i samo uradi / doprinese na korist svih ... svatko ono ca more ili zna .... .... Buco , samo ti napravi demo verziju funkcionalnog komunikatora, i ja sam zainteresiran za jedan umjereno komercijalni primjerak. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 08 pro, 2007 11:25 am |
|
 |
|