|
Sada je: uto 29 ruj, 2026 12:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Stanje u Udruzi / nova skupština
Stanje u Udruzi / nova skupština
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Stanje u Udruzi / nova skupština
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Eh, onda ćete ga i dalje čekat jer još nije zapisnik gotov. samo polako, da ne bi bilo...da se na sljedecoj skupstini ne usvoji  Nista nije nemoguce 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 lis, 2008 7:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Eh, onda ćete ga i dalje čekat jer još nije zapisnik gotov. samo polako, da ne bi bilo...da se na sljedecoj skupstini ne usvoji  Nista nije nemoguce  tog me i strah 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 21 lis, 2008 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 članovi na skupštini Udruge: Kod: "Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing." by Seven of Nine ovo ide u sig 
|
| uto 21 lis, 2008 11:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: :? članovi na skupštini Udruge: Kod: "Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing." by Seven of Nine ovo ide u sig  Bilo bi ti draze da smo svi borgovi koji slijepo slijede svoju Borg Queen? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 lis, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Bilo bi ti draze da smo svi borgovi koji slijepo slijede svoju Borg Queen?  napisal sam na skupštini-znači samo u vrijeme  poslije nje buš sljedio "our queen" skup samnom 
|
| sri 22 lis, 2008 12:01 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Eh, onda ćete ga i dalje čekat jer još nije zapisnik gotov. samo polako, da ne bi bilo...da se na sljedecoj skupstini ne usvoji  Nista nije nemoguce  Pa s ozbirom na neke naše članove i funkcionere... ništa nije čudno. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 lis, 2008 3:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: samo polako, da ne bi bilo...da se na sljedecoj skupstini ne usvoji  Nista nije nemoguce  Pa s ozbirom na neke naše članove i funkcionere... ništa nije čudno.  A smatras li da mozda predsjednistvo nece htjeti usvojiti zapisnik ili djelove zapisnika?  Kakva je uopce procedura izmedju zapisnicara i ostalih aktera (ko kome sta predaje, da li se naknadno rade izmjene i dopunjuje ili skracuje zapisnik i sl)? Zbilja me zanima.
|
| sri 22 lis, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
aj prošla skupština locakjte temu.... samo spam....i offtopic...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 22 lis, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: A smatras li da mozda predsjednistvo nece htjeti usvojiti zapisnik ili djelove zapisnika?  Predsjedništvo nikad ne usvoji cijeli zapisnik jer uvijek trebam nešto dopisat, izbrisat i tak. Znači, finaliziram zapisnik skupa s njima. Cvicek je napisao/la: Kakva je uopce procedura izmedju zapisnicara i ostalih aktera (ko kome sta predaje, da li se naknadno rade izmjene i dopunjuje ili skracuje zapisnik i sl)? Zbilja me zanima. Zapisnik printam i potpisujem tek kada sam ga finalizirao i razradio do najsitnijih detalja sa predsjedništvom. Tek tada ga printam i potpisujem. Ja predajem 3 primjerka koja potpisujem, predsjedništvu, onda to oni nose u Grad. I, da rade se izmjene, dopune, nešto se skrati, nešto se izostavi i tako. Zapisnik potpisujem ja kao zapisničar i Tihana kao predsjednica uduge te Zvonko udari žig i to je onda službeni zapisnik udruge sa skupštine koji se nosi u Grad. Ako nešto ne valja, Grad ga vraća i ja ga korigiram.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 22 lis, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
daso je napisao/la: aj prošla skupština locakjte temu.... samo spam....i offtopic... Ti si očito jako nadobudan otkad si postao moderator. Daj chill out. Sve bi zaključavao, brisao, premještao. Znam da ti je sad modovski posao interesantan ali ne moraš stalno nešto zaključavati, brisati i premještati.
