|
Sada je: sri 05 kol, 2026 11:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Osnivanje "KDO" grupe :)
Ja sam da unutar udruge osnujemo "KDO" organizaciju.
K - klubska
D - dijetalna
O - organizacija
Ova organizacija će se posvetiti problemu nagle debljine u klubu. Uvođenje vočnih sokova i sokova na bazi vode bez šećera, za potputno izbacivanje Coca-Cola proizvoda i uvođenja Kokta Lite proizvoda, te obaveznih sastanaka KDO društva svake subote u 11 sati pred glavnim ulazom u Maksimir. Radi obavezne šetnje jednom tjedno.
Ova udruga bi mogla početi sa radom nakon roštilja pod nazivom "pripreme za more" pa tko god želi sudjelovati može, također je tu i športska sekcija za pješake, roleraše i bicikliste, pa svi koji misle doći mogu nam se pridružiti za šetnju po maksimiru.
Jer klubske debljine je stvarno bilo dosta i vrijeme je da netko poduzme nešto u vezi toga jer opcije poput trekera sa balonima u trbuhu ne podržavam!!! 
| uto 20 lip, 2006 3:01 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
_________________ njanjanja
|
| uto 20 lip, 2006 3:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Osnivanje "KDO" grupe :)
kao prvo....  (cisto zbog ozbiljnosti posta  )
Shadowmaster je napisao/la: ... te obaveznih sastanaka KDO društva svake subote u 11 sati pred glavnim ulazom u Maksimir...
pa zakaj se krece prakticki ispred tvoje kuce...
zar ti nebi trebao biti cilj da sto vise hodas
ja bum preuzeo biciklisticku sekciju - ali ako sef organizacije dopusti voznju po jarunu a ne po maksimiru
uh uh... jos kad mr. bobo cuje za ovo "drustvo" bude ga odvuko do profesionalane razine 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 lip, 2006 4:07 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 21 tra, 2006 1:11 am Postovi: 59 Lokacija: Planet Earth Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: III Opis Stanja: Logical Koje si vrste?: Human-Vulcan mix
|
Ljudi moji, ja nikad nisam vjerovao da ću se udebljat!!!
_________________ =A= Live long and prosper! =A=
|
| uto 20 lip, 2006 4:12 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
fakat, bobo će vas odmah podržat
vi maksimirci, evo vam prijedloga - prošetajte se četvrtkom i nedjeljom do kluba... 
_________________ njanjanja
|
| uto 20 lip, 2006 5:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lil'Mee je napisao/la: vi maksimirci, evo vam prijedloga - prošetajte se četvrtkom i nedjeljom do kluba... 
odlican prijedlog
bas me zanima kako ce ga prihvatiti 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 lip, 2006 5:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Ja ću osnovat rally sekciju  Tko god ima makinu od 70 konja na više može sudjelovat! 
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| uto 20 lip, 2006 7:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Simba je napisao/la: Ja ću osnovat rally sekciju  Tko god ima makinu od 70 konja na više može sudjelovat! 
kaj... sjedis i mrsavis? 

|
| uto 20 lip, 2006 7:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 09 lip, 2006 7:48 pm Postovi: 206 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
 Re: Osnivanje "KDO" grupe :)
Chaky je napisao/la: kao prvo....  (cisto zbog ozbiljnosti posta  ) Shadowmaster je napisao/la: ... te obaveznih sastanaka KDO društva svake subote u 11 sati pred glavnim ulazom u Maksimir... pa zakaj se krece prakticki ispred tvoje kuce... zar ti nebi trebao biti cilj da sto vise hodas  ja bum preuzeo biciklisticku sekciju - ali ako sef organizacije dopusti voznju po jarunu a ne po maksimiru uh uh... jos kad mr. bobo cuje za ovo "drustvo" bude ga odvuko do profesionalane razine 
Hmm, ovo s biciklima nice, nice... još na jarunu, ja sam za...idemo ljudi mršavite zdravo.
|
| uto 20 lip, 2006 8:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 IDEMO! :)
Svidja mi se ideja.. svaka cast!
