Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Fašnik 16.02.20010. (izlet u Samobor) 18:00 ispred kluba
Pošto je utorak glavni dan fašnika običaj naše udruge je da se ode u Samobor. Tamo bi se po običaju malo pojelo krafna, kremšnita i čevapa, te se poslikalo i vratilo nazad kuci ucit za ispite. Ako je netko zainteresiran molim da se javite ovdje na ovaj topic... no ako imate kakvu bolju ideju, culi ste za neki zanimljiviji tulum u zagrebu ili sl. otvoreni smo za promjene... posto je u subotu skuptina, a u nedjelju dan za odmor i druzenje sa familijom. Utorak bi zapravo bio najbolji termin posto je to zadnji dan fašnika i vatromet se nikako ne smije propustiti.
No razmiljam i o opciji b, a to je da sami organiziramo nesto, npr potrazimo koji karaoke klub u zagrebu i na dan fasnika povlacimo macku za rep... te isprobamo svoje vokalne sposobnosti pred zagrebackom publikom, ak se sramite mogli bi napravit malu probu u nedjelju ovisno gdje cemo biti, no morat cemo prvo rijesti tehnicke probleme posto ja vise ne posjedujem niti mikrofon niti laptop... morat cu racuniti iskljucivo na vasu pomoc i vase glasiće...
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Re: Fašnik 16.02.2009. (izlet u Samobor)
pozdravljam ideju jedna stara, ali prigodna...
mogli bi malo i naših zanimljivih filmiča staviti sa ranijih posjeta Samoboru...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Iskreno ja sam mislio da cemo jedne godine otic i na Riječki karneval ali eto to je samo moj san:
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Ma i samobor je cisto ok
Ja idem
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
a gle ja preferiram ovo... "Nezaboravni KARNEVAL sa brazilskim samba plesačicama." @ West Gate ali i samobor bu ok
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Samoborski fašnik se ne propušta...tako da, naravno da idem
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Imam u planu
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Kad je to u WestGateu?? Te brazilke i plesanje, ovaj mrdanje guzama.
BrickTop je napisao/la:
Kad je to u WestGateu?? Te brazilke i plesanje, ovaj mrdanje guzama.
pa kažu na njihovom webu na naslovnici jučer i danas poslije 15h, a na drugom linku (pod eventi) poslije 18h
Ide li tko u Samobor, ajde javite se mogli bi se nac sutra ispred kluba oko 18:00 ako vam paše mozemo i ranije ako netko zeli bit dulje ali mislim da je to tipicno vrijeme kada obiceno idemo. Ja nazalost nemam prijevoz pa ako netko ima auto moze nam uskocit, a ostali mozemo samoborcekom koji stoji na okretistu ljubljanica.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Re: Fašnik 16.02.2009. (izlet u Samobor) 18:00 ispred kluba
Meni paše. Bit ću tamo u 18h i imam mjesta za još troje ljudi (ili četvero mršavih )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Meni isto paše
@Cviček: Rezerviraj jedno mjesto za mene
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Nist od mene
Moram bratu matematiku objasnjavat
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
I`ll be there, with or without u-niform a sredu sam si sredio skračen rad tj. kasniji početak nadam se da bu sve ok
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.