Sada je: sri 23 ruj, 2026 9:33 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 88 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
 Što mislimo o trenutnoj članarini 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: Što mislimo o trenutnoj članarini
A tko je odobrija .....!? jel bilo glasovanje oko toga ....? jer ak se radi o extra clanirini onda bi trebalo ako ne ... onda recimo da ni bitno... :shock:

Vi mene niste razumili.....nemos doc i neciji osobni projekt proglasit samo tako da je projekt udruge ... i to nisan vidija nigdi..al ...necu sad o vijerojatnom mehanizmu donosenja takve odluke .tj o "filmskom lobiju"... !?!.. :wink:

Evo ja cu pokrenut projekt izrade komunikatora ,pravog ne plasticnih igracaka ,s osobnim IDom , IDom udruge [ broda], rotacionim kodnom zastitom od ometanja ..... spojiv na racunalo .. isl.
Ocete finacirat..izradu HWra i FWra .... !? bas me zanima .......misljenje !
Bit cemo udruga s pravin funkcionalnim komunikatorom s porovijeron vjerodostojnosti podataka ,IDa i zastiotom od ometanja [ prilicno dobrom]....ka u STu.....
Jel vas to zanima ..?.. :? Mislin vec kad smo u komercijali....zasto da ne pokusan i ja dobit novac...za projekt ...naravno uspjeh nije zagrantiran jer sve je to amaterski..ka i film.... #-o

Pozdrav

Projektantska 5

Tehnika Pucanstvu !

sri 28 stu, 2007 2:13 pm
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
buco je napisao/la:
A tko je odobrija .....!? jel bilo glasovanje oko toga ....?

ha, cuj, takvi projekti ti se navode i u samom statutu udruge kao djedna od djelatnosti iste.

sri 28 stu, 2007 9:00 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Ant je napisao/la:
buco je napisao/la:
A tko je odobrija .....!? jel bilo glasovanje oko toga ....?

ha, cuj, takvi projekti ti se navode i u samom statutu udruge kao djedna od djelatnosti iste.

Zar ni i izrada maketa i opreme tj znakovlja STa takodjer u "statutu" .!?.. :?
Morat cemo osnovat , ka sabor , statuarnu komisiju..vidin ja... jer mi to mirisi na ono "ca je meni lipo to je u statutu udruge" , ca ni...nece ici.... jel to pisa , mislin taj statut, Luj 14 ..bit ce da je 100%....?... :mrgreen:

Kakvi sad statuti , ona zenska mi citira ka fol "pravnu drzavu" koja ionak pravo ne provodi..nije joj ka "usput" ..ti neke statute..pa nismo fiskali vec udruga , nakupina, skup..etc...pucana koji nesto oce...e sad nezna se sto bas tocno....osin da vole gledat ST .....jel tako..?.. :mrgreen:

Sve ostalo bi ga ka spadalo pod "slobodnu interpretaciju".. koja mi kaze da ko voli nek izvoli naravno... ima podrsku ali ne i beci.. [ lovu] ....amaterizan cisti.....
Prevedeno na "japanski" ... "plati pa klati".....budi oni Hitckok ko te ces..sretno..!

Pozdrav

Napoleonova 3

Tehnika Pucanstvu !

sri 28 stu, 2007 9:17 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
buco je napisao/la:
Kakvi sad statuti

svaka registrirana udruga mora imati statut, pa ga tako ima i USS Croatia.
mozes ga naci na stranicama udruge. (premda i nesto starijem izdanju, ako se nevaram, ali nema ti bitnih promjena u ovom pitanju)

sri 28 stu, 2007 9:24 pm
Profil ICQ Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Sve to stima ..statut... nego jel se udruga bavi izradon predmeta i odjece , ka hobby , iz STa mislin...
Ak da onda bi moga konkurirat na "javnom natjecaju" udruge za dio novca oko financiranja projekata za npr . izradu komunikatora ..
da ne citan statut san u guzvi san s vremenom ...!?!

Pozdrav

HFPova 34

Tehnika Pucanstvu !

čet 29 stu, 2007 7:37 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Izrada bedževa ide na trosak udruge (uvijek se trazi najpovoljnije riješenje :) )i jedino je sto nam dopusta trenutni budzet za clanstvo, uz iskaznice i fanzine.
Ostalo uniforme, itd. ljudi placaju sami!

čet 29 stu, 2007 7:45 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Pa zar ni Bedz ujedno i komunikator u ST serijalu !? ak se dobro sjecan je , "klepnu" ga i on se spaja s racunalom...ka GSM s serverom [baznom stanicom]....i mos ogovart ...

Na taj "komunikator" san mislija ....... ! :wink:

No nije mi bia cilj da greben lovu od udruge vec da samo kazen bi takav projekt vijerojatno moga uc u razmatranje za potpru udruge ak mogu filmovi zasto nebi i bedz[ komunikator ] ,...!'

Sad ionako neman vremena za projekte , al ako nekog zanima ..hmm..mogli bi popricat.. bilo bi zanimljivo imat tako sto i doc na konove s "pravin" komunikatorom..zamisli clanovi se pozivaju klikom na bedz....! :lol:

Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !

pet 30 stu, 2007 3:19 pm
Admiral
Admiral

Buco, ochito je da u tebi lezhi veliki potencijal, samo ga treba iskoristit'. :wink:

Produktivnih ideja 30

pet 30 stu, 2007 3:22 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Ma da bedz=komunikator kako ga hoces nazvati :D

Nisam te razumio kako "uc u razmatranje za potpru udruge"?
kak sam i bio napisao o bedzevima se je dosta polemiziralo dok se na kraju nije prihvatila naj/jednostavnija/jeftinija/prihvatljivija opcija.

