| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Broj racuna udruge
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: Iz tvojih usta u bozje usi....!...100% bi bia podzamjenik od zamjenika predsidnika ...u ton slucaju... bit ce nesto od tebe... tek si uplatio 50 kn a vec imas planove za osvajanje funkcije  eh da se preslimo u lovran (mozda imaju tamo neku vilu od nekoliko stotinjaka kvadrata... zamislite samo koji program bi tamo imali na sastancima  ) ni tada buco nebi dosao... pa ima 2 vece konvencije u susjedstvu a ni to mu se neda posjetiti  Vis odlicna ideja oko mjesta udruge ! ...moramo ove nase Istrijane malo aktivirat , Lovran , Opatija, Ika , Icici , M.Draga.....neku vilu bi mogli nabavit....!? A to za funkcije ka svaki pravi "aktivist" .. moras imat plan ko bas niko nebude otija bit shef... mislin....uvik moren uskocit ! Pozdrav Vila Zagorje 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 1:26 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Buco, pa izbori tek proshli, polako zhiv bio. Novi predsjednik nije chestito ni sjeo u fotelju, a vech bi da mu uzmesh poziciju.
Mozhda ti vech sad pochinjesh sa izradom projekata i planova za naredne izbore?
Visokopozicioniranih 31
| čet 22 stu, 2007 1:40 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm nemoj me razotkrivat.. moran konzultirat Garaka a kog drugog....a mozda i savijetnica pomogne ! Pozdrav Mucke 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 1:48 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Uopće nisam čitala ovu temu ali nevjerojatno kako se iz jedne banalne stvari rastegnu postovi na 100 strana 
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 22 stu, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ezri je napisao/la: Uopće nisam čitala ovu temu ali nevjerojatno kako se iz jedne banalne stvari rastegnu postovi na 100 strana  Jesi vidila kak' zivot zna bit koji put kompliciran..ili..hhmmm si ga sami zakompliciramo !. Pozdrav Hitne sluzbe 911

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 12:15 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Zašto jednostavno kad može komplicirano....
Tako kažemo svi mi....
| pet 23 stu, 2007 12:21 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Zašto jednostavno kad može komplicirano....
Tako kažemo svi mi....  Bravo..to san ceka....!. Jos samo da se javi neko od nadleznih "organa" udruge da rjesimo oko prijave ...@TerNekova ideja mi se jako svidja .. Pozdrav V.slozenca 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 12:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: ČAROBNJAK je napisao/la: Zašto jednostavno kad može komplicirano....
Tako kažemo svi mi....  Bravo..to san ceka....!. Jos samo da se javi neko od nadleznih "organa" udruge da rjesimo oko prijave ...@TerNekova ideja mi se jako svidja .. Pozdrav V.slozenca 33 Daj ti meni reci jel tebi tak problem poslat jedan isprintani papir ili?  sad kad smo rijesili placanje
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 23 stu, 2007 2:36 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
@ El Zvonko - koliko sam pročitao 10-ak postova ranije, Buco je napisao da bi "sad još trebao tražiti printer", znači da ga vjerojatno nema.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 23 stu, 2007 2:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
TerNek je napisao/la: @ El Zvonko - koliko sam pročitao 10-ak postova ranije, Buco je napisao da bi "sad još trebao tražiti printer", znači da ga vjerojatno nema. E baš i zato su namjenjene online pristupnice (na kojima je ime prezime, adresa) tak da mu mozemo mi postom poslat praznu, sad nek odluči...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 23 stu, 2007 3:06 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Hajde Buco, zhivotna odluka je u pitanju. Shta chekash?
SAD, IL' NIKAD!
Hamletovska 16/b
| pet 23 stu, 2007 6:01 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
El Zvonko je napisao/la: TerNek je napisao/la: @ El Zvonko - koliko sam pročitao 10-ak postova ranije, Buco je napisao da bi "sad još trebao tražiti printer", znači da ga vjerojatno nema. E baš i zato su namjenjene online pristupnice (na kojima je ime prezime, adresa) tak da mu mozemo mi postom poslat praznu, sad nek odluči...  ..Sad kad san platija clanarinu nema mi druge .. Nemorate slat postom zamolit cu nekog da to isprinta , onu sam on line pristupnicu ispunija jos ranije , prije placanja clanarine [ vjerojtno je vec leglo na racun ] . Znaci imate sve potrebne podakte osim "vlastorucnog potpisa"..! ... Osobno mislin da je @Ternek ova ideja bas dobra i da bi o njioj mogli razmislit jer bi to bilo puno jednostavnije , brze i jeftinije [ nema slanja postom] pristupanje udruzi... Nemojte ka nasa carina kad su mi zatrazili fakture jer one navodno nisu imle pecat... [neka posiljka i Njemacke] ..dobro da je bia mladji covik na delu pa smo se uspjeli se "razumit" da svit odavno vise ne koristi pecate vec "logo firme" , uglavnom utisnut u sam dokument .... Kad sam to reka njemcima ljudi su mislili da se salim....Eto mi napredan svit "mittl europljani."... Paypal nam je "jucer" dosa u Hrvatsku sto mislis zasto ni dosa ranije !? bolje da neznas ca su mislili o nasen bankovnom sustavu i garancijama drzave ...Kinezi su bili i jos neke nama prozaicne drzave u sustavu .puno prije nas...mos mislit onda...di smo.... Htio san ti rec @El zvonko da osin drugih promijena pokusas uvest i ove naizgled "nevazne" oko papirologije za uclanjenje .... To je sve ....poslusaj @TerNeka covik misli dobro .. Pozdrav B.Clintona 1995

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 1:17 pm |
|
 |
|