|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pon 03 kol, 2026 10:17 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Darth Vader treba vašu pomoć!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
 Darth Vader treba vašu pomoć!
... i da, to "vašu" je namjerno napisano malim slovom [da skinem Ted;Deu s vrata... ]. Nego:
Moj samoborski (i) ovogodišnji kostim Darth Vadera - crne "ofce" u trek obitelji - bi trebao biti dorađeniji and stuff. Radi na njemu proteklih par dana, skupljam dijelove, lakiram, glancam, čistim... ŠIJEM. U čemu je onda problem? U zadnjem. Naime, imam dva capea [ogrtača?] koja treba porubiti, i komade faux kože koje treba prišiti na majicu i 1/2 pantalona. Ja sam pokušao to ručno: ide to nekako, ali mi je trebalo 1.5 h da obrubim jedan jednometarski rub ogrtača... na šta to liči neću ni ulaziti. 
Ovom prilikom tražim dobru dušu koja "pohađa" našu udrugu [ili neku osobu blisku toj dobroj duši ] koja posjeduje mašinu za šivanje i "vična" je njenu korištenju. "Posao" koji treba obaviti jeste obrubiti dva plašta, spojiti dvije "trake" na jedan od njih; prišiti faux kožu na majicu i pantalone u paralelnim, 3 centimetra odvojenim linijama [kako bi se dobio "Quilted" look], te eventualno par velcroa na starteškim mjestima [što bih mogao i sam]. Istina, nisam radio sa mašinom za šivanje [ok, prije nekih 9-10 godina jesam, ali davno bilo] i ne znam koliko bi taj posao zaista uzeo vremena, ali po mojoj laičkoj procjeni radilo bi se o 30-60 minuta posla; deadline mi je Utorak [05.02.2008.] kada udružno krećemo na Samoborski fašnik. Neizmjerno bih bio zahvalan, ukoliko je potrebno spreman sam platiti isti nekim simboličnim iznosom. 
Hell, ako netko ima "dječju" ručnu mašinu [one male, lako prenosive], pa da mi je donese u Udrugu večeras, ili da ja dođem po nju - i to bi bila super solucija. Naravno, vratio bih je!
Trenutno je 06:20 i vrlo je kasno/rano. Sutra/danas ću na ovaj thread postaviti par slika sa prošlogodišnjeg Fašnika... prije toga - krevet.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| ned 03 vel, 2008 7:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Darth Vader treba vašu pomoć!
...i jel se našla dobra duša? ...i još uvijek čekamo slike...
| sri 06 vel, 2008 11:42 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|