|
Sada je: ned 04 lis, 2026 1:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mudro, mudro.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 20 lip, 2006 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
"Da zivis ko Spok moras jest ko Spok." 
| uto 20 lip, 2006 11:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sve to stoji, ali al oćete nekaj postići... promislite malo... ...ja mislim još trčat i s 80 godina...  ...al opet sve je na vama, ja samo želim pomoći...
| uto 20 lip, 2006 11:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.Spock je napisao/la: Ja sam inaće veliki hedonist, ali ... ako dans potrošim sve pare, sutra nemam ništa...isto je i sa zdravljem...treba ga čuvati...
ma sve to vrijedi... no skroz izbaciti nesto je, IMHO, naglasavam IMHO, glupo. Pa nije gazirano pice otrov da ga se ne smije piti povremeno. Kad vidim nekog da bjezi od pizze ili takvog necega, da nece ni jedan zalogaj pojesti samo zato jer je nezdravo, onda malo popizdim... iznutra. 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 lip, 2006 11:51 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Za skidanje viška kila i održavanje postignutih rezultata ne vrijede nikakve radikalne metode jer ih se nitko nikad ne drži cijeli život. Treba naći neku sredinu u svemu, koja daje lagane, ali sigurne rezultate i to je formula uspjeha.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 lip, 2006 12:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...prvo izbacite gazirana pića... djeluju štetni na jetru i sadrže aspartam... Gledam na wikipediji da aspartama ima u svemu i svacemu... od sokova do umjetnih zasladjivaaca, zvakaca, vitamina..... Citat: ....zatim izbjegavajte masnu i prženu hranu... Donedavno sam skoro svaki dan jeo przene lignje... mislio da su plodovi mora uvijek zdravi ..... nedavno sam presao na lignje na zaru s maslinovim uljem i rizom... to bi trebalo biti nekaj zdravije? (navukao sam se na te lignje ko manijak, mogao bih ih svaki dan jesti  ) E da.... Shadowmastere, glede KDOa moze li se tolerirati przena hrana jednom mjesecno, ne zelim se odreci rostilja bas skroz. Citat: ...više se kretati, pronađite neki sport ili tako nešto... (bicikl samo jača listove i guzicu... .trbuh ostaje... ) Ne bih se slozio, dok vozim bicikl, osjecam da i trbuh pomalo radi kako se noge pomicu gore. Uvijek sam mogao napraviti dosta trbusnjaka a jedino sam se bicikliranjem dugorocno bavio. Kako to objasnjavas? Citat: ...malo vježbajte... navećer... trbušnjaci su poželjni...
Ok je lagano vjezbanje, no znas li sta me je znalo totalno iscrpiti?
Boks.
Ja i bratic smo par puta sparirali i u tih par puta po par minute sam se umorio vise nego da sam cijeli dan vozio bicikl ili radio hrpu trbusnjaka
Rekosmo da cemo kad pocne ljeto nastaviti takve aktivnosti.. al oboje smo ljencine, stoje rukavice na metar od mene i vec ima dobar sloj prasine na njima. Nijednom od nas se ne da podsjetiti na dogovor.
A i moji utezi isto skupljaju prasinu vec mjesecima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 lip, 2006 1:53 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako je netko cuo za ljek koji se zove TONALIN on navodno usebi sadrzi bas mesne masti i da bas to ono sto covjeku fali, jer ustvari jedemo previse kruha a ustvari najmanje mesa, a kruh je ono sto deblja. Ljudi mozete jest sto hocete, ali u malim kolicinama, no ako se ne bavimo sportom nebumo nis napravili, a bolje je da kao drustvo to probamo jer je puno lakse nek da idividualno skidamo te kile ovak se bar mozemo medzusobno kontrolirati.
Osobno sam protiv vaganja, no ako se stvarno dogovorimo i jednom tjedno odemo malo se vozikat ili planinarit dobro ce nam doc, jer od kad ja vise nemam tjelesni na faksu totalno sam se uštogljio. 
