|
Sada je: uto 04 kol, 2026 12:01 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Izborna skupština 18.11. u 20 h
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Izborna skupština 18.11. u 20 h
a sorry nisam se ranije sjetio.. a i mislio sam da ce dan i pol ranije biti dovoljno
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 stu, 2007 2:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ocemo slike! ocemo slike!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 19 stu, 2007 4:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
maX je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ok, što je utjecalo na promjenu termina radi kojeg sam ja popušio min. dva sata?? ...i tko preuzia odgovornost...? ...mislim nebrete se držati dogovora ni fucking 5 dana?? gle, zao mi je ...problema s prostorom uvijek imamo... no ipak si prezivio/odsluso skupstinu -svaka cast p.s. ovo mi dode taman kad sam htio napisat da se nadam da se nitko nije razocarao ili da je nesto previse nezadovoljan... da je sve bilo dobro..  ...ja sam ujutro bio ovdje... ...pretrčao sam više od 18 kilometara... ...i trebalo mi je nekoliko sati da se ugrijem... ...i nadobudno ja odem na skupštinu... ...i normalno ja da mi je prekipjelo kad dođem na lokaciju ko tele u prazno i sat vremena prerano, a vani je bilo možda i mane od 0 stupnjeva...!! ...da,kriv sam što nemam net doma! ...i još k tome opet se kasnilo s skupštinom skoro pol sata... ...i svaka takva sitnica me užasno ljutila...
| pon 19 stu, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ma nije se pola sata kasnilo, nekih 15-ak min. no to ti je neizbjezno
Što se tiće ljudi koji nemaju net doma, morat cemo/ce navesti to u pristupnici tako da mozemo onda na drugi nacin prenijeti im info.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 19 stu, 2007 4:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
El Zvonko je napisao/la: Što se tiće ljudi koji nemaju net doma, morat cemo/ce navesti to u pristupnici tako da mozemo onda na drugi nacin prenijeti im info. Ja bih uz to predložio da na slijedećem sastanku netko od odgovornih uzme olovčicu i papir, raspita se među prisutnima i zabilježi one koji nemaju pristup netu, a za buduće članove da se u pristupnici naznači dostupnost neta.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 20 stu, 2007 2:54 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...da,kriv sam što nemam net doma! ...i još k tome opet se kasnilo s skupštinom skoro pol sata... ...i svaka takva sitnica me užasno ljutila... [/color] da, mi smo krivi sto nismo kupili prostorije u drenovačkoj 4 pa da sa njima raspolazemo kako zelimo mi nikako nismo mogli utjecati na to ... kad smo dobili obavjest da ne mozemo biti tamo u 19h... objavili smo je... ocekivati da cemo ici zvati clana po clana i reci da je doslo do promjene, to je malcice nerelano bobo, kuzim zasto si ljut... ali shvati i nasu stranu...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 20 stu, 2007 3:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: bobo, kuzim zasto si ljut... ali shvati i nasu stranu...
...shvatio sam  ...ne ljutim se kolektivno, već samo na neke...  ...no prolazi me... ...nemam vremena ljutiti se...
| uto 20 stu, 2007 12:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|