| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Kandidatura: Homo Cyberneticus
Homo Cyberneticus je napisao/la: @Chachy: O, ja sam vrlo ozbiljan glede svog programa. Program će biti izložen za sat-dva, dok PONOVO napišem ono što sam već bio napisao, pa me komp zaj... ovaj, zeznuo.
ma nisam mislio na tebe... nego na sve nas... sa ovim predizbornim sutnjama, debatama, planiranom ceremonijom prijenosa vlasti itd. itd. 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 stu, 2007 1:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Kod weba je uvijek isto, svi imaju 100 ideja a nitko da nesto konkretno napravi, sve se bojim da ce sto se tice weba ostati sve po starom... 
| sub 17 stu, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Dodato još sekcija. Pročitajte.
More Coming Soon.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sub 17 stu, 2007 1:35 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ok.. vidim ideja imas... i entuzijazma (bar za pisanje programa  ... NHF  ) no ideja u udruzi nikad nije falilo... imali smo niz "ozbiljnih" sastanka na kojima smo pricali o idejama... no kad dodje do realizacije... tisina. I tako kod bilo koje administracije u svih ovih 8 godina... mozda bude nekakvog pocetnog zara i neke stvari se pomaknu i obave... no nakon mjesec dva... max. pol godine sve se umrtvi... e sad pitanja... kako mislis pokrenuti clanove sa sudjeluju u radnim akcijama koje ce trajati duze od mjesec dva? Jer moja dosadasnja iskustva su da bi se velika vecina clanstva radije druzila, nego radila... jel ljudi dolaze kod nas opustiti se ... tocnije, zabaviti se... rad radje ostave za faks ili posao. Posao vezan uz udrugu je ostao na ledjima predsjednistva + 1-2 trenutnih entuzijasta mjeseca... Jesi spreman za otpor prema radu? Kako si spreman za to?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 stu, 2007 3:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@chaky je potpuno u pravu..za projekte bus trebal malo "cvrscu organizaciju" ...ne bas "casul" udrugu ....pa su i projekti izgleda "casual" ....a ca bi drugo moglo ispast .....kakva mater tako i dite... Pozdrav Stegovna 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 stu, 2007 5:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
O, ništa ti ne brini... izdrillat ću ja njih Buco. Vidjet ćeš kako će se samo postrojiti svaki put kada dođem!

|
| sub 17 stu, 2007 5:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Da li je na pomolu neki novi diktator?! 
| sub 17 stu, 2007 5:13 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Ak ti bu trebala "strucna pomoc" oko toga ..mislin slobodno...javi Ati @BS to se molicu lipo zove "diktatura proteterijata "..e...nema diktatora ..narod vlada ..ma znas vec kak to ide ....!.. Pozdrav Narodne skupstine 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 stu, 2007 5:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Je l' se to Buco vrachamo na tvoj moto? - SVI ZA JEDNOG, SVAK' ZA SEBE!
| sub 17 stu, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmm.... ca je to moj moto....!? ca ni "svi za mene ja za nikog " ..!? hmm.. preradjeno bi moglo po tvoje ..." matematicki gledano " ti ga dodje na isto.. Pozdrav Offtopicova 1000

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 stu, 2007 5:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: O, ništa ti ne brini... izdrillat ću ja njih Buco. Vidjet ćeš kako će se samo postrojiti svaki put kada dođem! a vidis... mene zanima kako ces to sve napraviti... bez da potjeras ili izviciras pola ljudi  na tom "detalju" (kako pokrenuti ljude) su i najveci pali 

|
| sub 17 stu, 2007 5:35 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: Homo Cyberneticus je napisao/la: O, ništa ti ne brini... izdrillat ću ja njih Buco. Vidjet ćeš kako će se samo postrojiti svaki put kada dođem! a vidis... mene zanima kako ces to sve napraviti... bez da potjeras ili izviciras pola ljudi  na tom "detalju" (kako pokrenuti ljude) su i najveci pali  Pa jednostavno ti je to @chaky a ca cemu oni koji nevole udrugu i nisu spremni za nju malo vrimena odvojit i pomoc na projektima...ca ce ti takovi "udruzenci" ......jel tak !? .. jedino tajnice morete tak mislin ostavit  ....za izlozbu hmm..i propomoc oko papira....jel tak @HC !? Pozdrav M.Monroe 15

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 17 stu, 2007 5:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Dodao još veći dio programa... sitniji preostali ostatci nakon par sati sna... Odgovori na dosadašnja pitanja kandidatima i u ovom threadu poslije toga...
Isuse... za 4 sata valja ustajati... radna akcija na Španskom... 
|
| ned 18 stu, 2007 5:34 am |
|
 |
|