ja sam dosao oko 20 sati pa ako je nesto bilo prije... napisite
kao prvo... stigao je fanzin...
oni koji nisu bili danas... dodjite sljedeci cetvrtak po svoj primjerak
oni koji su izvan zg-a... nadam se da cu ovih dana doci u posjed dovoljno primjeraka fanzina ... kad se to desi... saljem postom odmah (jer izgleda da je slanje fanzina postalo mojim poslom ... bez da me itko obavjestio o tome

)
oni koji bi radje pdf fanzina u boji... nadam se (opet

) da cu danas dobiti pdf fanzina od frenkyja pa cu ga uploadati na rapidshare ili negdje drugdje
toliko o fanzinu
kao drugo... imali smo prvo parlaonicu na temu "da li je Enterprise Trek"
posto nije bilo dovoljno ljudi u negacijskoj ekipi Ant, El Zvonko i ja smo se pridruzili njima.
Tako da su tezu da Ent
nije trek branili: Ant, TDA, El Zvonko, nenadg i moj malenkost. Gul Remal i Ternek su nam se pridruzili kasnije. Nezadovoljan nasim argumentima na kraju nam se pridruzio i Max koji je trebao glumiti nepristranog moderatora

Tezu da Ent
je trek branili su: Shadowmaster, Cvicek, Tom'caT, josip, ronadihno, lovro, mislav (koji je pakticki samo davao argumente nasoj strani

), Ezri (bar mislim... da, da... ezri se konacno pojavila

) i Homo Cyberneticus (nakon sto ispocetka nije htio sudjelovati ... no tomicino lose izlaganje ga je navelo da promjeni stav

)
Nakon pocetne rasprave o tehnikalijama (da nas netko ne zna rekao bi da smo geekovi

) krenulo se raspravljati o srzi "problema" ... sto je to uopce star trek, da li je poruka koju salje serija kljucna u toj definiciji itd.
nakon sat i nesto rasprave odlucili smo pozvati telefonom special gosta.. Mr. Bobo i zatrazili smo ga da nam prek speakerphonea isprica svoj stav (pro ENT stav... za nove na forumu

)
i na samom kraju 3 sudca su dala svoj glas:
BrickTop je dao glas
afirmacijskoj skupini (sto me i ne cudi

... on je iz afirmacijske skupine usao medju sudce nakon sto je od mjesta sudca odustao homo cyberneticus)
Simba je da glas takodjer
afirmacijskoj skupini (nakon poduzeg obrazlozenja)
Lucrezia BORGia je dala utjesan glas
negacijskoj ekipitako da je "odluceno" da ENT je trek

iznesite i vi ostali svoje dojmove o prvoj parlaonici...
Nakon parlaonice dosta ekipe se pokupilo doma. Oni koji su ostali su se podijelili u dvije skupine...
jedna je gledala film Grindhouse-Planet Terror (kojeg je dofurao Q) a druga je lezerno raspravljala o forumu, fanzinu, st tulumu, rezanju noge

itd.
Kada sam odlazio ova druga ekipa (raspravljacka) je pocela igrati carcassonne.
Sto je dalje bilo... ne znam...
ps
jel valja report Bobo?