Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
Re: DONACIJE
sto se tice ne novcanih donacija
moram reci da smo dobili od teddee 7 metara plavog platna, koje cemo razrezati na 3 dijela i na svaki nasprejati bijeli znak od Ujedinjene Federacije Planeta velicine B1 formata (to ce na m sluziti na konvecijama, a vjerojatno cemo kasnije staviti i u prostorije da ih malo ukrasimo)
no htio sam pitati... ima li mozda jos netko nekakvog platna (crnog, tamno plavog ili opcenito dosta tamnog) koje moze donirati ili posuditi za konvenciju?
i mozda nekakve stalke koji mogu drzati platno..
-ideja mi je iza standa staviti to platno (ako cemo imati stalke onda po mogucnosti u nekakav polukrug, jer ce stand biti organiziran kao glavni most na ST brodu) te na to platno objesiti nase plakate (da se ukrasi pozadina standa)
..eto, pa ako netko slucajno ima (3 -4 metra), a da mu bas ne treba...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says:"Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
nenadg je napisao/la:
e vis, a ja sam skoro donirao 500 000 kn, dobro da nisam, protuzakonito je. Ah onda nikaj.
nije protuzakonito samo daj rekao sam za anonimne donacije limit je 5000 kn....al ocito nije ni tako
eh, ni ovi u banci ne znaju kakav je zakon ...jedan dan ovak drugi dan onak
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Donacije za udrugu...
Eto dosao je i taj dan da i ja nesto doniram udruzi i KMT-u. Naime na raspolaganju vam je moj stari kauč koji mi je postao višak u kuci. Na vama je da ga nekako dopremite u udrugu i nađete mjesta gdje bi ga mogli smjestiti. Na kauču mogu sjediti 3 - 4 osobe i da se razvuči ako netko od gostiju želi prespavati u udruzi. Također se iz njega divno može gledati plazma i taman bi dobro došao za filmske večeri u klubu. Također je skrojen taman za fine sražnjice i ljudima kojima su drveni stolci pretvrdi, pa vjerujem da ce odma naci stalnu postavu clanova iz svih udruga. Uz kauč dobijate i zaštitnu navlaku koja je baš po mjeri skrojena i navlaka se lako skida i pere pa cete kauc lako moci oprati u slucaju da ga zalijete sokom ili slicnim tekucinama.
Kauc također ima bonus mod a to je da se na njemu vrlo lako mogu izležavat parovi, tako da pred svima mogu pokazivat svoju ljubav. Preko njega se također može staviti bilo koja rezervna plahta u slucaju da je ista na pranju. Unutar kauca se nalazi velika ladica u koju se mogu spremati različiti otpadci starih računala, bomboni, kokice, bord-gamovi koji se nisu zakljucali u ormar ili možda cjeli svijet warhammer figurica ako nisu u potrebi... te naravno rezervni jastuci u slucaju da su potrebni... pa vjerujem da ce kauc lako naci svoje mjesto u udruzi...
Ako je netko zainteresiran za njega ima oko 3-4 dana da me kontaktira jer ce u protivnom biti poslan na eutanaziju na obližnje smetlište gdje će ga Rom-ulanci rastrgati i pretvoriti u prašinu, stoga ako želite spasiti ovaj još uvijek funkcionalan kauč javite mi se sto prije te organizirajte prijevoz istog do udruga, ja nazalost nemam tulac na autu za tako velike terete....
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Re: Donacije za udrugu...
Shadowmaster je napisao/la:
da se na njemu vrlo lako mogu izležavat parovi, tako da pred svima mogu pokazivat svoju ljubav.
Ufffff... samo nam jos tako nesto treba u Udruzi
Ajmo onu drugu prostoriju isprazniti, dodati taj kauc, poboljsati zvucnu izolaciju, zamjeniti bijele zarulje crvenima... dodat koju svijecu i one pi**arije kaj mirise, liniju sa spremnim sladunjavim pjesmama....
...
Salu na stranu... lijepa gesta, i valjda bi se nasao netko tko moze to prevesti (moj auto necu ni spominjati u kontekstu prijevoza glomaznog tereta ) ... ali pitanje je gdje bi se u Udruzi taj kauc mogao postaviti...? Ionako smo u komi sto se tice prostora...
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Re: Donacije za udrugu...
Taj prostor se moze organizirati super... taman fali sjedecih mjesta... Samo ja nisam taj koji to moze odobriti...
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Kratko i jasno - gdje bi ti konkretno postavio taj kauc?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Ako hoces probati cu sjesti sa brunom na samo i posto je to njegov prostor rapraviti gdje bi kauc mogao doci, kazem ti da je po meni veci problem prijevoza nego postavljanja kauca...
