|
Sada je: uto 28 srp, 2026 8:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Izlet na Sljeme, subota 04.07.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Izlet na Sljeme, subota 04.07.
Dakle ovako za sutra je planiran izlet na Sljeme.
Nalazimo se u 10:00 na okretištu Črnomerec kod sata.
U planu je otići do Ponikva, odkud čemo se spustiti do p.d. Glavica na gablec te nastaviti do špilje Veternice.
Cijena ulaznica za špilju su: - djeca 15 kn - studenti i umirovljenici 20 kn - odrasli 25 kn
U slučaju kiše odgađamo za nedjelju ili sljedeči tjedan (info. će biti ovdje)
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 03 srp, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Izlet na Sljeme, subota 04.07.
Nažalost, izgleda da ja neću moć ići, jer imam neki stanak u vezi posla
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 srp, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
edit:
Neko roštiljanje na koje sam trebao ići je odgođeno, zbog kiše.
Vremenka prognoza nije najoptimističnija...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 srp, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ljudovi, prognoza je kiša...stalno. Evo i sad pada, a Sljeme je svo blatnjavo i nije za uspon...pogotovo ono sklizavo kamenje na kojem možeš nogu polomit. Samo savjet dajem.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 03 srp, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja sumnjam da će biti dobro vrijeme. Ali išao bi na Veternicu kad bude bolje vrijeme... naime moja pokojna baka je uvijek govorila da je djetinjstvo provela na "Gori Veteričkoj" ... volio bih otići tamo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 srp, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja na moru... ne cekajte me...
| pet 03 srp, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
ja dodem sutra na crnomerec,ako je suditi po vremenu sada,bit ce vruce 
| pet 03 srp, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Da slažem se s MAHER-om. Ako sutra bude padala kiša, naravno da nejdemo. Ali daljnje odgađanje nema smisla. Dakle ako sutra pada kiša i ne odemo na sljeme, cijela stvar se odgađa za 9 mjesec.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pet 03 srp, 2009 6:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja ću doći ako se probudim u razumno doba, nazovem nekoga od vas koji idete na mobitel, pa se pridružim.... ovako neispavan se bojim voziti duži put... nije da me je strah, jedino mi logika govori da ne bi bilo baš pametno 
|
| pet 03 srp, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ako hoćeš ja te pokupim. Meni si usput 
|
| pet 03 srp, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma ne treba, hvala... (iako sam tek sad pročitao) ... danas ću se malo relaksirati.... Ali bilo bi fora čuti kako vam je bilo (tko je još išao? Maher, Zvonko...?) ili vidjet slike na fejsu 
|
| sub 04 srp, 2009 11:10 am |
|
 |
|
Admiral
|
Nismo imali fotic. Ići ćete drugi put s nama pa cete vidjet. Uglavnom bili smo Zvonko, Maher i ja, i bilo je ok.
|
| sub 04 srp, 2009 3:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Bilo je dobro  samo nas je bilo malo ...mi "nadobudni" ima par slika ja stavim svoje tu kad ih uploadam  možda i koji report 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 04 srp, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Heh, samo troje... Al očekujem report i slikice... 

|
| ned 05 srp, 2009 6:58 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nazovite me sporom, ali ja sam tek sad skužila da ste išli na Sljeme 4.7. Četvrtog.....sedmog....47.... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 srp, 2009 11:35 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|