|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pon 10 kol, 2026 1:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Program za 12. mjesec
Lucrezia BORGia je napisao/la: pa tri udruzne zene: Ted;Dea, Lil'Mee i Dr. Jones  zao mi je (ili mozda: cestitam?) lucrezia... ti si 1. zena udruge  pa s time automatski ulazis u "3 udruzne zene" a i cesce si u udruzi od dr. jones pa i tdee 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 sij, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, da, ja bi htio jedan termin sad u prvom mjesecu, ako nije problem... trebalo bi istestirati DS9 ekspanziju munchkina 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 03 sij, 2008 1:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
mmm... moze, imas isplanirano kak ces isprintat karte?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 03 sij, 2008 1:31 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
maX je napisao/la: mmm... moze, imas isplanirano kak ces isprintat karte? noup doma imam samo c/b printer imas ti kakvih prijedloga? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 03 sij, 2008 1:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ok necemo o teme ovdije... al -će da bude rješeno!
trenutno me zanima ak netko ima jos koju ideju? (za piramidu ili nes drugo)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 03 sij, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Max jes ti siguran da nisi nista u rodu onemu uredniku zbavnog programa HRTa !?... Pozdrav Showmanova 12

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 03 sij, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|