|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sub 08 kol, 2026 2:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: RPG u cetvrtak
Mr.bobo je napisao/la: ...dakle, u koliko sati ste počeli igrati... točno... ?? oko 8 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 15 svi, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj , kako ste prozirni... ...dakle promijenilo se nije ništa... ...samo je apel da počinje u 19:00 natjerao ekipu da barem dođe u 19:45...
| pet 15 svi, 2009 1:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
bilo je nekih hardwareskih porblema/pomanjkanja pa je malo kasnije početo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 15 svi, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tak sam ja negdje došao i mislio sam da sam zakasnio, ali ono došao sam i skužio da nisu ni počeli
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 15 svi, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|