Prosle godine u to doba imao sam 8 kg manje nego ove godine (dio toga je i zbog prestanka pusenja... nije da se opravdavam, ali do sada sam svake godine u proljece skinuo po par kg a ove godine sam prestao pusiti i skinuo jedva kilogram-dva).
Ja sam se vec poceo polako rjesavati zasecerenih sokova, doma uglavnom pijem mineralnu ili obicnu vodu + multivitamine/minerale ili eventualno vocne sokove. Koktu light bih pio samo da je to zadnja tekucina a ja umirem od zedji... radije pijem obicnu vodu. U biti sam jedino u klubu i na tulumima pio Koktu/Kolu.
Tekucina mi ne predstavlja neki problem, ako mi pravila KDOa budu dopustale 1-2 pijenja alkohola mjesecno  )
Sto se tice Maksimira, ja sam vise za Chakijev prijedlog bicikliranja (nebitno da li je Jarun ili Maksimir ili trasa Maksimir-Jarun-Samobor
Prosle godine sam jedva odvozio trasu Tresnjevka-Eko selo (10 km iza Samobora)
Bas sam Chakyja jucer pitao da li u svjetlu promjena bude bilo ubuduce naseg ljetnog bicikliranja, tako da mi je fakat drago da je ponudio da on to vodi. Sutra mozemo napraviti probnu voznju
A ja sam se sad i odlucio kojim cu prijevoznim sredstvom do Bundeka prekosutra
Nego, hocemo li donjeti neku vagu u udrugu pa pratiti nas napredak ovih 3-4 tjedna prije mora?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 lip, 2006 8:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Simba je napisao/la: Ja ću osnovat rally sekciju  Tko god ima makinu od 70 konja na više može sudjelovat! 
Pridruzujem se sa svojih 116 konjica (+ moja malenkost  ) .... ali utrku do mora bih ipak ostavio za sljedece ljeto 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 lip, 2006 8:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ovak onda je najbolje da biciklisti idu na jarun, ja nazalost svoju biciklu nemrem vise potjerati jer joj je sic u komi, tako da cu ja voditi sekciju pješačenja po maksimiru i sljemenu. Uglavnom ako se KDO odluci za neku drugu lokaciju mozemo se dogovorit preko foruma gdje ce se koje subote to odrzati. Tko je da odma napravimo nekaj ovu subotu?
| uto 20 lip, 2006 11:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jeeeeee ...podržavam vas apsoštrumfno!!!
...prvo izbacite gazirana pića... djeluju štetni na jetru i sadrže aspartam... ....zatim izbjegavajte masnu i prženu hranu... ...više se kretati, pronađite neki sport ili tako nešto... (bicikl samo jača listove i guzicu... .trbuh ostaje... ) ...malo vježbajte... navećer... trbušnjaci su poželjni... ...uglavnom više kalorija morate potrošiti nego što ih uzmete (tokom dana ) ... napisao sam već negdje , ja sam skinuo 6 kg, samo trčanjem... ...najprije ništa ništa, a onda se samo počnu topiti... 
| uto 20 lip, 2006 11:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...prvo izbacite gazirana pića... djeluju štetni na jetru i sadrže aspartam... ....zatim izbjegavajte masnu i prženu hranu...
kao sto je Bill Cosby rekao:
jednom je bio na dijeti nametnutoj od strane zene. I dodje on tako u park sa sendvicem sa sojom i sjedne pored jednog tipa koji je jeo Hamburger. I kaze njemu Cosby: "Pa ako nastavite tako lose jesti, brze ce te umrijeti." a tip pogleda njegov sojin sendvic i kaze: "Vi ste vec umrli"
pa nije cilj u zivotu dugo zivjeti... nego dobro zivjeti ... but that's just me 

|
| uto 20 lip, 2006 11:34 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 21 tra, 2006 1:11 am Postovi: 59 Lokacija: Planet Earth Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: III Opis Stanja: Logical Koje si vrste?: Human-Vulcan mix
|
Živi svaki dan kao da ti je posljednji!?
Ja sam inaće veliki hedonist, ali ... ako dans potrošim sve pare, sutra nemam ništa...isto je i sa zdravljem...treba ga čuvati...
_________________ =A= Live long and prosper! =A=
|
| uto 20 lip, 2006 11:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|