|
Sada je: ned 02 kol, 2026 8:27 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Cetvrtak,7.2.2008****NEMA UDRUGE****
H.C. Trebao bi nam večeras prezentirati svoju malu istragu, kao Poirot.
| čet 07 vel, 2008 2:32 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 18 kol, 2006 12:11 am Postovi: 25 Lokacija: ZG-Tresnja
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: To my knowledge, ispod monitora se nije nalazio nikakav uređaj osim SubWoofera od pripadajućih mu zvučnika, osim ako isti nije stavljen tamo u vremenskom intervalu između ovonedjeljnog sastanka [03.02.2008.] & prošlog [31.02.2008. - Simba, predavanje] ili pretprošlog sastanka [27.01.2008. - nisam bio]. Za sastanak u četvrtak [24.01.2008.] sam 100% siguran da ispod nije bilo ništa osim SubWoofera, za sastanak prije "razbijajućeg" sastanka, barem 80% - sjedio sam s desna od monitora, a poslije se prebacio sa druge strane jer je Monitor bio u uporabi više od sat po' vremena usljed Simbove [Simbine?  ] prezentacije. Očito, tada ništa nije razbijeno [nije se imalo šta razbiti?] jer KMT ili tko već nije ništa primjetio/prijavio, a plenty je vremena proteklo između četvrtka i ponedjeljka [kada je prijavljen "prekršaj"]. [*]Do 24.01.2008. u 22:15, kompresor se NIJE nalazio na navedenoj poziciji unutar prostorija. Očevidac: Homo Cyberneticus. [*]U četvrtak, 31.01.2008., na jednom od najnapučenijih sastanaka do sada nije se desilo NIŠTA... osim Simbinog fantastičnog predavanja, that is. Prostorija je bila puna ljudi... zašto je navedena šteta nastala na generalno slabo posjećenom nedjeljnom sastanku gdje je bilo 10 ljudi maximalno? [*]Do nedjelje, 03.02.2008., NIŠTA nije prijavljeno; da je tada razbijeno, već bi netko to primjetio, ne? Naravno, osim ako je uređaj postavljen tamo poslije sastanka u četvrtak. vidim dao si si truda,sto je pohvalno,ali te moram ispraviti,da sam ja,koji sam koristio kompresor posljednji u srijedu 30.01,uredno po zavrsetku radova,vratio ga pod stol s televizorom i pokrio ga najlonom gdje je stajao i onaj posljednji,mjesecima! tako da zaista ne razumijem tvrdnju da nije stajao ispod stola.mozda ne mislimo na isti uredjaj? na kraju krajeva tesko da si ga i vidio kad je u cetvrtak,kako si i sam izjavio,'bilo prenapuceno'. Citat: P. S. Poslije ponovnog čitanja threada: ček' malo... zar nije bio kompresor, ne agregat? I, da, tko je "Brasnović"? whatever,zovemo ga kompresor,po friziderskom kompresoru koji ga pogoni i cini dio cjeline agregata. Brasnovic je tajnik KMT-a,koji je to jedini i primjetio u ponedjeljak buduci da on kao voditelj maketarskog tecaja vodi i skrb o tome. ponavljam,jos jednom,u udrugu ne moze uci nitko osim onih koji imaju kljuc,stoga i to ukazuje na dosta toga.
_________________ --------------WWII vet----------------
|
| čet 07 vel, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
D3R KQM@HdANT je napisao/la: ponavljam,jos jednom,u udrugu ne moze uci nitko osim onih koji imaju kljuc,stoga i to ukazuje na dosta toga. Dakle osim nas, nitko nije ulazio u udrugu od 30.01 navečer sve do pon?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 07 vel, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
zmajchek je napisao/la: Dakle osim nas, nitko nije ulazio u udrugu od 30.01 navečer sve do pon?
tako je.
|
| čet 07 vel, 2008 4:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
D3R KQM@HdANT je napisao/la: zmajchek je napisao/la: Dakle osim nas, nitko nije ulazio u udrugu od 30.01 navečer sve do pon?
tako je. a fajo, tko god dodje sa fajom, maketari, ... morat cu ispasti nekulturan ali temeljit te reci... i bruno...?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 07 vel, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Chaky je napisao/la: a fajo, tko god dodje sa fajom, maketari, ... morat cu ispasti nekulturan ali temeljit te reci... i bruno...? sto se tice faje,i njegovih pajdasa,ti i sam znas da oni tamo imaju brdo opreme koju mi NE DIRAMO.oni defacto prolaze samo kroz prostoju jer imaju svoju.jedva je i dobio kljuc od brune stoga stvarno ne bi njega petljao u to. bruno s druge strane,zna se koristiti agregatom,a i tesko mi je vjerovati i da je on sam razbio manometar,da bi prebacio to na nekog drugog. fajo ne boravi u toj prostoriji,ne sluzi se kompovima,niti cak (bez nas) ne koristi LCD. s druge strane,cak mi je i logicno da u opcoj guzvi netko prolazeci slucajno opali nogom u to.agregat ima rucku i osim da se udari u njega ili da padne,ne znam koji je drugi nacin da se pocini takvo sto na njemu.
|
| čet 07 vel, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
shvacam ja da nitko od tih osoba nebi namjerno nista napravio jer jednostavno nemaju nikakvog razloga da takvo sto naprave... no nema ni nitko od nas... a ako pricamo o slucajnom trganju... onda je mogao biti bilo tko, tko je mogao biti u blizini toga ... a bilo ih je i nekoliko koji nisu iz udruge... ali eto samo nasa udruga ispasta mene je strah da ce se ta praksa, automatskog optuzivanja nase udruge, nastaviti ako se desi neko novo sranje... predsjednica ognjenog maca je imala razgovor sa brunom di se mogla opravdati... a sto smo mi imali... obavijest o nasoj krivnji prek foruma... jednostavno nije fer
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 07 vel, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Chaky je napisao/la: predsjednica ognjenog maca je imala razgovor sa brunom di se mogla opravdati... a sto smo mi imali... obavijest o nasoj krivnji prek foruma... jednostavno nije fer da,ali stvar je u tome,da oni od utorka nisu bili tamo,a vi ste bili i u cetvrtak i u nedjelju.
|
| čet 07 vel, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
D3R KQM@HdANT je napisao/la: Chaky je napisao/la: predsjednica ognjenog maca je imala razgovor sa brunom di se mogla opravdati... a sto smo mi imali... obavijest o nasoj krivnji prek foruma... jednostavno nije fer da,ali stvar je u tome,da oni od utorka nisu bili tamo,a vi ste bili i u cetvrtak i u nedjelju. je... i to ste saznali u razgovoru sa njima, tj. njihovom predsjednicom... mi nismo dobili priliku za razgovor

|
| čet 07 vel, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
dobro da sad ne nastavljamu tu sagu bezveze,ja Bruno i Mario smo imali iscrpni Skype razgovor i Predsjednik ce vas izvjestit i dat vam smjernice.
|
| čet 07 vel, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|