| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Sljeme?
U nedjelju bi se trebali nac da napravimo mali izlet na sljeme pa zato danas radim malu anketu o tome kako ljudi zele ici do gore
opcije su:
A) nedemo se oko npr. 10:00 na mihaljevcu i pjesacimo do (graficara ako se ne varam) na grah
B) nademo se na mihaljevcu i idemo busom do gore, popijemo/pojedemo/prosetamo se gore, a onda prema dolje pjeske..
C) neki vas prijedlog
...necu radit pravu anketu pa da mi glasa -ne znam ko- vec bi volio da napisete za kaj ste u postu ...a navecer cu poslat vijest na mailing listu
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 11 tra, 2008 9:13 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Sljeme?
a
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 11 tra, 2008 10:22 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
ja sam za opciju A, eventualno da se ide busom dolje... 
| pet 11 tra, 2008 10:23 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Potpisujem gornja dva odgovora.
| pet 11 tra, 2008 10:51 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
c busom gore od mihaljevca... pa na vrh... pa se spustimo do graficara di provedemo dan i jedemo grah... pa dole pjesice (znaci b + graficar)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 11 tra, 2008 12:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ajd ljudi ne komlicirajte a+b+c=0  ...jednostavno odite s busom gore, lijepo se provedite, a ne neki "team building" da se dan i pol poslije zalite kak nemrete hodat zbog sljemena jedan izlet radi druženja je čisto ok da i btw uzasno mi je krivo kaj je to ovaj vikend kaj nemrem ici 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 11 tra, 2008 1:22 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
meni je isto jako žao kaj nemrem ići...vrlo vjerojatno nemrem 
_________________ njanjanja
|
| pet 11 tra, 2008 2:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Lil'Mee je napisao/la: meni je isto jako žao kaj nemrem ići...vrlo vjerojatno nemrem  Takodjer, a ak i uspijem, izgledna je kisa po sadasnjim prognozama. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 11 tra, 2008 2:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
odgadamo sljeme zbog kise!nema smisla da idemo po blatu... cekamo toplije dane  ----------------------  Strpljenje je gorko, ali su mu plodovi slatki.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 12 tra, 2008 11:17 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shit. Sad više nemam kamo pobjeći od kemije... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 12 tra, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he he... ...fakat imaš ratove s kemijom...
(nemoj ić na fax gdje ima kemije :) )
...baš mi je žao što vas je kiša omela u pokušaju rekreacije... ...veselio sam se slikama...
| sub 12 tra, 2008 11:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Prokleta kiša, uvijek sve pokvari. Nadam se da neće propasti ovaj plan o Sljemenu.
| ned 13 tra, 2008 1:07 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Prokleta kiša, uvijek sve pokvari. Nadam se da neće propasti ovaj plan o Sljemenu. pa propao je! Necemo ici po blatu. poslao sam obavijest na mailing listu i gore u ovoj temi. Pricekat cemo neki drugi put... al izlet na sljeme ce jednom biti! --------------  javnost rijetko oprašta dvaput.
|
| ned 13 tra, 2008 1:12 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nemrem reć da nisam happy - ić će se drugi put, kad bum i ja mogla.... 
_________________ njanjanja
|
| ned 13 tra, 2008 1:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
maX je napisao/la: odgadamo sljeme zbog kise! nema smisla da idemo po blatu... Gdje ti je avanturisticki duh... pa malo blata samo doda izazov.... u torbu stavis rezervne hlace ako treba i pici gore! Sad je bolje vrijeme za planinarenje... za par tjedana ce biti prevruce i oznojit cu se ko manijak dok ne dodjem gore 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 tra, 2008 4:57 am |
|
 |
|