| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Program za 1. mjesec
Shadowmaster je napisao/la: Mario je pricao da cemo 27.01. imati neki testni RPG no posto mene 03.02. nece biti u Zg, a i Zvonko je potvrdio da ce doci svi cemo biti na Rijeckom karnevalu.  kako ti to sto te 3. nece biti u ZG smeta u igranju RPGa tjedan dana prije, dakle 27.?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 18 sij, 2008 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ant je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Mario je pricao da cemo 27.01. imati neki testni RPG no posto mene 03.02. nece biti u Zg, a i Zvonko je potvrdio da ce doci svi cemo biti na Rijeckom karnevalu.  kako ti to sto te 3. nece biti u ZG smeta u igranju RPGa tjedan dana prije, dakle 27.? U programu prise da je pravi RPG 3.02. a ja cu garant vec u subotu biti u Rijeci kod Lavice... a sto se tice 27. definitivno sudjelujem...
| pet 18 sij, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
znaci nedjeljom. Ako dodjem 27og, dolazit cu i ostale nedjelje  Ionako mi nedjelja vise pase od cetvrtka, ali mi se ne gledaju filmovi...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pet 18 sij, 2008 4:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Filmovi su nam uvijek bili b opcija posto je nedjelom uvjek dolazilo malo ljudi...
| pet 18 sij, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
glete ljudi 27. vec pocinjemo ozbiljno igrat
nazalost ja najvise mogu vodit 4 ili 5 ljudi a javio se i Pa3k (sa istrakona) da bi dosao... tak da bumo vidili kak bu to islo,
3.2. ja vrlo vjerojatno necu ici u Rijeku zbog ispitnih rokova, al na RPG navecer stignem ...i sastanak u Zg mislim da bi se trebao odrzati... pa nece svi pobjec u Rijeku
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 18 sij, 2008 4:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tko hoce moze biti i na sastnaku (tj. RPG-u), naravno Samobor postoji isto kao b opcija no ovaj puta svi koji mogu bi trebali vidjet Rijeku ako jos nisu... kazem Zvonko, Lavica i ja samo 100% tamo pa tko nam se zeli pridrziti pozvan je, a najbrze je sa osobnim automobilom no savjetujem da ponesete lance radi kontrole, ostali uzmite ili ovaj specijalni vlak ili bus koji je isto dosta povoljan... tako da ste vremenski na miru i definitivno stignete sve vidjeti i istoga se dana vratiti doma...
| pet 18 sij, 2008 6:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
vidim rpg je postao popularan odjednom  onda cu se ja povuci i pustiti druge da sudjeluju u toj aktivnosti udruge
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 sij, 2008 6:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: vidim rpg je postao popularan odjednom  onda cu se ja povuci i pustiti druge da sudjeluju u toj aktivnosti udruge Odlicno onda ti i Sasa dojdite sa nama u Rijeku... 
| pet 18 sij, 2008 7:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Chaky je napisao/la: vidim rpg je postao popularan odjednom  onda cu se ja povuci i pustiti druge da sudjeluju u toj aktivnosti udruge Odlicno onda ti i Sasa dojdite sa nama u Rijeku...  me not interested ne privlace me maskare toliko da bi putovao skroz do rijeke zbog toga
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 sij, 2008 7:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
He he, vidim da je tu nesto krivo napisano/shvaceno Ici cu ispocetka; ovako ja sam bio za da odemo na fašnik u Samobor koji se odrzava od 25.1. do 5.2 Kako je jedina opcija bila da se ide 3.2. ne znam u cem je sad problem. No ako nitko bas ne zeli u Samobor ja cu drage volje s Leom u Rijeku na karneval Stoga ljudi idemo li u Samobor ili Rijeku? 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 19 sij, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa u samobor se ide... ja sam shvatio da ti, Q i lavica (i jos tkogod vam se pridruzi) idete jos dodatno u rijeku

|
| sub 19 sij, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zadnji dan Samobora je 05.02 a 03.02. smo u Rijeci... tko nije bio treba biti jer pouceni iskustvom u Samoboru nije toliko ludo kao u Rijeci. Onak morate shvatit da je Rijeka jedino poznata po svojem Riječkom karnevalu i taj grad fakat puno para ulaze u tu manifestaciju, po meni ti ljudi ne rade nista cijele godine pa jedino taj dan izdzu van i tulumare i loču po čitavom gradu, dok recimo Samoborci imaju par standova i to je to.. ovo je one-time event, super organiziran bogat programom i ako je netko od vas gledao americke filmove i vidio je koliko su ameri skloni paradama znali bi koliko je to ludo, jer u Zg nikada nema parade te magnitude kao sto je u Rijeci, necete nikada vidjeti paradu maškara koja ce kompletno blokirati promet u Zg-u i izazvati kaos na ulicama. Uostalom ne pamtim takav kaos u Zg od kako se Papa profurao u Papamobilu po Zg.u... ali Papa je imao samo jedan auto, ovi imaju hrpu jebeno dizajniranih vozila i to boljih od Red-bul Flughtaga i ako nista drugo to je genijalno za gledati... tako da tko nije barem jednom u zivotu bio tamo nije dozivio apsolutno nista... i krajnje mu je vrijeme da izdvoji jedan dan zivota da to vidi... naravno vise informacija sam dao ovdje: viewtopic.php?f=2&t=2446Pa tko zeli neka mi se javi...
| sub 19 sij, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Jedna mala obavijest:
Nakupilo se nekih stvari o kojima treba raspraviti vodstvo udruge, a ticu se daljnih akcija udruge pa bih ovaj cetvrtak sazvao senior staff meeting iza 9 sati (kad svi oni koji trebaju bit na sastanku budu gotovi s pokerom, ako ce igrat) Znaci na sastanku bi trebali biti: ja, El Zvonko, Chaky, Homo Cyberneticus, Shadowmaster, Simba
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 21 sij, 2008 1:15 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
jel to znaci da sastanka za obicne smrtnike prakticki nema ili da mozemo stat u kutu i sutit ili sta?
| pon 21 sij, 2008 1:27 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: jel to znaci da sastanka za obicne smrtnike prakticki nema ili da mozemo stat u kutu i sutit ili sta? ma ima sastanka za sve, ovo o cemu max govori je samo za glavesine. to je ono kad oni odu na kat pa tamo nesto kao raspravljaju o vođenju udruge. za to vrijeme obicni smrtnici i ja (koji u biti vucem sve konce u udruzi, ali o tome  ) mozemo raditi dolje sta god hocemo... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 21 sij, 2008 1:30 am |
|
 |
|