|
Sada je: ned 26 srp, 2026 10:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Projekcije nedjeljom-prijedlozi
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Projekcije nedjeljom-prijedlozi
kad smo kod jeftinih horroraca mogu predložiti Lesbian vampire killers ?
|
| pet 14 kol, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nema razloga da ne gledamo Star Warse... oni su najuspješnija SF franšiza poslije Treka. Jedino bi bio problem pogledati svih 6 filmova  AvP smo več gledali, ali to sve šro je Sov nabrojao (Alien, Doom...) su sve više horrori nego SF.... od njegovog izbora mi se najviše sviđa "The Thing" (to sam traaaako davno gledao  ) Ja sam za to da radije gledamo neke manje poznate filmove ili SF filmove koji su kultni... recimo 1984, Brazil ili 2001. 1984, večina vas zna, je o antiutopijskom društvu budućnosti (sad već prošlosti jer se radnja događa 1984.  ) http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four_(film) Brazil je na istu foru, samo više zezancija, parodija... nije toliko SF ali fora za pogledati. http://en.wikipedia.org/wiki/Brazil_(film) 2001. (a možemo i 2010) vjerujem da ne trebam spominjati šta je http://en.wikipedia.org/wiki/2001:_A_Sp ... ssey_(film)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 14 kol, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Andromeda.... The wild blue yonder... Planet Terror... ovo je genijalan film i ko kaž suprotno laže... mislim go-go plesačica koja umjesto noge ima poluautomatsku pušku.... i ono što moramo pogledat...Stardust...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 15 kol, 2009 1:00 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Kaze no tani no Naushika (aka Warriors of the Wind- u Američkoj verziji glas posuđuje Patrick Stewart  ) Blade Runner (jedan od najboljih SF-ova svih vremena) Alien (trebam li išta reći) Tko se ne može sjetiti nekih filmova može pogledati ovdje: http://www.imdb.com/chart/scifi
| ned 16 kol, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Od ovog popisa bi ja izabrao Back To The Future - prezakon film
O njemu ću samo ovo reć:

_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 16 kol, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
OK, ajmo gledat The Core, ali pod uvjetom da mogu svake 2 minute i 26 sekundi pauzirati i objasniti zbog čega je proteklih 2:26 bilo enormno glupo. Može?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 20 kol, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
The Boz je napisao/la: OK, ajmo gledat The Core, ali pod uvjetom da mogu svake 2 minute i 26 sekundi pauzirati i objasniti zbog čega je proteklih 2:26 bilo enormno glupo. Može? ma kakav The Core-to uopče nije SF film  nije loš, ali nije ta kategorija mislim da budu prvo išli Star Warsi ili Alienovi 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 21 kol, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
The Boz je napisao/la: OK, ajmo gledat The Core, ali pod uvjetom da mogu svake 2 minute i 26 sekundi pauzirati i objasniti zbog čega je proteklih 2:26 bilo enormno glupo. Može? e, od ovoga ti dam da napravis predavanje!  warsi it is. rodger-rodger!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 ruj, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|