| sri 21 lip, 2006 10:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...prvo izbacite gazirana pića... djeluju štetni na jetru i sadrže aspartam... Gledam na wikipediji da aspartama ima u svemu i svacemu... od sokova do umjetnih zasladjivaaca, zvakaca, vitamina..... Citat: ....zatim izbjegavajte masnu i prženu hranu... Donedavno sam skoro svaki dan jeo przene lignje... mislio da su plodovi mora uvijek zdravi ..... nedavno sam presao na lignje na zaru s maslinovim uljem i rizom... to bi trebalo biti nekaj zdravije? (navukao sam se na te lignje ko manijak, mogao bih ih svaki dan jesti  ) E da.... Shadowmastere, glede KDOa moze li se tolerirati przena hrana jednom mjesecno, ne zelim se odreci rostilja bas skroz. Citat: ...više se kretati, pronađite neki sport ili tako nešto... (bicikl samo jača listove i guzicu... .trbuh ostaje... ) Ne bih se slozio, dok vozim bicikl, osjecam da i trbuh pomalo radi kako se noge pomicu gore. Uvijek sam mogao napraviti dosta trbusnjaka a jedino sam se bicikliranjem dugorocno bavio. Kako to objasnjavas? Citat: ...malo vježbajte... navećer... trbušnjaci su poželjni... Ok je lagano vjezbanje, no znas li sta me je znalo totalno iscrpiti? Boks. Ja i bratic smo par puta sparirali i u tih par puta po par minute sam se umorio vise nego da sam cijeli dan vozio bicikl ili radio hrpu trbusnjaka  Rekosmo da cemo kad pocne ljeto nastaviti takve aktivnosti.. al oboje smo ljencine, stoje rukavice na metar od mene i vec ima dobar sloj prasine na njima. Nijednom od nas se ne da podsjetiti na dogovor. A i moji utezi isto skupljaju prasinu vec mjesecima  ...neznam raščlaniti Quotanje, pa ći skupno odgovoriti... ...istina je da sapartama ima fakat svugdje, ali ja nastojim te proizvode izbjegavati, ali zna se zalomiti 1,2 put mjesečno... jer ga ima i u tabletama, cedeviti, i još gomili nužnih proizvoda...
...ovo s lignjama ti je pametno... !! ...dobra odluka...
...pa možeš jesti prženu hranu, ali jednom eventualno 2x tjedno... ...sad je ljeto, treba jest lagano...
...bicikl i trbušnjaci... još uvijek ne spajam to dvoje zajedno, nešto sitno radi trbua, ali to nije to... ...buš pokazal te trbušnjake ne?? ...inaće tezu bacam u vodu... ok??
...znam i ja jedan dobar sport koji te totalno ali fakat totalno iscrpi, i mrtav si par dana poslije... a to je Skvoš!! Morate to probati... ...ja sam bio mislio da sam u formi a kad ono... bolilo me 10-tak mišića...
(u 2 mjesecu na kvatriću (zavrtnici) je besplatno za studente!!)[/quote]
| sri 21 lip, 2006 2:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Osnivanje "KDO" grupe :)
Shadowmaster je napisao/la: Ja sam da unutar udruge osnujemo "KDO" organizaciju. K - klubska D - dijetalna O - organizacija .... .... Jer klubske debljine je stvarno bilo dosta i vrijeme je da netko poduzme nešto u vezi toga jer opcije poput trekera sa balonima u trbuhu ne podržavam!!! 
DAMN MAN
"you talk the talk, but do you walk the walk"
u biti totalno vas podrzavam i pridruzit cu vam se cisto iz vlastite nabrijanosti 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 21 lip, 2006 2:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eto vec ovu subotu pocinjemo. Da cujem tko dolazi? 
| sri 21 lip, 2006 5:23 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
malo vježbajte... navećer... trbušnjaci su poželjni...
Ako trazite sport koji vraski sredi trbusnjake a da vam to uopce nije boi cilj dodjite da vas malo provozam u paraglideru. S obzirom da letim podosta rijetko nakon svakog leta duzeg od 10 min tri dana kasnije ne mogu se posteno nasmijati, a ponekad i duboko udahnuti. A da ne pricam da krilo treba donjeti na start. prosetati s petnajstak kila do auta i tako to.
|
| sri 21 lip, 2006 6:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Gle, zar nije jednostavnije živjeti ko do sada? Ionak po national geographicu ne bumo doživjeli 2045.
BTW: Evo, možemo početi u četvrtak na bundeku. Već vidim ćevape, pljeskavice i ostalu zdravu hranu. Sva sreća da će 50% nas doći i otići u autu, da ne bude da se ne gibamo 
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| sri 21 lip, 2006 7:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ah... neznam zakaj se uopće trudim kad samo na to mislite!! ...nikaj od mršavljenje he he...
Ako trazite sport koji vraski sredi trbusnjake a da vam to uopce nije boi cilj dodjite da vas malo provozam u paraglideru.
...ovo zvući primamljivo... volio bi probati... al mei nekako nije svejedno... ...kak dugo ti već to furaš??[color=#][/color]
| sri 21 lip, 2006 7:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ako paragliding šora mišiće oko škembe i pomaže mršavljenju, definitivno bi trebali probat oni koji se ne boje visine, ali kako lansirati overweight i oversize ljudove u zrak? Ima neki katapult ili nešto? Nemam ni ja impresivnu figuru pa gledam i po sebi kako bi mi bilo uhvatit zalet da se odlijepim od zemlje. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 lip, 2006 8:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja mislim da nebi imao problema sa svoje 74 kile...  ...ja bi samo strujil zrakom... ...vjetar bi me otpuhal do Slovenije...
| sri 21 lip, 2006 9:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|