|
Sada je: pet 31 srp, 2026 9:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Program za 9. mjesec
T'Grel je napisao/la: Da, Zvonko, vidiš kako Cviček dobro govori. Mi smo samo bili dobro raspoloženi... pa tko bi nam zbog toga zamjerio? A u čet. nisam ni bio 2 sekunde u udruzi. Da, izbacili nas nakon 2 sekunde A tak smo im lijepo pjevali 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 13 ruj, 2009 7:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dođi večeras u špansko, tamo mislim da će biti malo više drinking-friendly atmosfera 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 ruj, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne mogu, imam faks sutra u 8 ](./images/smilies/eusa_wall.gif) I do 7 navecer A i ne smijem ostavit goste same u stanu  porazbijat ce nesto  Al vi uzivajte, popijte koju i za nas 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 13 ruj, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Da, Zvonko, vidiš kako Cviček dobro govori. Mi smo samo bili dobro raspoloženi... pa tko bi nam zbog toga zamjerio? A u čet. nisam ni bio 2 sekunde u udruzi. Da, izbacili nas nakon 2 sekunde A tak smo im lijepo pjevali  Tak je. Mogli su barem poslušat naš koncert - makar minutu, dvije. Siguran sam da bi taj naš koncert oplemenio program udruge. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 13 ruj, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bio ja večeras na projekciji SW1 (novog prvog filma) Ne bi se ni sjetio na to da nisam čitao temu o 2001 i sjetio se kako sam predlagao da se gleda to a ne SW... i onda se sjetio oko 6 popodne da je to danas... i navratio... Bilo nas je ukupno - 4 - Zmajček, Sovereign, Suiki i ja... Čak ni navodni veliki ljubitelji SWa nisu došli... Teddea, Hrčak i ostali  I dalje kao što sam pisao u temi s prijedlozima za projekcije, predlažem ozbiljinije filmove poput 2001., 1994,... ili bar Brazil  I dalje mislim da su ti novi SW filmovi previše djetinjasti... pogotovo prvi... Bili bi okej da neke stvari nisu predugačke... dupla scena "velika riba jede malu", preeeedugačke scene natjeravanja onih speedera, i onaj završni fajt anakin u letjelici - jedi fajt - planet fajt... svaki put sam otišao zapalit jednu i kad sam se vratio, to je još uvijek traaaaajalo... SW1 bi bio dobar sa nekakvom skračenom verzijom od sat i pol (max) a ne (2-2 i pol sata) sa naglaskom na intergalaktičku politiku koja je meni zanimljiviji dio filma ali marginalizirana je... gledajući smo našlu puno poveznica sa politikom u filmu i aktualnom hr politikom T'Grel je napisao/la: Tak je. Mogli su barem poslušat naš koncert - makar minutu, dvije. Siguran sam da bi taj naš koncert oplemenio program udruge.  Mogli ste doći danas, Špansko sastanci su, kao što sam i rekao, drinking-friendly  Donio si ja koje pivo i nekako sam pogledao film do kraja... "Ja moram da pijem da zaboravim, ja bez pive ne mogu novi SW da probavim" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 ruj, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Tak je. Mogli su barem poslušat naš koncert - makar minutu, dvije. Siguran sam da bi taj naš koncert oplemenio program udruge.  Mogli ste doći danas, Špansko sastanci su, kao što sam i rekao, drinking-friendly  Donio si ja koje pivo i nekako sam pogledao film do kraja... "Ja moram da pijem da zaboravim, ja bez pive ne mogu novi SW da probavim"  Ma sve je to ok... ali onda nema vožnje auta...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 14 ruj, 2009 1:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Mi smo samo bili dobro raspoloženi... pa tko bi nam zbog toga zamjerio? pa gle takvi se uvijek nađu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 14 ruj, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Mi smo samo bili dobro raspoloženi... pa tko bi nam zbog toga zamjerio? pa gle takvi se uvijek nađu  Šteta...
|
| pon 14 ruj, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: I dalje mislim da su ti novi SW filmovi previše djetinjasti...
...to ti je znak da stariš... ...buuu... ...SW filmovi su baš cool... ...svako dijete to treba gledati... ...zato TDA nikad neće odrasti...
| sri 16 ruj, 2009 11:56 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da ni danas neću doći 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 17 ruj, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|