Evo par slika i par komentara, buduci da su neki vec napisali reportove za dio sastanka....
Na pocetku sastanaka... uobicajeno, ljudi sjede il istoje, pricaju i sl...

Ezri je programirala (ako sam dobro shvatio) nesto vezano uz Website, a Simba je pomagao...

Shadowmaster i Ternek su nesto presnimavali na kompu...

Nakon toga je bila ta rasprava o duhu Star Treka koju su ostali spominjali... Na pocetku nas je bilo dosta, ali kasnije su neki (ukljucujuci i mene) odustali od rasprave...

Chaky je napisao/la:
nas vrli moderator max je prvo htio odrediti sto je trek... pa kad mu nije odgovaralo kuda rasprava ide onda je rekao da je zapravo htio raspravo u tome sto je dobar trek... pa nekoliko desetaka minuta kasnije, opet nezadovoljan raspravom, max mjenja temu i onda se pricalo o "duhu stara treka"
Ja sam ga od pocetka skuzio da bas zeli da pricamo sta je to duh/srz star treka, 10ak minuta nakon pocetka rasprave kada je to izjavio. Mozd aga nisi dobro cuo od galame za stolom... cak je i Brick koji nije sudjelovao u raspravi skuzio da se pricalo o duhu star treka

Chaky je napisao/la:
duh treka bi bio, ako sam dobro shvatio, taj pozitivni pogled u buducnost... covjecanstvo koje je uspjelo u svom naumu da se psihicki i moralno poboljsa ...
MaX i ja smo malo prosirili tu teroriju hint: "unutarnji i vanjski neprijatelji"

Chaky je napisao/la:
... gul remal je dao nekaoliko dobrih komentara i dobro je usmjerio raspravu na bitne stvari, max je suzavao temu rasprave sve dok nismo dosli do neceg do ceg smo se mogli dogovoriti , HC je u konacnici sve to iscrtao po ploci
... a Cvicek je u medjuvremenu odustao od rasprave jer se previse ljudi deralo u isto vrijeme, pricalo svoje umjesto da cuje i tudje msljenje i skoro nitko se nije pridrzavao pravila "talking sticka" ... bilo je situacija da je
netko i po 4-5 puta uzimao rijec u raspravi BEZ "sticka" dok je
netko drugi pristojno cekao da konacno dobije "stick" i kaze bar jednu recenicu prije nego ga netko drugi opet prekine i pocne dalje pricati svoje (opet bez "sticka")...
MaX dobija minus jer je bio los moderator
- BrickTop je napisao/la:
No u suštini slažem se sa službenim stavom udruge (volio bih ga vidjeti u pismenom obliku sa priloženom slikom Bojanove ilustracije.)
A sto se tice pismenog oblika sluzbenog stava udruge (

) - ne vjerujem da postoji neki egzaktni, kad sam ja odustao od rasprave, neki jos nisu bili ni nacisto o cemu se u stvari raspravlja... a Max je vec mrvicu pi*dio kako ga skoro nitko ne razumije
Ali evo ti barem to sto je HC crtao po ploci....

Nakon toga igrao se Robo Rally...

Opet nas je igralo sedmero i bilo je opet novih igraca pa je opet sve islo dosta sporo (bez bada sam mogao nakon programiranja otici popusiti cigaretu, i vratiti se, a da je krug bio tek na polovici... ima to svojih prednosti

)
Ja sam se kako-tako drzao do 'nesporazuma' s Chakyjem i pravilima,...tada sam zavrsio na skroz krivom kraju mape, no do pred kraj sam nekako uspio doci u vodstvu, i u trenutku kad se opet prekinula igra, bio sam otprilike u istoj situaciji (nadomak 3. zastavici tj. cilju) kao i Ternek, koji je zamjenio Gul Remala.
Eto, vec 3. put (a igrao sam te 3 partije u zivotu) nismo uspjeli privesti igru kraju, jer je opet nekoliko ljudi odustalo i otislo doma...
Cetvrta sreca?

Nakon sto je vecina otisla, ostalo nas je nekoliko u udruzi s namjerom da pricekamo jos pola sata i pogledamo epizodu TNG-a svi zajedno....
Pridruzio sam se MaXu, Luce, Antu i HC-u na 'RPG lite' - izgubljeni Runaboat s mamurnim putnicima kojima su Ferengiji za petama

Bilo je golotinje

i pitanja tipa "da li se phaser moze iskoristiti za "osloboditi" ruku koja je zapela u konzoli" ili "Je li se pod heavy stun na Ferengijima podrazumjeva i skracivanje njihovih usiju?

" i sl... ali na kraju smo manje vise uspjesno zavrsili misiju... u Rambo stilu sam oslobodio ostatak ekipe iz briga i krenuli smo u napad na most...
No, isto su ljudi odustali od dovrsetka misije jer im se islo doma pa je MaX (GM) presudio da smo na kraju pobjedili....
TNG na kraju nismo gledali (ja sam samo virnuo koji puta i vidio kako se neka baba pretvara u cudoviste, kako se Riker upucava Guinan i da je Wesley u badu

)
Ljudi su rekli da im je to dosadno gledati, i da ce nastaviti RPG-at...
I ja sam nastavio RPG-at i tako prvi puta u zadnjih tjedan+ dana nisam pogledao epizodu TNGa... i to gdje - u udruzi ljubitelja zvjezdanih staza!
Nije mi neki bad, ali to mi je to bila tako cudna sutuacija da sam ju jednostavno morao komentirati...
Ukratko: nedorecena rasprava, nedovrseni Rally i RPG, i nepogledani TNG... hmm...