|
Sada je: pon 05 lis, 2026 12:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Radna akcija - petak 4.7.2008
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Radna akcija - petak 4.7.2008
BrickTop je napisao/la: @buco, ne vjerujem da si sposban bacati takvu kritiku na osoblje udruge koju nikada nisi posjetio. a ti si novi na forumu? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 08 srp, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Forum bez buce i buco bez foruma, a da ne napiše neku kritiku--- to ne ide zajedno. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 08 srp, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
zmajčekica je napisao/la: Nisam ja birala datum i vrijeme. KMT nam daje prostor i oni su to orgnizirali tada ??? Zar ti nisi boss ) Koji su pa sad ti KMTovci !? Čuj a da vi prihvatite moj prijedlog oko smještaja udruge , pa bi bar zna tko mi šupu čisti , mislim ak uspiju radne akcije ! I ajd dobro nek ti bude za ovaj put da nisi kriva ...! hmm ka neki KMT sad ..!! BT je napisao/la: Čini mi se da si ovo veliko spremanje doživio toliko osobno kao da "tebi" netko nije očistio "ŠUPU." Još gore !! @BT ideja ti nije loša ..viš vraga , hmmm ja bi ima koristi i udruga bi znala tko je glavni , mislim najmodavac !?! Pozdrav Kritika čistog neuma 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 srp, 2008 6:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da li ce biti kakva nova radna akcija, ako je ova propala?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 srp, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
@buco: a pa oni nam daju prostor, pa su u takvim stvarima glavni
@cvicek: imat cemo ziher ciscenje prostorija, samo ne znam kad
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 09 srp, 2008 8:28 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
zmajchek je napisao/la: @cvicek: imat cemo ziher ciscenje prostorija, samo ne znam kad Najesen. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 09 srp, 2008 2:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Ne najesen, još ovaj mjesec!
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 10 srp, 2008 8:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
zmajchek je napisao/la: Ne najesen, još ovaj mjesec! mogli bi to 19/20 7.  ...Treba dogovorit s kmt-ovcima da si i ostale udruge organiziraju
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 10 srp, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: zmajchek je napisao/la: Ne najesen, još ovaj mjesec! mogli bi to 19/20 7.  ...Treba dogovorit s kmt-ovcima da si i ostale udruge organiziraju A ne bi li ogromnog prostora... da bi ga čak četiri (ili koliko već) udruge trebale čistiti. 
|
| čet 10 srp, 2008 6:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: A ne bi li ogromnog prostora... da bi ga čak četiri (ili koliko već) udruge trebale čistiti.  ha, cuj, dovoljni bi bili i samo mi, da se netko od nas udostojio dovuci do gore.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 10 srp, 2008 6:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: A ne bi li ogromnog prostora... da bi ga čak četiri (ili koliko već) udruge trebale čistiti.  ha, cuj, dovoljni bi bili i samo mi, da se netko od nas udostojio dovuci do gore. E, tu se ne slažemo. Zašto bi samo mi čistili prostor kojeg ne koristimo samo mi. Neka dođe po 2, 3 ljudi iz svake udruge i riješena stvar. Te prostore ne koristimo samo mi. Zapravo, nije ni bitno u kojoj mjeri koja udruga koristi prostorije. Dužnost je svake da nekad napravi generalku, a svaki put da očisti iza sebe.
|
| čet 10 srp, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: E, tu se ne slažemo. Zašto bi samo mi čistili prostor kojeg ne koristimo samo mi. Neka dođe po 2, 3 ljudi iz svake udruge i riješena stvar. Te prostore ne koristimo samo mi. Zapravo, nije ni bitno u kojoj mjeri koja udruga koristi prostorije. Dužnost je svake da nekad napravi generalku, a svaki put da očisti iza sebe. nisi ti mene skuzio. ja sam htio rec da ak si zahebo (dakle nisi se pojavio, iz kojih god pobuda, nije bitno) nebi trebao ni prigovarati.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 10 srp, 2008 6:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, tu se ne slažemo. Zašto bi samo mi čistili prostor kojeg ne koristimo samo mi. Neka dođe po 2, 3 ljudi iz svake udruge i riješena stvar. Te prostore ne koristimo samo mi. Zapravo, nije ni bitno u kojoj mjeri koja udruga koristi prostorije. Dužnost je svake da nekad napravi generalku, a svaki put da očisti iza sebe. nisi ti mene skuzio. ja sam htio rec da ak si zahebo (dakle nisi se pojavio, iz kojih god pobuda, nije bitno) nebi trebao ni prigovarati. Ne prigovaram samo navodim činjenice. I gdje u našem statutu piše da je obveza člana naše udruge da čisti jednom tjedno/mjesečno/više mjesečno/godišnje prostorije koje koristimo?
|
| čet 10 srp, 2008 6:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: E, tu se ne slažemo. Zašto bi samo mi čistili prostor kojeg ne koristimo samo mi. Neka dođe po 2, 3 ljudi iz svake udruge i riješena stvar. Te prostore ne koristimo samo mi. Zapravo, nije ni bitno u kojoj mjeri koja udruga koristi prostorije. Dužnost je svake da nekad napravi generalku, a svaki put da očisti iza sebe. nisi ti mene skuzio. ja sam htio rec da ak si zahebo (dakle nisi se pojavio, iz kojih god pobuda, nije bitno) nebi trebao ni prigovarati. Ne prigovaram samo navodim činjenice. I gdje u našem statutu piše da je obveza člana naše udruge da čisti jednom tjedno/mjesečno/više mjesečno/godišnje prostorije koje koristimo? da ne budemo u smradu to je isto kao kad svoju sobu počistiš ali nisam rekao da moramo sami, i druge udruge afkors 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 10 srp, 2008 6:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: da ne budemo u smradu to je isto kao kad svoju sobu počistiš ali nisam rekao da moramo sami, i druge udruge afkors  Kak se ja i moj generalni sekretar uvijek slažemo. Istina, slažemo se u potpunosti. I to je u redu kad govoriš za druge udruge.  Samo sam htio tu stvar naglasiti. Ne prigovaram nego govorim da nije u redu da sami budemo u tome. Samo toliko.
|
| čet 10 srp, 2008 6:37 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|