| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: 8.4. 2010. - Okrugli stol o Treku
Cvicek je napisao/la: s obzirom da je anketa završila 3:3 odluči da li želiš da u neki budući program kad ćeš dolaziti uvrstim to, a danas trekeljamo o kanonu? joj, jel bi to stvarno moglo tako? ajme, to bi bilo savrseno!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 08 tra, 2010 3:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OK, it is done, Danas u 20:30 - Okrugli stol o kanonu (još ako kojim slučajem Ternek i Tgrel navrate, to će biti ludnica  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 08 tra, 2010 3:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: (još ako kojim slučajem Ternek i Tgrel navrate, to će biti ludnica  ) Svratit ću ali samo na trenutak da ostavim papire za skupštinu tj. zapisnik i statut jer imam doma goste.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 08 tra, 2010 5:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Joj dajte snimajte te sjednice, pogotovo kad krene koljaža o kanonu  Pa da mi koji nismo u Zgu da vidimo kako to izgleda na sjednici i kako to izgleda kada se uživo svađa o kanonu 
|
| čet 08 tra, 2010 9:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meh, slaba je to rasprava i debata o kanonu bez dežurne kanonistice... 407

|
| čet 08 tra, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Baš se vratih iz udruge i začudo, svi se slažu. Rasprava je prilično zabavna čak. ^^
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 08 tra, 2010 9:26 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kako kome 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 08 tra, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Baš se vratih iz udruge i začudo, svi se slažu.  šok i nevjerica! (steta sto bobo nije ostao u Zagrebu jos malo duze  )
|
| čet 08 tra, 2010 10:46 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Šteta što je T'Grel ošao prije neg su počeli. Mislav je htio tuć svakog tko misli da ent nije kanon.
Hm, valjda su se zato svi složili.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 08 tra, 2010 10:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Šteta što je T'Grel ošao prije neg su počeli. Mislav je htio tuć svakog tko misli da ent nije kanon.
Hm, valjda su se zato svi složili.  e, to je predsjednistvo kakvo nam treba! malo cvrste ruke i netko tko zna lupiti sakom po stolu!
|
| čet 08 tra, 2010 10:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Šteta što je T'Grel ošao prije neg su počeli. Mislav je htio tuć svakog tko misli da ent nije kanon. Šteta ali imao sam goste koji ne dođu često. Mir'Na Riker je napisao/la: Mislav je htio tuć svakog tko misli da ent nije kanon. Hm, valjda su se zato svi složili. A jel? A onda je slaba rasprava bila. Da je došao Bobo, Suiko i ostalih ENT-ovci, a s moje strane i TerNek, e onda bi to bila prava rasprava. I onda bi ostao. Ali ovako... em sam imao goste, em nije bila rasprava na traženom nivou. A šta su se svi složili da je ENT je Trek?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 08 tra, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Joj pa naravno. Kad i je.  *moli Boga da t'grel ne krene u raspravu*
|
| čet 08 tra, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Joj pa naravno. Kad i je.  *moli Boga da t'grel ne krene u raspravu* Kad si ti u pitanju, neću ić u raspravu. Niti ću se više raspravljat o toj temi na forumu (ok, možda mali post  ) ali uživo je bolje.
|
| čet 08 tra, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
(uslikao samo jednu sliku, reda radi  )  Došlo je par ljudi koje nisam očekivao - novi član (jedan malo stariji gospodin), i Iris i Josip,.. kao i Hrčka i Mirna koje su ostale na djelu rasprave. Nije bilo "kontraša" (Ternek, Tgrel,..) pa je bilo nekako ozbiljnije nego sam predviđao - svi smo se složili oko definicije kanona (vlasnik franšize određuje - serije plus filmovi čine kanon) tako nije bilo rasprave tko šta smatra ili ne smatra trekom i sl. Proiskutirali smo o svemu pomalo, spomenuo sam važnije stvari i zavrzlame oko kanona, par puta smo zabrazdili u rasprave oko timetravela i definicije što je uopće Trek... Sve u svemu je bilo okej (prije par mjeseci bi bio uspjeh i da smo samo mirno pričali bez nadvikivanja i sl  ) Sljedeći Okrugli stol ću se bolje pripremiti za meni zanimljiviju temu - prava umjetne inteligencije u Treku. ( i ANT mora doći!) Ovo mi je više bilo kao test verzija da vidim kako bi to izgledalo, gdje griješim kao voditelj, na šta treba paziti itd... Sebi kao voditelju za ovaj put dajem poklonjen minus 3 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 09 tra, 2010 12:12 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ako uspijemo nagovorit TerNeka, pa i Bobu da dođu... e onda i ja ću ostat pa ćemo jednu pravu raspravu opalit. Može i na temu kanona, a može i na temu, jel, već poznatu.
|
| pet 09 tra, 2010 2:13 am |
|
 |
|