Ajde produljio sam malo rok nekih 15 dana otprilike. Postoje dvije solucije za prijenos kauca do kluba jedna je 100-200Kn firmi koja prenosi stvari... a druga je da netko ako ima neki kombi ili nešto pomogne u tome.
Po meni bi taj kauc trebao ici odmah preko puta plazme dakle na zid odmah pokraj vrata... maknuo bi se jedan stol i taman bi stao tamo a računala bi se mogla staviti sva na jedan stol, tako da bi kauc taman bio ispod ovih postera kaj ste stavili na zid, a u ladicu bi isao sav sitni materijal dakle ove kartice diskovi, i sav hadrware koji nije za display, dok bi se stara kucista mogla prodati rom-ulancima za neku lovu ili pretopiti i dati Johnu Conoru da od njega napravi terminatora koji bi docekivao ljude ispred kluba. Dakle pokraj kauca bi odma bio jedan stol ili ti nabrijani workspase za slaganje kompova za računalnu radionicu ja vam također mogu dati i savitljivu lampu koju sam nekada koristio kada sam lemio sklopove, dok povecalo morate nabavit sami... visak ce ostati onaj ekstra stol taj stol ce se ukomponirati negdje gdje ce biti prvo slobodno mjesto za njega... mozda cak i kao dodatak koji moze biti ili kod Faje ili u hodniku kad nam treba jedno ekstra mjesto za poker ako ce ljudi na oba stola igrati nekaj drugo...
-> bad stuff ovoga je da ce ljudi koji sjede ispred kauca cirka 2 covjeka biti na malo višem nivou od ljudi na kaucu, pa se to moze rijesiti na taj nacin da na tim mjestima sjede sto manji ljudi kada se gleda film tako da ne zaklanjaju pogled ljudima na kaucu, no kauc moze primit i te ljude ako ima mjesta...
Drugi nacin je da se kauc stavi ispod pikada jer je timo isto jedan dobar spot za njega... ima odlican pogled na stol ispred njega i moze se board gamati i sa kauca... jedino sto smeta je oramar sa warhammer figuricama koji tocno 1 metar dira u kauč, i jedna klupa koja drži neki materijal ognjenih mačeva... po tome bi se taj warhammer ormar malo optimizirao ili prebacio na neko drugo mjesto... pa sav nepotreban materijal moze ici u kauc, pa tko hoce malo ocikurati moze se tamo leci i odmarati.. ili formirati veci krug za npr kavu kod predsjenika...
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Ova ideja ne smije propasti, izvrsna prilika za uljepšavanje prostora udruge i poticaj da se napravi radna akcija čišćenja nepotrebnih stvari. A jedan ovako dobar kauč je šteta poslati na eutanaziju, nadam se da će vrh i sam Bruno biti za.
Neznam pitao sam ja vec prije njega, njemu je jako tesko o tome razgovarati morat cu ga jos jednom povuc za rukav i dat mu link.
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
Vidjet cu da li postoji sansa za kauc. Samo ako ga odobrim neki ce doma otici skoro pa nikad. Zato je najbolje imati drvene tvrde klupe da se dugo ne zadrzavas u klubu.
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
Pa zar nam to nije ideja zadrzavat ljude sto duze u klubu.... svi se nekud stalno zure... I onda ih vidim tam vani sjede u kaficu i cugaju si nekaj na finim mekanim foteljicama... Nemre to tak...
Donacije UPDATE:
Pošto se Maxxx jucer na kavi sa predsjednikom izrazio kako njemu (Udruzi) kauc ne treba, te naveo par tehničkih primjera zašto je on protiv kauča u udruzi, odlucio sam povuči svoju donaciju. Još jednom i zadnji put kažem da moja donacija nije nikada bila smišljena na taj način da ja nekako naštetim udruzi ili da se kako je on to opisao "želim riješit kauča na uštrb udruge" kauč, će ionako svojim originalnim putem gdje mu je bilo zacrtano a to je Rom-ulan zone i fakat je bila moja dobra volja što sam vam iznio ovu informaciju da se item (koji je funkcionalan) ne baci samo bez da barem nekome skrenem pozornost na njega. I vjerujte mi nije uopce bio problem u transportu kauča do udruge, ljudi da žele nešto uvjek se mogu dogovoriti. Pa da završim ovaj mind-nuke, evo vam filmič za posljednji oproštaj od kauča...
Mmm, what you say? Mm, that you only meant well? Well, of course you did. Mmm, what you say? Mm, that it's all for the best? Ah off course it is. Mmm, what you say? Mm, that it's just what we need? And you decided this. Mmm what you say? What did she say?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.