|
Sada je: uto 28 srp, 2026 5:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Program udužnih aktivnosti za 5 mj. 2009 (draft)
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Program udužnih aktivnosti za 5 mj. 2009 (draft)
da.....weeeeeeeeeeee
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 12 svi, 2009 6:49 pm |
|
 |
|
Ensign
|
pa jeste li onda za jednu malu proslavu 28.05.? ali bez alkohola...
|
| uto 12 svi, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Asimov je napisao/la: Da, trebate dosta materijala "probaviti", a ja neću puno ponavljati, ako propustite početak... nekaj se skida, neznam kaj, ali ide... marq khan je napisao/la: jel imate običaj proslaviti nečiji rođendan u udruzi? pa baš i ne 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 12 svi, 2009 6:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
marq khan je napisao/la: pa jeste li onda za jednu malu proslavu 28.05.? ali bez alkohola... naravno biti ce nam drago 
|
| uto 12 svi, 2009 6:52 pm |
|
 |
|
Ensign
|
hehe super... 
|
| uto 12 svi, 2009 6:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...eto vidite kako jedan post puno toga mijenja... :lolsmjeh: Koji post? I btw, Shadowmaster dok si kopipejstao moju obradu udružnih aktivnosti, iskopirao si i npr. "(jer nemam pojma kako će to izgledati, a bad mi je špekulirati  " Pitam se da li će do početka 6. ipak osvanuti i prava a ne "draft" tema o aktivnostima udruge 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 14 svi, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ispravljeno
| pet 15 svi, 2009 2:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ok, a ja mako s facebooka Zvonko, Ant, Zmajchek - o čemu se radi u toj "Drinking game"? Tko će voditi tu igru ... i je li Ant za? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 15 svi, 2009 3:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 znam jedino da dolazi Ant, možda zmajchek...nekaj se bude koristio projektor...misteriozno za sada  p.s. Da se ne bi zabunili to će biti u Španskom jer su izbori...ne zaboravite 
|
| pet 15 svi, 2009 8:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
El Zvonko je napisao/la: p.s. Da se ne bi zabunili to će biti u Španskom jer su izbori...ne zaboravite  Ma nitko se neće zabuniti, svi će kad kliknu na podforum udruge u prvom "važno" topiku u prvom postu "program za 5. mjesec" sve u detalje saznati 
|
| pet 15 svi, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
El Zvonko je napisao/la: :neznam: znam jedino da dolazi Ant, možda zmajchek...nekaj se bude koristio projektor...misteriozno za sada  p.s. Da se ne bi zabunili to će biti u Španskom jer su izbori...ne zaboravite  A mene si zaboravio?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 15 svi, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: :neznam: znam jedino da dolazi Ant, možda zmajchek...nekaj se bude koristio projektor...misteriozno za sada  p.s. Da se ne bi zabunili to će biti u Španskom jer su izbori...ne zaboravite  A mene si zaboravio? pa neznam ja sve tko dolazi, znam jedino kak su se jucer izjasnili i za sebe da me nema 
|
| pet 15 svi, 2009 6:04 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, dakle, TNG drinking game! ovako... gleda se TNG i igra onaj drinking game iz ovog najnovijeg fanzina. (dakle, mislim da ne moram dodatno objasnjavati detalje igre  ) e, i jos bih samo zamolio sve zainteresirane igrace da dofuraju nesto cuge. uglavnom, ja sam za i vidimo se u spanskom od osam!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 svi, 2009 12:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: gleda se TNG i igra onaj drinking game iz ovog najnovijeg fanzina. (dakle, mislim da ne moram dodatno objasnjavati detalje igre  ) Drugim riječima - možda bi bilo poželjno da ne dođem autom, jer će biti problem vratiti se poslije nazad?  Ja ću to dodati na face... ak SM primjeti bude puknuo na web, a za forum mislim da je sad već prekasno otvarati ne-draft temu  edit: u koliko sati bi počeli?
|
| ned 17 svi, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
29.-31.5. Đakovo izlet ovo je večaras potvrđeno pa dok Ant ne stavi zasebnu temu s detaljima evo samo kao reminder
|
| uto 19 svi, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|