| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Logo udruge
Koji vam je bolji tj. koji bi rađe vidjeli na webu udruge? Moja verzija:  Stara verzija: 
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 09 ruj, 2008 12:08 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Logo udruge
Ja bih nešto između. Okvir da bude kao na novom, a unutrašnjost stara. Samo dvije kockice na novom logu previše me podsjećaju na nemili na HRT. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 09 ruj, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...stara verzija mi izgleda bolje... 
| uto 09 ruj, 2008 12:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@Ezri, obrati pozornost na Statut: Kod: Članak 3. Udruga ima svoj znak. Oblik znaka je klasična Star Trek delta prekrivena stiliziranom trobojnicom crvene, bijele i plave boje postavljene dijagonalno od donjeg desnog kuta prema vrhu delte, a u centru je stilizirana šahovnica, dio povijesnog hrvatskog grba sa dva crvena i tri bijela kvadratića, uz koje se nalaze i tri plava kvadratića.. pa probaj u tom stilu nekaj skemijat
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 09 ruj, 2008 12:46 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: ...stara verzija mi izgleda bolje...   Stavit ću onda dizajnerski zločin na stranicu ako ne skemijam nešto
|
| uto 09 ruj, 2008 1:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kad bi birao, stara verzija je bolja jer nova ima ova jako dva mala kvadratića. Vanjština je dobra i unutarnja boja no te dvije male kockice mi smetaju.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 09 ruj, 2008 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja bi ovu postojecu samo prekopirao... ona kaj je sad na site-u samo treba bit puno manja.... (puno, puno...)
| uto 09 ruj, 2008 3:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja bi ovu postojecu samo prekopirao... ona kaj je sad na site-u samo treba bit puno manja.... (puno, puno...) da ova je ok, kaj je sada, ali to ti nije "sluzbeni logo"...to je netko doradio (neznam tko i tko ima taj orginal) 
|
| uto 09 ruj, 2008 3:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
TerNek je napisao/la: Ja bih nešto između. Okvir da bude kao na novom, a unutrašnjost stara. Samo dvije kockice na novom logu previše me podsjećaju na nemili na HRT.  I meni se svidja vanjski izgled tvoje verzije, ali bi kockice mogle izgledati slicnije staroj. Inace jos da imamo 3D printer mogla bi nam printati i takve comm-badge-ve. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 09 ruj, 2008 5:26 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Logo otpada, bit će stari.
|
| uto 09 ruj, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
nenadg je napisao/la: Inace jos da imamo 3D printer mogla bi nam printati i takve comm-badge-ve.  OT: moramo biti sretni kaj imamo opce printer i to color 
|
| uto 09 ruj, 2008 5:59 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ezri je napisao/la: Logo otpada, bit će stari. Zašto? Zar ne možeš neki novi skemijat?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 09 ruj, 2008 6:42 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
T'Grel je napisao/la: Ezri je napisao/la: Logo otpada, bit će stari. Zašto? Zar ne možeš neki novi skemijat? Mogu ali to sam već i Zvonku rekla, za 0 kn se neću patiti. Imam posla za koji dobim kn i to mi je prioritet
|
| uto 09 ruj, 2008 6:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
@Ezri, ok. Zašto i bi kad su nezadovljni...
|
| uto 09 ruj, 2008 7:08 pm |
|
 |
|