pet 30 stu, 2007 3:42 pm
Inquisitor
Inquisitor

El Zvonko je napisao/la:
kak sam i bio napisao o bedzevima se je dosta polemiziralo dok se na kraju nije prihvatila naj/jednostavnija/jeftinija/prihvatljivija opcija.

ja se ne sjecam te polemike ;)
tj. sjecam se "e ajmo nabaviti bedjeve" i onda nista ... i tako jedno 10 puta doj jednom nije bilo "e ajmo nabaviti bedjeve. imamo love i znam di mozemo za relativno malo para to izraditi" i onda smo ja i max rekli "ok"
ako je to "dosta polemiziranja" ... onda si u pravu :)

pet 30 stu, 2007 6:36 pm
Profil Web stranica
Dai-zvizda
Dai-zvizda

@El Zvonko
Uredu je to oko opcije.. nego mislim da ak bi projekt sami odradili mozda bi mogli imat bolje za istu lovu....sad neznam koliko je taj na cijeni .... bedz i jel more komunicirat i testirat ID korisnika islicne "gluposti"... :wink:

Ono "uc u razmatranje za potporu udruge" se odnosilo na odgovor @Antu glede financiranja projekata koji su u statutu udruge .... malo san "bacija oko" na taj statut i iskreno receno po njemu bi se sve i sva moglo uvrstit da je od interesa udruge ......
Pa jos ne kuzin ca je nas "pjesink" @Ant tija rec..spominjanjen stauta udruge .. !?... #-o

Valjda me proba izbacit iz takta . :? ...hmmm ..al mogu mu samo rec hvala @Ant-e .... sad znam 100% da i komunikator more bit sluzbeni projekt udruge ..ka i recimo kupnja novih prozora na @HC-ovon imanju/kuci ... :lol:

Posto se udruga njime koristi za "slobodne aktiovnosti"... fakat... ak ..je istina ca pise na boardu.... :mrgreen:

Hmmm.. ak se @HC siti pitat .[ ima pravo po statutu ] ..jeli..naznam.... ni to mala investicija za udrugu.... :wink:

Pozdrav

Burzovnog izvjesca 55

Tehnika Pucanstvu !

pet 30 stu, 2007 9:50 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco... sto si ti htio reci sa proslim postom?

pet 30 stu, 2007 10:47 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Chaky je napisao/la:
ja se ne sjecam te polemike ;)

Kak se ne sjecas:
-prvo se je islo na opciju da se naprave identicni, kao stari
-onda nismo znali tko to u gradu bi izradio i za koju lovu
-tada je netko predlozio da napravimo sami tj. od raznih materijala-tu je bilo dosta prijedloga
-onda se je odustalo jer ne bi bili identicni-odnosno imali svi isti dizajn
-tada sam ja nasao tko bi nam radio ali je bila cijena "astronomska"

i ovo se je desavalo kroz par mjeseci i tada je doslo ljeto: naravno vecina ljudi nije bila u zg, odnosno nismo mogli pronaci tko bi izradio-dopusti

-dosao tako i 8mj. pa se vratili na opciju (izradimo sami) koja nije bila bas prihvacena
-kada sam skuzio kako je to vec otegnuta tema, sam se zaputih pretrazivati grad u nadi da cu naci nesto povoljno, i isplatilo mi se
-sljedeci sastanak izvjestio sam tebe i maXa o cijeni (jer je bilo poprilican dio budzeta) i da za to mozemo dobiti identicne bedzeve kao sto su bili stari i svi smo se slozili da ja to tamo dam izraditi (btw cak smo telefonski pricali o tome ak me sjecanje sluzi-isti dan kad sam pronasao gdje izraditi)

sub 01 pro, 2007 1:30 am
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Chaky je napisao/la:
buco... sto si ti htio reci sa proslim postom?

Ah...ta anti logika... da je 2+2 koji put izgleda i 9, 15 ....tj ka i statut stvar interpretacije..koliko sam dokucija iz istog.
Jesi ti siguran da si ga procita ili si ga samo "procita" ..statut..?.. :wink:

@El Zvono kazes bedz je "poprilican dio budjeta" ..hmmmm ..vidis steta ca se nisan prije javia na natjecaj.. sad bi se obogatija... #-o ...
No .... ideja o pravon komunikatoru mozda ni losa ...mozda napravin jedan demo ..ne prije veljace / ozujka .....da puk vidi ..tko zna moda me spozorirate ..... . :wink:

Mogli smo ustedit lovu da je odradjeno ka projekt udruge uz pomoc clanstva..no.....
To i je cilj projekata na neprofitnim udrugama/boardima valjda , da clanstvo nesto i samo uradi / doprinese na korist svih ... svatko ono ca more ili zna ....

Pozdrav

Drugaraska 71

Tehnika Pucanstvu !

sub 01 pro, 2007 1:47 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

buco je napisao/la:

......
@El Zvono kazes bedz je "poprilican dio budjeta" ..hmmmm ..vidis steta ca se nisan prije javia na natjecaj.. sad bi se obogatija... #-o ...
No .... ideja o pravon komunikatoru mozda ni losa ...mozda napravin jedan demo ..ne prije veljace / ozujka .....da puk vidi ..tko zna moda me spozorirate ..... . :wink:

Mogli smo ustedit lovu da je odradjeno ka projekt udruge uz pomoc clanstva..no.....
To i je cilj projekata na neprofitnim udrugama/boardima valjda , da clanstvo nesto i samo uradi / doprinese na korist svih ... svatko ono ca more ili zna ....
....

Buco , samo ti napravi demo verziju funkcionalnog komunikatora,
i ja sam zainteresiran za jedan umjereno komercijalni primjerak. :commbadge:

samo kada mu pomaže da se pridigne.”

sub 08 pro, 2007 11:25 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: