| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
 REZULTATI IZBORA
Eto. Gotovo je i to. Slijede rezultati predsjedničkih izbora.
Rezultati glasovanja:
maX 13 od 22 / 60%
HC 5 od 22 / 22%
Tom'caT 4 od 22 / 18%
Keva 0 od 22 / 0%
Predsjednik Udruge U.S.S. Croatia u slijedeće 2 godine (ili kraće) je:
maX
Potpredsjednik:
Chaky
Tajnik:
El Zvonko
Članovi izvršnog odbora:
HC Simba Leo Drempetić / Shadowmaster
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| pon 19 stu, 2007 12:59 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: REZULTATI IZBORA
El Zvonko je zatrazio da mu se makne ime sa prvog posta... pa ucinih to
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 stu, 2007 2:23 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Čestitke svim izabranim funkcionerima Udruge, a posebno novom el presidenteu Maxu. Chaky je napisao/la: El Zvonko je zatrazio da mu se makne ime sa prvog posta... pa ucinih to IMHO, mislim da se definitivno trebalo konzultirati sa svima prije nego im se objave imena na forumu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 19 stu, 2007 2:28 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Heh, nije da si samo Zvonku maknuo ime, nego si i Goranu skratio "prezime"! A baš sam htio da malo valja od smijeha! 
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| pon 19 stu, 2007 2:30 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: A baš sam htio da malo valja od smijeha!  eh da bi doslo do toga morao bi se pijaviti na forumu... a to nece biti tako brzo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 stu, 2007 2:51 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
čestitam izabranima 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 19 stu, 2007 2:57 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Čestitke Maxu i svima ostalima! 
| pon 19 stu, 2007 8:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jadan ja sad cu morat opet radit izmjene na stranici a cjeli tjedan me nema u zg... uf the agony...  Nis zato ulazem sva sredstva u novu nadu Frenkyja... 
| pon 19 stu, 2007 12:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...čestitke maxu...
...a frenky će vjerojem dostojno zamijeniti Lea...
| pon 19 stu, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa mislim da su te već unovačili
| pon 19 stu, 2007 3:27 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Čestitam Max i ostali
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 19 stu, 2007 4:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a frenky će vjerojem dostojno zamijeniti Lea... nece on mene zamjenit samo pomoc na fanzinu...  Kaj ste vi smi mislili da cu ja cijelo vrijeme sav posao obavljat, udruga pociva na njenim clanovima i koliko oni cine nesto za udrugu Frenkyja se samo može pohvaliti sto je pristao na ovako plemenitu funkciju ozivljavanja fanzin web-a, a za ostale suradnicke poslove ce uvijek biti mjesta za svakog tko to zeli...
| pon 19 stu, 2007 5:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ok, fala na cestitkama ljudi a sad ovako, ovaj cetvrtak (22.11.) cemo imati normalan sastanak jer ja moram porazgovarat o hrpi stvari s ljudima koji su bili/ostali ili dosli na neku poziciju u udruzi... te ja jos moram dat hrpu tajnicke dokumentacije zvonku, zvonko meni neke svoje stvari.. te objasnit mi neke stvari.. treba rjesit neke papire jos itd itd... ima toga pa cemo se najvjerojatnije morati malo povuci da porazgovaramo u miru. a onda u nedjelju i iduci cetvrtak (29.11) mozemo sjest i porazgovarat o programu za 12. mjesec ove godine... ko sto sam najavio (ja vec imam spremne neke stvari, a racunam na vase ideje)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 19 stu, 2007 6:24 pm |
|
 |
|