| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...vegetarijanac... blizu... obožavam vegetarijansku kuhinju, ali još uvijek jesem samo bijelo meso...  ...rijetko kad se dogodi da pojedem nešto crvenog... nevolim ga baš... ...u zadnjih godinu dana mi je to postalo malo bljutavo... ...neznam zašto... soja rulz!! 
you are hopeless
no da budem i ontopic:
nemrem ici van tokom svjetskog prvenstva... to je protiv moje vjere - pravilo broj 277
pa ne racunajte na mene 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 06 lip, 2006 1:55 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Znaci pusta se bombon muzika?
Ovo ce vjerojatno biti prvi ako ne i posljednji tehno party na koji cu ici.
Gdje je Rikerov Jazz, gdje je Cohraneov Roock 'n' Roll?!
Gdje je klingonska opera?
Ne sjecam se da sam ikada vidio tehno party na Enterpriseu.... ispravite me ako grijesim.
Slazem se da to nije u duhu star treka.
|
| uto 06 lip, 2006 2:03 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: Znaci pusta se bombon muzika?  Ovo ce vjerojatno biti prvi ako ne i posljednji tehno party na koji cu ici. tko zna mozda ti se svidi  cvicek je napisao/la: Ne sjecam se da sam ikada vidio tehno party na Enterpriseu.... ispravite me ako grijesim. Slazem se da to nije u duhu star treka.
tko zna, mozda je i bio... samo nije snimljeno
kao sto si ti spomenuo u drugoj temi, vjerojatno je to jos u glavama scenarista 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 06 lip, 2006 2:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nedaj boze da mi se svidi
Jednom su u jednom klubu nakon koncerta poceli pustati samo tehno "glazbu"..... pokusao sam se napiti dovoljno mi postane ako ne zabavna, onda bar podnosljivija.
Na kraju sam se napio vise nego na Istrakonu i Pragu zajedno...
A sto se tice ovoga da nije snimljeno - da, mozda je tako nesto jos u glavama scenarista, ali dok oni to ne prenesu na TV ekrane to u ST kanonu ne postoji 
|
| uto 06 lip, 2006 2:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 idemooooooooooooooooooooooooooo!
Ma dajte nemojte me zezati da nece nitko ici ja moram ici tamo a rasprava koju ste zapoceli da je techno potpuno jednak nije istina evo uvjerite se na ovom theredu:
http://www.usscroatia.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=249
Vjerojatno ce se pustati mjesano malo Trance malo Techno sumljam da ce biti neki stari Techno iz 90-tih vjerojatno samo nove stvari nisu ti DJ-jevi budale, ali kolko vidim party nije pucao na Trekere vec na ekipu koja je samo cula nesto malo o ST-u pa su na tu foru isli pravit party. Ja sam za to da napravimo foru i da se svi par minuta pojavimo u uniformama tamo i malo zaljepimo publiku, kad nam dosadi odemo van i ispdnemo face... eeeeeee
Ako mene pitate kombinacija House-a i Trance-a je najbolja sve ostalo je otislo u skroz drugom svjeru, a najvjerojatnije ce pustati miksano i neke stvari s MTV-a jer to drzi ekipu na jednom mjestu zagaratirano. Dakle ljudi jeste za to da zpalimo ekipu???? Mozda nas puste unutra besplatno zbog uniformi, aaaa moram vam dat neki bombon da mi pravite drustvo tam... Cvicek idemo? (naravno u obzir dolaze samo Kraševi Kikiji) 
| uto 06 lip, 2006 12:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da se pusta bilo sta drugo opet bi ljudi nasli razlog da ne idu. Jedino ja ovaj razlog shvacam i postujem
Osobno ne kuzim razliku izmedju Techna i Trancea i sl. (htio mi Chaky objasniti ali je to totalno izvan mog podrucja zanimanja)
Ja sam se vec izjasnio da cu ici. Ostao bih isto samo nakratko.
Jedini je bad sta ja nemam uniformu..... mozda da posudim od nekoga tko ne ide a sirok je ko i ja .... Chaky?
Ili samo uzmem onu crnu majicu s znakicem komunikatora..... vjerojatno ce biti vruce unutra.
|
| uto 06 lip, 2006 12:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja cu imat majcu sa komunikatorom ispod a gore cu imati uniformu, tako da kad mi bude vruce skinem uniformu i derem. 
| uto 06 lip, 2006 12:38 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ko ide uopće?
shadowmaster
cvicek
max
tda
moja malenkost - ak izzy ne bu onda slavio roćkas...
daj ono, možemo mi i bolje od toga! 
_________________ njanjanja
|
| uto 06 lip, 2006 8:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
budemo o tome vise na sastanku u cetvrtak...

|
| sri 07 lip, 2006 12:14 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Napisite sto ste se dogovorili na sastanku. Ako nas ima manje od 10 necemo biti zapazeni...
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| sri 07 lip, 2006 12:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Vjeruj mi i ako ide manje od 10 bit čemo zapaženi s obzirom koji ljudi idu 
|
| sri 07 lip, 2006 1:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, takvu ekipu , se ne fulava... ...ak bidu kamera... bit će samo oko vas... a ja ću se smijati iz fotelje...
...partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... moj 1000 post!!! ...nisam znao kamo da ga stavim , pa evo ovdje!!!
| sri 07 lip, 2006 2:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... moj 1000 post!!! ...nisam znao kamo da ga stavim , pa evo ovdje!!!
cestitke mister uber.
(mislim da si trebao otvoriti novi topic za ovo  )
PS (mislim da ce ovaj post biti obrisan  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 08 lip, 2006 1:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ljudi moramo doci na party, kakav je to Star Trek party bez trekera, moramo im pokazat tko su face. 
| čet 08 lip, 2006 6:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
prosao sastanak a mi se nismo bas nista dogovorili oko tog partyja... (ali smo se bar dogovorili oko puta na FedCon... but that is a whole other subject)
izgleda da bumo se prije dogovorili o tome prek foruma 

|
| pet 09 lip, 2006 3:41 am |
|
 |
|