|
Sada je: pon 03 kol, 2026 5:25 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Program za siječanj
Meni je ta igra dosadna... tj. dosadi nakon kojeg kruga... Nosi li netko munchkin... ili da ja dofuram Pillarse?  Možemo umjesto kategrale izgrađivati enterprise ili tak nešto... dala bi se igra Trekizirati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 sij, 2010 7:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
evo igrali se pillarsi,nije bilo lose,al malo je ljudi bilo
samo cvicek,leo,norma i ja
| pon 11 sij, 2010 5:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bilo je okej... ja sam opet zaboravio poneko pravilo ali veliku večinu sam se sječao, a i Leo je pomogao, tako da smo brzo pohvatali konce. Ako će biti zainteresiranih, iduću nedjelju možemo igrati i Pillarse uz Carcassonne 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 11 sij, 2010 9:05 am |
|
 |
|
Admiral
|
svi sljedeci sastanci NEDJELJOM su odsada u ŠPANSKOM
| pet 15 sij, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Što ste radili jučer?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 15 sij, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Drago mi je da si to pitala (warning: teško kur*enje ahead!  ) Igrali smo On Screen kviz - pogađanje o kojoj epizodi TNGa se radi na temelju pikselizirane slike iz epizode. Kviz je pripremio i vodio Ant. U jednom timu su bili Maher i Asimov, u drugom timu su bili Dašo i Sovereign... a u trećem sam bio samo ja... Tako sam se odlučio kako bi ostali imali bilo kakve šanse i kako bi moja eventualna pobjeda bila još veća Ekipa je odustala od igre kad su Asimov & Maher imali 16 bodova, Dašo & Sov 52 boda, a ja imao 104 boda Mislio sam da mi neće tako dobro ići, ali na kraju je bilo još i bolje nego prošli put kad na klasičnom kvizu nisam uspio sakupiti više bodova nego svi drugi igrači zajedno.... (tada je bilo: ja 28, brick 16, Hrvoje 10 i Shadowmaster 7  ) Volio bih da u nekom od budućih kvizova sudjeluje Ant kao igrač, a ne kao voditelj, kako bi kviz bio imalo neizvjestan A također, Tomca se već dugo nije pojavio u udruzi a odonda sam ja još jednom pogledao cijeli TNG, cijeli DS9 i večinu Voyagera 
|
| pet 15 sij, 2010 11:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
MAHER je napisao/la: svi sljedeci sastanci NEDJELJOM su odsada u ŠPANSKOM pitao me netko danas za ovo, a ja WTF kaj ti je...već sam mu htio napisat na kojoj je buniki sve mi je jasno  p.s. malo slika od jučer http://img301.imageshack.us/i/14012010062.jpg/http://img24.imageshack.us/i/14012010061.jpg/http://img301.imageshack.us/i/14012010060.jpg/http://img15.imageshack.us/i/14012010058i.jpg/http://img301.imageshack.us/i/14012010057.jpg/stavio bi sliku ali sam dobio f.....g poruku Kod: It was not possible to determine the dimensions of the image i rekao f..k that 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 16 sij, 2010 12:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Čestitke... sad si pokazao tko je najveći trekkie u udruzi...
| sub 16 sij, 2010 12:38 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pokazao sam to zadnja 2 kviza... sad čekam treći 
|
| sub 16 sij, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A kako onda da si izgubio u Siskoteci od mene i Mirne? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 16 sij, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Hrčak je napisao/la: A kako onda da si izgubio u Siskoteci od mene i Mirne?  ah, Hrcka, pa zar ne znas da se score vodi samo u situacijama u kojima pobijedis? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 sij, 2010 1:33 am |
|
 |
|
Admiral
|
mislim da je zadnju siskoteku izgubio i od mene
| ned 17 sij, 2010 1:58 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
U Siskoteci sam failao jer sam igrao u ekipi! Pa me vukla nazad Šalim se... ma nisam ja za te brzinske gdje u sekundi i pol moraš reći kak se zove glumac ili lik... a niti u preslagivanju slova da bi se dobio pojam.... Bolji sam kad se očekuje čisto Trek znanje @Hrčka očekujem da sudjeluješ u idućem kvizu, pa da te vidim! 
|
| ned 17 sij, 2010 2:22 am |
|
 |
|
Admiral
|
dopuna programa
31.1. ce se također raditi novi program za 2 mjesec
| pon 25 sij, 2010 2:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ultrakratki report četvrtka:Igrali smo Pictionary. Dašo zaboravio donjeti Pictionary. Improvizirali smo. Gađali smo dašu velikim kockicama (vidi sliku) Moj tim je opet pobjedio (4. put za redom?  )  ... Ultrakratki report nedjelje:Gledali smo SW 5: Empire strikes back Svidio mi se quote "You have failed me for the last time" Jeli smo i pili ono što je ostalo od godišnjice (i još je ostalo i za četvrtak ponešto)
|
| pon 25 sij, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|