| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: 14.6. - ST Drinking game
Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ko je bio Troica ?  Mir'Na Riker Šta nije i Ant bio? Ne sjećam se
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 15 lip, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 15 lip, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
gore navedeno potvrđuje moju konstataciju  -@Sovereign
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 15 lip, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
A donijele smo i papire i sve. I onda ih je Ant htio poderati. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 15 lip, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mir'Na Riker je napisao/la: A donijele smo i papire i sve. I onda ih je Ant htio poderati.  jesi sigurna zahtjevam-domovnicu, rodni list i potvrdu o nekažnjavanju 
|
| pon 15 lip, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A sad bi ti ovce i novce. 
|
| pon 15 lip, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: A sad bi ti ovce i novce.  naravno a čuj, još sam bio skroman 
|
| pon 15 lip, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Vidiš Hrčak? Znala sam da će nam onemogućit ulazak u udrugu na ovaj ili onaj način.
Njihovo oružje po preferenciji je...birokracija.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 15 lip, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Vidiš Hrčak? Znala sam da će nam onemogućit ulazak u udrugu na ovaj ili onaj način.
Njihovo oružje po preferenciji je...birokracija. Ma ne brinite se, bum ja Zvonka podmitil, pa će vam bit garantiran ulazak u udrugu na bilo koji način
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 15 lip, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Vidiš Hrčak? Znala sam da će nam onemogućit ulazak u udrugu na ovaj ili onaj način.
Njihovo oružje po preferenciji je...birokracija. znači nemate ovo zadnje čim postavljate pitanje  @Sovereign...to uvijek pali bumo se dogovorili @Mirna & Hrčak 
|
| pon 15 lip, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
|
Ma mi smo dobre curice. Vidi nam se na licu. 
|
| pon 15 lip, 2009 10:09 pm |
|
 |
|