Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
Re: 6.1. sastanka IMA -kod Homo Cyberneticusa
Nažalost, od mog dolaska nije bilo ništa. U godinu i pol dana kako ga imam, moj afto je baš danas otkazao poslušnost i nije htio ni milom ni silom upaliti.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
TerNek je napisao/la:
Nažalost, od mog dolaska nije bilo ništa. U godinu i pol dana kako ga imam, moj afto je baš danas otkazao poslušnost i nije htio ni milom ni silom upaliti.
imas nesto sto se zove ZET
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
Chaky je napisao/la:
TerNek je napisao/la:
imas nesto sto se zove ZET
Eh, dok sam napokon odustao od pokušaj pokretanja neposlušne limene mrcine, bilo je već pol 7. Bio bi pravi pothvat doći do Prisavlja u neko normalno vrijeme smradovozom uz nedjeljno-blagdanski raspored vožnje. Zato sam radije prošetao u ugodnom društvu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.