| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 16.12 >Report
...evo navratio ja u nedjelju u udrugu... ...obićno se manje ljudi skupi nedjeljom... ...došli su... L.Borgia Rony & lovro chaky El Zvonko Simba General Chang Ant Cviček ...i gost Davor... Mak je kasnio , pa mi nije poznato jel uopće stigao...
...no skupilo nas se dovoljno za igru koja počinje na C... (ah zaboravih) ...no , pravila su mi definitivno ostala u sječanju... ...iako sam prvi puta igrao igru , pobjedio sam (to mi je vrlo važno ) ...najboljom strategijom , i odabirom likova koji su izbjegli ubojstvo (a bilo je pokušaja) , skupih najviše bodova...
...malo početničke sreće... 
...onda su se zaigrale kockice... tu sam od 8 igraća došao među 3, no za bolji plasman nije bilo sreće... 
...i onda sam ulovio Simbu, pa došao do kvatrića brže nego inaće...
| pon 17 pro, 2007 1:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: 16.12 >Report
Mr.bobo je napisao/la: Mak je kasnio , pa mi nije poznato jel uopće stigao...
Mak (za ostale max  ) je stigao... pocastio nas svojom prisutnoscu na pol sata i onda otisao dalje... "duznost" ga je zvala Mr.bobo je napisao/la: ...no skupilo nas se dovoljno za igru koja počinje na C... (ah zaboravih) citadels poslije se jos odigrala jedna partija Carcasonea... i to je bilo to
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 pro, 2007 1:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...no skupilo nas se dovoljno za igru koja počinje na C... (ah zaboravih) Igra se zove Citadels, i volio bih ju jednom probati igrati. Sta se dogadjalo prvih pola sata sastanka? Ja sam dosao oko 20:30 i tada se vec igrao Citadels. Sta se dogovorilo glede ST RPGa? RPG preko foruma me ne zanima previse, ali volio bih probati ST RPG uzivo.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 pro, 2007 4:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
cvicek je napisao/la: Sta se dogadjalo prvih pola sata sastanka?
...niš posebno... ...ponavljala su se pravila... jer smo ja, Zvonko i Simba prvi puta igrali igru....
cvicek je napisao/la: Ja sam dosao oko 20:30 i tada se vec igrao Citadels. Sta se dogovorilo glede ST RPGa? RPG preko foruma me ne zanima previse, ali volio bih probati ST RPG uzivo. ...hmmm...kad samja bio, baš i nismo prićali o tome... ...samo sam pitao Anta jel poslao biografiju lika... ...a RPG uživo... ...nemoj mi to više smominjati... 
| pon 17 pro, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: Sta se dogovorilo glede ST RPGa? RPG preko foruma me ne zanima previse, ali volio bih probati ST RPG uzivo. a morat cemo napraviti nekakav pokazni test session da vide ljudi kako to izgleda... jel vecina ljudi ne zna kako to izgleda uzivo... a mi bi radje da nam se pridruze ljudi koji ce ostati to igrati i ljudi koji bi trebali biti nazocni na 90% tih sessiona... a opet, vecina se nebi htjela "obvezati" na nesto sto ne zna kako izgleda
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 pro, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
bijase dobro u udruzi ocem i ja jednom odigrat Citadels!!! dogodine izgleda... 
| pon 17 pro, 2007 8:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: bijase dobro u udruzi ocem i ja jednom odigrat Citadels!!! dogodine izgleda...  ...pa možemo u četvrtak poslije najslabijeg trekija  ...ako se ekipa složi 
| uto 18 pro, 2007 1:04 pm |
|
 |
|
luda baba
|
ne dragi, ne mozemo. ja idem pa-pa u Makarsku i nema me u cet 
| uto 18 pro, 2007 3:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ne dragi, ne mozemo. ja idem pa-pa u Makarsku i nema me u cet  ...a draga moja, pa ostani dan duže...  ...moći će Makarska još jedan dan bez tebe... 
| uto 18 pro, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
luda baba
|
a dragi moj, svaki dan u makarskoj mi vridi ko suvo zlato, kontas? vazniji su mi starci i more od citadelsa... osim toga sad moram ic u cet jer su sve karte za doli rasprodane...
| uto 18 pro, 2007 8:57 pm |
|
 |
|