|
| sri 22 lis, 2008 3:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Predsjedništvo nikad ne usvoji cijeli zapisnik jer uvijek trebam nešto dopisat, izbrisat i tak. Znači, finaliziram zapisnik skupa s njima. Aha, i da li su to obicno prepravljanja gramatike i drugih 'tehničkih' stvari ili se događa da IO inzistira na uklanjanju nekih stvari koje se njima osobno ne sviđaju? Kako se usklađuju njihove želje sa stvarnim događanjima na Skupštini. Koliko se objektivnosti na kraju zadržava? daso je napisao/la: aj prošla skupština locakjte temu.... samo spam....i offtopic... Za sada se jos koliko toliko drzimo teme  Mislim, ako bi se bas inzistiralo, moglo bi se razdjeliti temu u novi topic "poslijeskupstinski komentari" ali osobno mi se cini nepotrebno. No kako bilo da bilo, podforum Udruga ce po 5.09(c) moderirati clanovi IOa, osim u slucaju krize ili ako oni to ne mogu (npr. renejmanje podforuma) , tako da njima treba prepustiti odluke da li je moderiranje potrebno...
|
| sri 22 lis, 2008 4:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Predsjedništvo nikad ne usvoji cijeli zapisnik jer uvijek trebam nešto dopisat, izbrisat i tak. Znači, finaliziram zapisnik skupa s njima. Aha, i da li su to obicno prepravljanja gramatike i drugih 'tehničkih' stvari ili se događa da IO inzistira na uklanjanju nekih stvari koje se njima osobno ne sviđaju? Kako se usklađuju njihove želje sa stvarnim događanjima na Skupštini. Koliko se objektivnosti na kraju zadržava? Ne, nema prepravljanja gramatike jer ja jako dobro poznajem gramatiku. Tehničke stvari da, kao npr. ne kaže se Iviček Marinu nego Marinu Ivičeku se daje pohvala zbog bla... npr. Ne, IO nikad ne inzistira na uklanjanju nekih stvari koje se njima osobno ne sviđaju. Da je to tome tako, ja ne bi bio zapisničar. Sve ono što sam zapisao to ide u zapisnik s manjom ili većom modifikacijom ali to nije nikad uklanjanje takoreći nepoćudnih stvari za IO, mada takvih stvari nikad nije ni bilo. Objektivnost je potpuna. Nema usklađivanja želja. Kako se stvarno događalo na Skupštini tako i piše u zapisniku. Nemam nikakvih osobnih želja, pritisaka na zapisničara da nešto izmjeni ako nekome nešto nije po volji. Ali normalno, nađem se s IO na kavi da finaliziramo zapisnik. Svatko daje svoj prijedlog kako bi zapisnik trebao izgledati bez da se išta drastično mijenja. Obično se mijenja poredak riječi u rečenici, negdje se doda ili izostavi zarez ili sl. Te se oblikuju rečenice kako bi to izgledalo onako kako treba izgledat. I ne zna, Cviček, odakle to tebi da bi IO imao neke osobne želje što se tiče zapisnika?!? Dakle, ni jedna administracija nije me skinula s mjesta zapisničara. Ja sam kao ona tajnica u Vladi koja već 16 godina je u Vladi bez obzira koja je vlada, lijeva ili desna. I nikad me ni jedna administracija nije tražile neke ustupke u svezi zapisnika. Manje-više što sam napisao, tako i bude zapisnik.
|
| sri 22 lis, 2008 5:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: I ne zna, Cviček, odakle to tebi da bi IO imao neke osobne želje što se tiče zapisnika?!?
Dakle, ni jedna administracija nije me skinula s mjesta zapisničara. Ja sam kao ona tajnica u Vladi koja već 16 godina je u Vladi bez obzira koja je vlada, lijeva ili desna. I nikad me ni jedna administracija nije tražile neke ustupke u svezi zapisnika. Manje-više što sam napisao, tako i bude zapisnik. Nisam htio nista insinuirati. Samo je me zanimalo kako se rade zapisnici i kako cijeli proces funkcionira, i sada znam. Puno hvala na iscrpnom odgovoru 
|
| sri 22 lis, 2008 5:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Nisam htio nista insinuirati. Samo je me zanimalo kako se rade zapisnici i kako cijeli proces funkcionira, i sada znam. Puno hvala na iscrpnom odgovoru  Ok. Nema na čemu. Odgovor može bit još iscrpniji i detaljniji.  Samo reci... 
|
| sri 22 lis, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
U zapisniku se ne mijenjau donesene odluke, već se zapisnik mijenja samo toliko da je dosljedan Statutu i Zakonu o udrugama te na zahtjev grada!
|
| sri 22 lis, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|