|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 09 kol, 2026 1:42 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Program za studeni 2010
Ajd, nema veze što program kasni, glavno je da nema nikakvih grešaka u komunikaciji 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 11 stu, 2010 12:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Shadowmaster je napisao/la: Zvonko jel ti sjedis na usima ili ne, termin je fiksan za tvoje predavanje radi KMT-a!!!!! ajd mi se plz javi danas na gtalk da popričamo, sačekaj malo ak me nema odmah jer mogla bi bit gužva kod mene na poslu a "poglavar" ak ima nešto meni za reći nek me nazove osobno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 11 stu, 2010 10:20 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Tko želi onaj astro program od prošli puta za sebe nek donese danas 2 DVD-a ili još bolje stick ak imate od 8gb  . Kada se jednom instalira DVD-i više ne trebaju a updejti stižu automatski key je unutra ak bu tko imao kakva pitanja možemo proći prije T´Grelovog predavanja, eventualno poslije...
|
| čet 25 stu, 2010 3:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ovaj petak KMT organizira humanitarni koncert u dvorani na Opatijskom trgu, ulaznica je na principu koliko daš, biti ce i rock glazbe, koncert pocinje u 20:00 ako imate bilo kojih pitanja pitajte Brunu!!!!
| uto 14 pro, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: Ovaj petak KMT organizira humanitarni koncert u dvorani na Opatijskom trgu, ulaznica je na principu koliko daš, biti ce i rock glazbe, koncert pocinje u 20:00 ako imate bilo kojih pitanja pitajte Brunu!!!!  ideja im ni loša uopće  kad je to 17-tog? moglo bi se navratiti 
|
| sri 15 pro, 2010 1:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Kaze Bruno da svira bend "AFIONI"...
| sri 15 pro, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|