|
Sada je: pet 07 kol, 2026 1:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Poziv na izvanrednu skupstinu Udruge 07.04.2010. u 20:00
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Poziv na izvanrednu skupstinu Udruge 07.04.2010. u 20:00
T'Grel je napisao/la: Cviček, donesi više kopija onog papira gdje piše svaka izmjena statuta. Trebat će nam. Naravno. Donosim nekoliko papira s popisom izmjena, i nekoliko primjeraka statuta kako će se mijenjati sa različitim bojama ofarbani djelovi koji se mijenjaju, dodaju ili uklanjaju. Svima dam prije početka da pogledaju i vide šta se mijenja (poslao bi da je bilo zahtjeva i u temu ili na mailove), i ako neće biti bedastoća pod "Razno", bit ćemo gotovi za manje od 20 minuta. (ponavljam, gaterski rekord je 25 minuta, hajdmo ga oboriti )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 tra, 2010 11:39 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
I još jedna stvar: U dnevni red je potrebno uvrstiti kao 2. točku, iza Uvodne riječi, Usvajanje zapisnika sa prošle izvanredne skupštine, održane 13.veljače 2010.No, o tome prije početka same Skupštine. @Cviček, možemo bit gotovi za 20 min. (kratko vrijeme, al ajd) ako smo svi dovoljno brzo i skladno organizirani i da ne bude Raznog (osim možda koje obavijesti Predsjednika Predsjedništva. Ako je statut riješen prije skupštine, ako je financijsko riješeno i predano odmah meni tj. ako sve ide po "špagici", nema tu problema, gotovi smo u momentu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 07 tra, 2010 12:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
1. Uvodna riječ [2 minute] 2. Usvajanje zapisnika sa Skupštine 13.2.2010. [1 minuta] 3. Financijsko izvješće / izvješće o stanju Udruge, AKO je uopće potrebno za ovih nepunih 2 mjeseca [3 minute] 4. Izmjene statuta [5 minuta ako ne bude komplikacija] 5. Razno [1 minuta pa do beskonačno  ] = ispod 15 minuta 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 tra, 2010 1:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: 3. Financijsko izvješće / izvješće o stanju Udruge, AKO je uopće potrebno za ovih nepunih 2 mjeseca [3 minute] Potrebno je radi Grada. Cvicek je napisao/la: = ispod 15 minuta  Optimistično, Cviček... možda čak i preoptimistično. S tim da ćemo počet u 20.30 jer će se opet čekat pola sata zbog nedostatka quoruma.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 07 tra, 2010 5:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Čekat ćemo do 20:30, to je standardno  A tih 15 minuta je best case scenario... ako i bude duže, nije problem, no s obzirom da imamo za rješiti par sitnica, neće predugo trajati... Ostaje nam da vidimo... 
|
| sri 07 tra, 2010 6:25 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ovisi i kojim ću ja tempom pisat zapisnik. Ipak moraju svi glasovi bit na broju, svaka važna zabilježba, primjedba i sl. mora bit zabilježena i tako. A ja danas kad dođem sa Skupštine ću napisat zapisnik, da se ne čeka. Jer ipak ima rok do kraja tjedna kad ga se mora predat.
|
| sri 07 tra, 2010 6:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
I? Kolko je trajalo? Jeste oborili gaterski rekord? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 08 tra, 2010 12:24 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: I? Kolko je trajalo? 23 minute. Dejanira [Bot] je napisao/la: Jeste oborili gaterski rekord?  E, to ne znam. To će znat Cviček. Vjerojatno jesmo. Samo da napomenem da je zapisnik gotov i finaliziran s pratećim sadržajima.
|
| čet 08 tra, 2010 12:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ovo je bilo brzopotezno! nego, kad se ide na grad? (da drzimo fige  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 08 tra, 2010 12:33 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: ovo je bilo brzopotezno! A nego. Bilo bi još i brže da smo se još više uskladili. Ali, dobro je i ovako. Bilo nas je 9 prisutnih i sve jednoglasno. E, to ti je jednopartijska demokracija. Niti jedna članica nije bila prisutna. Šteta... Ant je napisao/la: nego, kad se ide na grad? (da drzimo fige  ) To ja ne znam. Znat će Shadow. Vjerojatno u petak. A možda i sutra tokom dana. Jer mislim da je rok 11.04., a tad je nedjelja tako da...
|
| čet 08 tra, 2010 12:37 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
U petak se ide danas se finalizira...
| čet 08 tra, 2010 11:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Trajanje skupštine: 23 minute 35 sekundi!Gaterski skor od 25 minuta je oboren!!!  ... Boring stuff:Shadowmaster je otvorio skupštinu objašnjenjem zašto smo se sastali (dopis od grada koji traži da sredimo par tehnikalija u statutu) Zatim je pohvalio neke od članova na pomoći na početku mandata, i istodobno izrazio zabrinutost za neke druge članove koji bi se možda mogli više uključiti u rad. Frodo je iznio par brojki koliko smo zaradili i potrošili u ovih 2 mjeseca, broj članova i sl... Izmjene statuta su išle relativno brzo, svi su imali isprintane papire, pitali oko nekih sitnica pa im se je objasnilo. I zapisnik s prošle, i sve izmjene statuta su jednoglasno prihvaćene. Pod razno smo još malo pričali kako više aktivirati nove članove da više sudjeluju u aktivnostima, poneka kritika/opaska predsjedniku kako da bolje obavlja svoje dužnosti (najviše od strane Terneka) T'Grel nije imao ništa za reći kad smo ga pitali da li je možda zaboravio nešto što je najavljivao  Mislav je komentirao da zašto se statut uopće mijenjao na što sam ga pitao kako bi on rješio problem toga da djelujemo na području ZG a imamo podružnice izvan ZG, na što nije imao odgovor. Na komentar da ja već godinama volim mijenjati statut, je saznao da sam ja prošli puta tek prvi put sudjelovao u tome, i to ne sam nego s Ternekom i još ponekom osobom, a da su zadnjih 10ak puta neki drugi ljudi mijenjali, često hrpetinu toga više nego na prošloj. Mislim, nije Mislav tu nešto kriv, jedino mi je čudno jer nije prvi od kojeg sam čuo takve teorije... i stvarno mi nije jasno otkuda dolaze ti tračevi?!  (iako imam 2-3 sumnjivca  )) Uglavnom... to je bilo manje više to... (osim da smo kasnije Mislav i ja na biljaru gadno popušili od Terneka i Sovereigna  ) Odoh gejterima objaviti skor 
|
| čet 08 tra, 2010 4:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Gejterska skupština je bila izborna ak se ne varam. Kada bu vaša izborna ispod 25 minuta, onda se hvalite... 414

|
| čet 08 tra, 2010 5:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Kad će gejteri imati demokratske izbore (tj. više kandidata na jednu funkciju), i kad će imati i nadzorni odbor, više od 20 članova, više sekcija, više različitih aktivnosti i sl... onda će se moći na taj način uspoređivati 
|
| čet 08 tra, 2010 5:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ipak sam ja miroljubiv i to je sve rečeno u afektu - ako mislimo na iste stvari.
|
| čet 08 tra, 2010 5:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|