|
Sada je: sri 29 srp, 2026 3:00 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: sastanak 16.10
daso je napisao/la: kuhinja je najbrzi put do muskog srca.... da, svaku ženu osvoji muški koji je spretan u kuhinji daso je napisao/la: pretpostavimo da musko ima srce kako koji drago mi je da sam upoznala sve koje sam upoznala na sastanku ali nisam baš sva imena zapamtila 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 17 lis, 2008 10:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja bi report s sastanka...
...izgleda da je teta modesty došla u posjet...
| sub 18 lis, 2008 1:15 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
modesty blaise je napisao/la: drago mi je da sam upoznala sve koje sam upoznala na sastanku ali nisam baš sva imena zapamtila  Pa nisam ni ja ispočetka zapamtio sva imena, no s vremenom jesam. Tako ćeš i ti.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 18 lis, 2008 11:21 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
tebe sam zapamtila jer te imam na fejsu
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 18 lis, 2008 2:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja bi report s sastanka... Vidis vidis, fakat smo prestali s tradicijom pisanja reportova, trebalo bi to promjeniti. U cetvrtak cu uzeti fotic i uslikati par fotki i napisati kratak izvjestaj. A kak je bilo ovaj put... pa prvo sto mi je bilo lijepo za vidjeti je da smo se ponovno poceli okupljati u velikom broju, doslo nas je cca 20 (neka me ispravi onaj koji je brojao) Bilo je pomalo guzva, ali ne nesnosljiva, i bolje da bude i malo guzva nego da nas ima samo 5-6 koji se dosadjujemo... Ja sam dosao negdje oko 20:30. Koliko znam nije bilo nekih Trek aktivnosti, i tako je manje vise vec 5 mjeseci.... i to je jedna od glavnih stari koje se trebaju promjeniti - buducem predsjedniku cu dati par mojih ideja sta bi mogli organizirati (bolje ista nego nista!  ) tak da svaki cetvrtak imamo 'obaveznih' sat vremena trek programa.... Uglavnom smo raspravljali o svemu i svacemu.... Dogovorili smo se neke sitnice oko foruma (budem ti javio detalje), Dejanira je davala instrukcije iz matematike mladjim clanovima Udruge, a Tgrel nas je nasmijavao svojim potpredsjednickim programom  Da, pojavila se je i Modesty.... ali je relativno rano otisla... i jos par ljudi koji ne dolaze tako cesto su se pojavili. Predsjednik se opet nije pojavio, kao ni v.d. predsjednica  Na kraju nas je nekoliko ostalo igrati Star Trek munchkin. Na kraju smo ja i Shadowmaster imali po 9 bodova, i s obzirom da je Keva radio fajrunt, ubrzali smo igru i zajednicki pobjedili... to je valjda bilo prvi put u Munchkinu da se prvo mjesto djeli s jos nekim 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 18 lis, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
He he to je nova karta steta sto je nisam detaljno proucio... 
| sub 18 lis, 2008 10:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
vd predsjenika, je bila u Rovinju, poslovno, ovaj cijeli tjedan. Saznala sam da idem u ponedjeljak oko pol 2, a otisla sam u utorak ujutro, vratila se jučer. To vam je Zvonko trebao reci.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| ned 19 lis, 2008 11:08 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: ...a Tgrel nas je nasmijavao svojim potpredsjednickim programom  Pa kad me nitko nije slušao, naravno da sam vam bio smiješan. Zašto da pričam ako me sluša samo troje ljudi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 19 lis, 2008 1:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
zmajchek je napisao/la: To vam je Zvonko trebao reci. pa rečeno je, samo Cvicek voli to naglasiti 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 19 lis, 2008 3:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: zmajchek je napisao/la: To vam je Zvonko trebao reci. pa rečeno je, samo Cvicek voli to naglasiti  Bobo je pitao kak je bilo na sastanku.... ako ti je draze, drugi put budem lagao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 19 lis, 2008 3:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: zmajchek je napisao/la: To vam je Zvonko trebao reci. pa rečeno je, samo Cvicek voli to naglasiti  Bobo je pitao kak je bilo na sastanku.... ako ti je draze, drugi put budem lagao  kaj se mene tice, sve u redu
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 19 lis, 2008 4:01 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Zaboravili ste reci da je doslo troje mogucih clanova... iliti clanova to be.... koji su nas nasmijavali tako sto je jedan zivcirao teddeu... do te mjere da je ona ostala bez rijeci... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 21 lis, 2008 2:40 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
daso je napisao/la: Zaboravili ste reci da je doslo troje mogucih clanova... iliti clanova to be.... koji su nas nasmijavali tako sto je jedan zivcirao teddeu... do te mjere da je ona ostala bez rijeci...  Pa eto, vidjeli su uživo gdje smo i tko smo, ti si im ispričao svoja divna članska iskustva i mislim da nema razloga da se ne učlane. Još ako se i tako divno slažu sa našom dragom karizmatičnom Teddeom, posebno su dobrodošli. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 21 lis, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ma oni su fkitovci... (citaj... nepredvidljivi) Tko zna sta ce im past na pamet...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 21 lis, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
daso je napisao/la: ma oni su fkitovci... (citaj... nepredvidljivi) Tko zna sta ce im past na pamet... Eh, vi kemičari ste čudljivi kao agregatna stanja. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 21 lis, 2008 2:50 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|