| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Kavica s forumašima - Četvrtak 26. 6. 2008.
T'Grel je napisao/la: A predsjedništvo bi moglo platit neku drugu udružnu kavicu... Dobro, ne mislim ponaosob nego na udrugu. je je, i muzičku želju još...In your dreams ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 27 lip, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: A predsjedništvo bi moglo platit neku drugu udružnu kavicu... Dobro, ne mislim ponaosob nego na udrugu. je je, i muzičku želju još...In your dreams ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Ma, kao da je to neki preveliki problem...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 lip, 2008 12:13 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
El Zvonko je napisao/la: e da btw pa di su ostali udruzni ljudi to se pitam  ...ok,ok ostali forumasi se valjda plase Ja nisam mogao doci, zbog zaraze! Osim ako hocete da izbije pandemija! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 27 lip, 2008 12:39 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
čime si se zarazio? polufinalom europskog prvenstva? ja sam bila spriječena, inače bih vam došla. ne, nije bila riječ o nogometu. i to sam propustila.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 27 lip, 2008 1:15 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Šteta modesty što nisi došla.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 lip, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
tko će prepričati da čujemo što smo propustili koji nismo mogli doći?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 27 lip, 2008 1:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto ja ću na brzinu...
...skupilo se podosta ekipe... ...a i dvoje novih ljudi sam upoznao...
...za početak , ja sam se slučajno s Lil'mee našao na trgu, pa se ona odvažila i ipak pošla samnom...
...imali smo problema s tramvajima, no nekako smo stigli do okretišta...
...tamo su već bili T'Grel, Ant, Zvonko, Zmajček, Leo i Lavica, Frenky... ...pošto za nas nije bilo mjesta... pristigao je još i Brick-top... preselili smo se u drugi dio kafića, te zauzeli taj cijeli dio...
...Zvonko i Lil'Me su nas morali napistiti zbog obaveza dosta rano... ...no kako to biva jedni odu , drugi dođu... ....te su iz zamijenili daso, Dejanira, cviček i TerNek, TDA...
....i tako je to krenulo... ...malo se popilo malo se brbljalo , zafrkancija... ...Cviček nam je donio poklone iz Vegasa... ...oriđiđi trek stvari... samo smo uzdisali kad je vadio... jer nam takve stvari baš i nisu dostupne...
...dečki su navalili na pivu... nisu se ništa sramili... ...i dalje je bilo zafrkancije... zezanja...
(dosta na moj račun. što mi baš i nije bilo drago od pojedinih osoba, jer ipak su neke stvari malo to much  ...pa se sad pitam , jeste li vrijedni bobokona?)
...malo pomalo ekipa se sve više samnjivala... ...ode Lavica, frenky, T'Grel...
...daso i dejanira su ostavili dobar dojam na mene... ...ono, dobro su se uklopili u našu spiku i sve je to super funkcioniralo...
...pa se počelo pričanje viceva... ...te je TDa još jednom sve šokirala svojim bolesnim vicevima kaoje je samo sipala iz rukava... te je dokazala da iako je službeno stupila u svijet odraslih još se nije pormijenila... ...cvicek je obicno znao neke svecenicke koji su bili vvrlo dobri...
...već se bližilo 23 sata, te sam se i ja odlučio pokupiti... ...dok je ekipa naručivala još pokoju rundu meni se gubio svaki trag...
| pet 27 lip, 2008 1:58 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: (dosta na moj račun. što mi baš i nije bilo drago od pojedinih osoba, jer ipak su neke stvari malo to much  A, jel? Jel ti to ne znaš prihvatit šalu na svoj račun? Dobro, priznajem i ja sam ponekad takav.
|
| pet 27 lip, 2008 10:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: (dosta na moj račun. što mi baš i nije bilo drago od pojedinih osoba, jer ipak su neke stvari malo to much  A, jel? Jel ti to ne znaš prihvatit šalu na svoj račun? Dobro, priznajem i ja sam ponekad takav. ...ma znam ... no nekad je to much all over again... 
| pet 27 lip, 2008 11:08 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a joj, bobo, pa nemoj bas tako... nije da si nam jedino ti bio na etipeti, zar si zaboravio na dvoT'Grelni i slicno? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 27 lip, 2008 3:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ma dajte bilo je toliko dobro da je mene dupe zabolilo od tolikog sjedenja... 
| pet 27 lip, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
AH opet je bilo zanimljivo kad mene nema  ma nek ide sve u 3 P rivate M essege 
|
| pet 27 lip, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: a joj, bobo, pa nemoj bas tako... nije da si nam jedino ti bio na etipeti, zar si zaboravio na dvoT'Grelni i slicno?  dvoT'Grelni?? Očito nisam bio prisutan... Ali ako je u pitanju Ivanka onda fakat.... to je već izlizano i toliko stara fora da se je može sjetit samo Bobo.
|
| pet 27 lip, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Vidim da je zabavno bilo na "kavici" ! No ja bih radije s vd. predsjednicom na kavicu , al bi se ispričali , valjda ! Pozdrav Pustih snova 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 28 lip, 2008 11:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
buco je napisao/la: ...No ja bih radije s vd. predsjednicom na kavicu ... eh buco prvo trebas na neku poziciju u upravi udruge  nist preostaje ti navratiti i kandidirati se za nekaj-eh SAMO to gdje bi dosli pred./potp. kad bi sa svakim clanom na kave i poslovne ruckove to samo s pojedincima 
|
| sub 28 lip, 2008 11:43 am |
|
 |
|