|
Sada je: uto 21 tra, 2026 1:36 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Program za 1. mjesec
Program za prvi mjesec:
11. 1. - nedjelja - 19h Špansko Projekcija 7. Star Trek filma Generations. - vec tradicionalno mjesecno pustanje trek filmova u pripremi za novi XI. film
15. 1. - četvrtak - 20h Opatijski trg Radionica sinkroniziranja Star Treka. - Leo se ponudio organizirati radionicu u kojoj bi naucili sinkronizirati Star Trek pa eto, svi su pozvani!
17. 1. - subota - od 19h Sveta Nedjelja Star Trek tulum kod Cviceka povodom devete obljetnice udruge. - napomena: na tulum nije potrebno donositi svoju cugu ili hranu, upad je 50 kn i od toga cemo mi nabaviti sve potrepstine. isto tako treba unaprijed najaviti dolazak da znamo koliko toga treba kupiti. - napomena 2: u nedjelju 18. nema sastanka.
22. 1. - četvrtak - 20h Pivnica Zlatni Medo Povodom devete obljetnice osnutka Udruge svi su pozvani na druženje u pivnici. - zamisljeno kao neformalno druzenje da se obiljezi rođendan udruge
25. 1. - nedjelja - 19h Opatijski Trg Gaming igraonica - vec tradicionalni board gameovi. imamo Carcassonne, star trek triviju, munchkin, kockice, ...
29. 1. - četvrtak - 20h Opatijski Trg Projekcija Star Trek epizode i kviz nakon nje. - Cviceku je preostala jos jedna majica iz njegovog proslog pohoda na Ameriku pa ju je odlucio pokloniti na Star Trek kvizu! ne propustite ovu priliku!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 10 sij, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Program za 1. mjesec
Uglavnom ako netko misli pohađat moju radionicu ovaj cetvrtak trebat ce vam: a) laptop (ako imate) b) mikrofon (bitno je da radi, bolji po mogucnosti) c) program Adobe Audition CS3 ako uspijete ako nemate moze i starije verzije (Cool edit i sl) http://www.adobe.com/products/audition/d) Virtual dub program http://virtualdub.sourceforge.net/e) VLC player ili Gom player http://www.videolan.org/vlc/f) Filmski materijal u avi formatu koji mislite sinhronizirat g) St muzika i neki zvucni efekti (ako imate) http://www.trekkieguy.com/wav_episodes.shtmlopcionalno: Pinacle studio 12 ili Premiere CS3 za završne radove - moja preporuka ako ste pocetnik Pinacle studio 12 - ima sve integrirano http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Home/Dakle narežite si doma malo dobrih scena iz treka koje bi željeli urediti, nasnimite dobre mjuze... nabavite zvukova fazora torpeda i sl, životinja uglavnom trazite (Sample cd-e na netu ima toga) ako nam pribacite dobre zvukove biti cete nagradzeni... uprotivnom cete morati snimati necije korake i eksplozije glasom...  Tko oce malo poboljsavat svoj glas moze si instalirat i Adobe Soundbooth, ima par zgodnih efekata za spikere, te Microsoft Songmsmith ak ocete malo pjevat i pravit muziku od toga... Radi buke u udruzi mozda bi bilo bolje da ponesete slusalice... 
| pon 12 sij, 2009 3:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Fora program - 2 od 6 aktivnosti vezana uz tulumarenje Donjet ću laptop na radionicu vjerojatno....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 12 sij, 2009 3:38 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Uf ja bi mogao doci mozda 17. ali problem je sto ne znam doci do tamo  29. i mozda 22. bi bi bio slobodan, tako da na ta dva dogadaja bi mogao doci. Inace odlican program za pvaj mjesec 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 12 sij, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sto se tice dolazenja kod cviceka poslaji mu poruku na pm mislim da ce ti covjek objasnit kako da dodzes, a mozda te i odveze do tamo..
| pon 12 sij, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da se je zezao jer je u topicu o tulumu sve odlicno objasnjeno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 12 sij, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
OVE NEDJELJE GAMEING IGRAONICA NA OPATIJSKOM OD 19h
25. 1. - nedjelja - 19h Opatijski Trg Gaming igraonica - vec tradicionalni board gameovi. imamo Carcassonne, star trek triviju, munchkin, kockice, ...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 24 sij, 2009 1:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja gledam tekmu, ak ekipa oce gledat tekmu Zvonko donesi pojacalo i pustite si antenu sa prvog kata...
| sub 24 sij, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Shadowmaster je napisao/la: ak ekipa oce gledat tekmu Zvonko donesi pojacalo i pustite si antenu sa prvog kata... nema problema, ak hočete da gledamo javite mi do sutra do 15h
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 24 sij, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Promjena plana ja neznam jel bum u Zg danas... tak da ak vi ocete gledat rtl ili koja tekma vec bude sutra u vrijeme dok ste tamo vi se dogovorite...
| ned 25 sij, 2009 3:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Donjet ću Pillarse za slučaj da netko želi igrati graditi katedralu.... baš me zanima da li će se daši svidjeti koncept  A u četvrtak gledamo jednu TNG epizodu 
|
| ned 25 sij, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dašo liked.....
i želimo gledat utakmicu...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 25 sij, 2009 6:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ipak cu doci...
| ned 25 sij, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nosim laptop za slučaj da ćemo imati televezu s bobom... imam kameru, pa će nas bobo možda moći i vidjeti, ako veza ne bude loša 
|
| ned 25 sij, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...još uvijek čekam da se sjetite na mene...
| ned 25 sij, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|