|
Sada je: sri 24 lip, 2026 8:09 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Sastanak 9.10
Pored dogovora za rikon... ista drugo... kako se uopce spremate za konvencije... neko meditiranje  ili...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 lis, 2008 6:33 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Sastanak 9.10
daso je napisao/la: ... kako se uopce spremate za konvencije... Operem nagomilane prljave gaće da si dvoje ponesem za presvuć. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 07 lis, 2008 11:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
daso je napisao/la: kako se uopce spremate za konvencije... Ja sam se prosli vikend trenirao za brzinsko ispijanje pive 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 07 lis, 2008 11:35 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
istina... tome smo svjedocili... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 lis, 2008 11:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
daso je napisao/la: Pored dogovora za rikon... ista drugo... kako se uopce spremate za konvencije... neko meditiranje  ili... Spakiramo sve sto cemo nostit, dogovorimo se tko kad ide i tko sto nosi. I ukrcamo po autima  @svi: male obavijesti vezane za današnji sastanak:
Tko god ima doma veliku klamericu (ja nemam), nek donese, treba zaklamat fanzine!
Vjerojatno danas duze radim, pa cu kasniti. Nadam se da cu stici do 9, pa neka netko bude u 8 vec pred klubom, jer cu tak dogovoriti otvaranje istog. Donijet cu 20 fanzina i jos neke vec spakirane stvari, pa cemo spakirat i ostatak i rasporedit sve po autima, te dogovorit i sve ostale detalje...
Vidimo se...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 09 lis, 2008 12:47 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
zmajchek je napisao/la: daso je napisao/la: @svi: male obavijesti vezane za današnji sastanak:
Tko god ima doma veliku klamericu (ja nemam), nek donese, treba zaklamat fanzine! Nažalost nemam veliku klamericu, ali znam da je Max ima pa bi mogao netko pokupit od njega ili mu javit da uzme ako dolazi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 09 lis, 2008 1:26 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|