Re: Kandidature za potpredsjednika (i clana nadzornog odbora)
Cvicek je napisao/la:
Zvonko je napisao/la:
ne, moram se javiti kad vidim da je krenula tema ovako...koji je vama vrag

pa za potpredsjenika, a cl. nad. odb. pogotovo ne trebaju "predizborni govori, kandidature, programi..."
poptr. je tu da pomaže u vođenju Udruge predsjedniku da ga savjetuje u njegovim zacrtanim planovima, kao neki PR-osoba, komunikacija clanova-s vodstvom udruge i te spike. Ako vec ima neki program, tim bolje, no nije neophodno...program moze imati svaki clan, kako poboljšati rad/program/djelatnost udruge

Istina, svaki clan moze davati prijedloge,
ali pitanje je da li ce se ti prijedlozi prihvatiti ili uopce i razmotriti.... tako da je bitno tko je i kakav je kao potpredsjednik.
vi ocito ne shvacate jednu vrlo bitnu stvar -sto vidim iz ove recenice
kako se molimte ne bi razmotrilo ili prihvatilo
(ako je izvedivo) ako netko dode i kaze: "ja imam tu i tu ideju i ja sam spreman to i to napravit po tom pitanju"
Onaj tko nesto predlozi -
ako stvarno zeli vidit da se to ostvari mora se najvise
sam potrudit (TO JE TAKO ODUVIJEK BILO), nemojte imati fantazije da stvari funkcioniraju tako da netko dode predsjednistvu i kaze svoje super ideje i onda ocekuje od predsjednistva da to napravi dok predlagac stoji sastrane i hvali se kak nam je dao super ideju dok mi radimo -to je SF
i nema sanse da netko od nas ne razmotri ili prihvati
"program svakog clana, kako poboljšati rad/program/djelatnost udruge" ako se taj clan zeli potruditi oko tog programa i pomoci cemo ako mozemo
------------------------
Ljudi zahtijevaju slobodu govora kako bi izbjegli slobodu razmišljanja. (Kierkegard)