(Nema Bobe, Chaky i jos neki vele da je ok.. pa da jednom ja zapocnem sastanak-reportove
)Te nedjeljne veceri smo se poceli sakupljati vec poslije 19h.... - ja i Mislav smo dosli vec oko 7, i ovaj puta na srecu mogli uci vec nakon 10 minuta jer se taman pojavio Gen.Chang.
Nesto kasnije sakupili su se i ostali... bilo nas je desetak.
Jos uvijek se raspravljalo o proslotjednim ostavkama i svim stvarima vezanim uz to.. Parafrazirat cu Chakyja pa reci "tko je bio zna o cemu se radi"
(a vi ostali imate kutke u kojima mozete direktno pitati aktere o tome
)U tim dubokoumnim razgovorima nas je oko 8 prekinuo Mislav koji je pripremio predavanje o vrstama FTL (Faster Than Light) tehnologija iz raznih serija, filmova i igrica.
Predavanje je taman trajalo tako dugo da ne postane dosadno, i bilo je zanimljivo slusati i komentirati, vidjelo se je da se clanstvo bilo dosta zainteresiralo za temu.

Nnadam se da nikome nisu smetale upadice od mene i ostalih koji smo slusali predavanje

) ... poneka dosjetka, ispravak netocnog navoda ili zanimljiv komentar je nesto sto meni obicno poboljsa ugodjaj takvih predavanja

Ja osobno samo za jedan od tih pogona do tada nisam cuo... kak se ono zove? Infinitive Improbability Drive?

Nakon predavanja, MaX je izvadio kartone sa isprintanim slikama, koji ce se rezati i od njih raditi makete ST brodova...

I tak je ekipa to neko vrijeme rezuckala i ljepila... ja se ne sjecam sta sam radio za to vrijeme.... (pa nek me netko dopuni o tome, jer zbilja nisam pratio sta se rezalo i ljepilo) znam jedino da za 'modelarsku sekciju' TDA dalje priprema izradu Bajoranskih nausnica. Bas me zanima kak ce to izgledati

Na kraju veceri smo mi koji smo ostali odigrali Robo Rally....
(ove dvije slike je Mislav uslikao)

Na pocetku mi je dobro islo, ali sam se uspanicio Lilme koja mi je bila za ledjima, krivo isprogramirao i zavrsio napola unisten na drugom kraju mape, daleko od zastavice do koje trebam doci...
Partibrejkeri (Max i Ant?) su odlucili da moraju ici, i igru nismo nastavili... steta, bilo bi zanimljivo vidjeti Lilme da li bi ju i dalje pratila sreca da pobjedi u igri programiranja robota i napucavanja laserima

No sve u svemu bilo je zabavno prisjetit se pravila i odigrati malo.
Nadam se da ce Chaky jos koji puta donjeti igru u Udrugu pa da jednom cak i odigramo do kraja!

I za kraj nagradno pitanje: Kuda se to priprema otici momak u zutoj majici?