| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Izrada novih uniformi!!!!
T'Grel je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ?  Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje  Pa ofarbaj se drugačije. Zašt mora bit zelena?  Jer su Orionke zelene? Ant je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje  ma zelena je totalno last year. ove sezone se trazi plavo!  LOL, prvo nek mi neko sise kupi, onda cu razmislit o tome da takva setam po FERu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 tra, 2010 8:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
@Dejanira, Orionke su zelene... ti budi plava, crvena, žuta... ko da je bitno.  @Sov, sumnjam da bi ti krojačica mogla sašit kardašku uniformu. Al možda bi čak i znala...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 tra, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da ako si Dejanira mora kupit sise...Sovko ti si moraš onda kupiti veča ramena... inaće će mo te tražiti po toj uniformi...
...meni je moja uniforma COOOOOOL !!!
Sov sorry...you not the hot'es boy on tihis forum...
| pet 09 tra, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: LOL, prvo nek mi neko sise kupi, onda cu razmislit o tome da takva setam po FERu  može neka zamjena? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 09 tra, 2010 11:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Hrčak je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: LOL, prvo nek mi neko sise kupi, onda cu razmislit o tome da takva setam po FERu  može neka zamjena?  Haha, pa ono, dogovorimo se Kakva točno zamjena?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 10 tra, 2010 11:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...LOL, ja imam NESLUŽBENU uniforumu udruge ljubitelja zvjezdanih staza...
| čet 15 tra, 2010 10:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ekipo posto vas se vidim dosta javilo, kad bi vi htjeli otici da damo mjere krojačici? Vam pase koji radni dan u tjednu? Uglavnom trebali bi to što prije jer Sferakon je pred vratima, mozete i individualno dogovoriti termin na broj: 0919588014 ili nazovite nas na 0919131595 ako ste se ipak odlučili za službenu uniformu pa da vam sufinanciramo materijal!!!
Ja cu osobrno otici sljedeci tjedan u ponejeljak (19.04) oko 19:30 budem ispred kluba pa ako netko zeli samnom moze!!! Svi drugi prvo rezervirajte termin ako vam ovo vrijeme ne odgovara!!!!!
| pet 16 tra, 2010 12:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
A tko uopće sad želi uniforme? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 16 tra, 2010 12:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Javilo mi se par ljudi na mail pa je korektno da ih se obavijeti i ovako.
| pet 16 tra, 2010 1:04 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
Imam pitanje.. kolko se plača uniforma, jel isto ako si u udruzi i ako nisi? ajde objasnite, tek sam došao u brod 
|
| uto 17 kol, 2010 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ne moras biti clan udruge da bi imao uniformu, nazovi samo broj 0919588014 i sam dogovori uniformu koju zelis, a sto se tice clanstva smo navrati u cetvrtak u udrugu i sve cemo srediti, ako nas nema nazovi nas na sluzbeni mobitel ili prati forum da vidis u kojem smo kaficu....
| uto 17 kol, 2010 10:12 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
A ako sam u udruzi onda sufinancirate materijal, kolko onda dođe uniforma? 
|
| uto 17 kol, 2010 10:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trenutacno je akcija prosla tako da sorry... morati ces cekati sljedecu akciju...
| sri 18 kol, 2010 10:43 pm |
|
 |
|