Sada je: sub 01 kol, 2026 2:09 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
 report 17.1. 
Autor/ica Poruka
Inquisitor
Inquisitor

Post report 17.1.
ja sam dosao oko 20 sati pa ako je nesto bilo prije... napisite

kao prvo... stigao je fanzin...
oni koji nisu bili danas... dodjite sljedeci cetvrtak po svoj primjerak
oni koji su izvan zg-a... nadam se da cu ovih dana doci u posjed dovoljno primjeraka fanzina ... kad se to desi... saljem postom odmah (jer izgleda da je slanje fanzina postalo mojim poslom ... bez da me itko obavjestio o tome :) )
oni koji bi radje pdf fanzina u boji... nadam se (opet :) ) da cu danas dobiti pdf fanzina od frenkyja pa cu ga uploadati na rapidshare ili negdje drugdje

toliko o fanzinu

kao drugo... imali smo prvo parlaonicu na temu "da li je Enterprise Trek"
posto nije bilo dovoljno ljudi u negacijskoj ekipi Ant, El Zvonko i ja smo se pridruzili njima.
Tako da su tezu da Ent nije trek branili: Ant, TDA, El Zvonko, nenadg i moj malenkost. Gul Remal i Ternek su nam se pridruzili kasnije. Nezadovoljan nasim argumentima na kraju nam se pridruzio i Max koji je trebao glumiti nepristranog moderatora :)
Tezu da Ent je trek branili su: Shadowmaster, Cvicek, Tom'caT, josip, ronadihno, lovro, mislav (koji je pakticki samo davao argumente nasoj strani :) ), Ezri (bar mislim... da, da... ezri se konacno pojavila =D> ) i Homo Cyberneticus (nakon sto ispocetka nije htio sudjelovati ... no tomicino lose izlaganje ga je navelo da promjeni stav :) )

Nakon pocetne rasprave o tehnikalijama (da nas netko ne zna rekao bi da smo geekovi :) ) krenulo se raspravljati o srzi "problema" ... sto je to uopce star trek, da li je poruka koju salje serija kljucna u toj definiciji itd.

nakon sat i nesto rasprave odlucili smo pozvati telefonom special gosta.. Mr. Bobo i zatrazili smo ga da nam prek speakerphonea isprica svoj stav (pro ENT stav... za nove na forumu ;) )

i na samom kraju 3 sudca su dala svoj glas:
BrickTop je dao glas afirmacijskoj skupini (sto me i ne cudi :) ... on je iz afirmacijske skupine usao medju sudce nakon sto je od mjesta sudca odustao homo cyberneticus)
Simba je da glas takodjer afirmacijskoj skupini (nakon poduzeg obrazlozenja)
Lucrezia BORGia je dala utjesan glas negacijskoj ekipi

tako da je "odluceno" da ENT je trek :)

iznesite i vi ostali svoje dojmove o prvoj parlaonici...

Nakon parlaonice dosta ekipe se pokupilo doma. Oni koji su ostali su se podijelili u dvije skupine...
jedna je gledala film Grindhouse-Planet Terror (kojeg je dofurao Q) a druga je lezerno raspravljala o forumu, fanzinu, st tulumu, rezanju noge :) itd.

Kada sam odlazio ova druga ekipa (raspravljacka) je pocela igrati carcassonne.
Sto je dalje bilo... ne znam...

ps
jel valja report Bobo? :)

pet 18 sij, 2008 6:09 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Post Re: report 17.1.
Raspravljalo se i o webu, samo ne dovoljno ozbiljno kako sam ja ocekivao, no mislim da je Ezri shvatila sto treba popraviti u webu da ga mozemo staviti na server... :)

pet 18 sij, 2008 1:14 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: report 17.1.
...dobar je report chaky...
...ma ko da sam i ja tamo bio...

...drago mi je da je logika prevladala i da je Ent pod obaveznom literaturom trekija...

...dakle, neki još iamju dugove...
...no baš sam brbljiv ovaj tjedan... pa, bi na na veliko i naširoki objasnio sve prednosti koje Ent ima i zašto je definitivno trek... ;)

...pohvale grupi koja se borila za to stajalište...

...i odlično smišljena tema sastanka...

...joj, baš mi fale dolasci u udruju...

sub 19 sij, 2008 2:03 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.