|
Sada je: uto 26 svi, 2026 9:55 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
 Re: Program za lipanj 2010
E!! Ljudi, imam pitanje i trebam BRZI odgovor!
Kad je biljar danas i gdje?
| pet 11 lip, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Piše - viewtopic.php?p=220525#p220525(ali to baš nije toliko službena udružna aktivnost, pa radije tipkaj u tom topicu a ne ovdje  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 11 lip, 2010 6:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Danas u spanskom snimamo skec, pa nemojte zaboravit doc, ponjet uniforme ako imate, ja cu ponjeti one koje sam pokupio u udruzi. Ako imate kakve scenaije donesite vidimo se u 20:00 sati u spanskom pokraj bocalista. Tko nije bio tamo molim da mi se javi na pm ili nek me nazove na sluzbeni broj udruge.
| ned 13 lip, 2010 1:14 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E kak je bilo na Trpkovom predavanju? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 23 lip, 2010 4:43 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Trpko je na ležeran, zanimljiv i orginalan način dao uvid u klingonski jezik, njegovu srž i smisao "ratničkog" jezika. Nije se usredotočio na to da nas nauči hrpu riječi već je proširio temu od objašnjavanja sintakse i gramatike i na usporedbu klingonskog i drugih jezike, kakav je utjecaj jezika na kulturu nekog naroda/rase, kako koji jezik utječe na ratne uspjehe, dotaknuo granicu s filozofijom i socijologijom, uz česte digresije koje se često samo djelomično doticale teme. A koji put je i odlutao na stvari koje na prvi pogled i nemaju direktne veze s klingoncima - npr. o ljubavi studenata strojarstva i studentica filozofskog I nije bilo baš predavanje u klasičnom smislu, već je pomalo i vuklo na okrugli stol; bez projektora, powerpointa i videa. Samo Trpko, poneka knjižica o klingonskom i trekiji oko njega. Trpka je zanimljivo za slušati, ukoliko te zanima tema o kojoj priča. Old school trekkie 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 23 lip, 2010 5:19 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Četvrtak, 24.6. Opatijski
- Izrada programa za Srpanj + Trek summit Uz izradu programa imati ćemo "Trek summit" gdje ćemo popričati o udružnim stvarima koje zanimaju članove. A može li se na tom "trek summitu" požalit na neke stvari?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 24 lip, 2010 4:15 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tko dolazi danas?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 24 lip, 2010 4:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Hrčak je napisao/la: Tko dolazi danas? +btw nek netko ponese neki film pa ga možemo na plazmi pogledat ja tu za sada imam jedino Avatar  bez uvrede ekipa ali ST Summit  ko nam dolazi predstavnici Slovenije, Srbije i BiH 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 24 lip, 2010 5:25 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: bez uvrede ekipa ali ST Summit  ko nam dolazi predstavnici Slovenije, Srbije i BiH  Nek, nek... ja volim summite...  To je super... da ne bi bio kongres itd. Ma šta predstavnici bivše Juge... i dalje ćemo mi... o, daaa
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 24 lip, 2010 6:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sa obzirom da ste mi dosli sa konkretnim prijedlozima sto bi htjeli raditi za 7 mjesec odlucio sam vam ponuditi alternativu druzenja u klubu, tako da cemo sluzbeno odraditi jos 2 cetvrtka do mora, no ako vas bude jos u zagrebu radi recesije javite se pa cemo za vas organizirati jos termina. Uglavnom preostale cetvrtke provesti cemo od 18:30 u pivnici Medvedgrad, te od 20:00 budemo zapoceli sa projekcijama ili borgame igrama da vam ovo toplo vrijeme sto brze prodje... od 16.07 se ide na more pa molim zainteresirane da mi posalju p.m. i potvrde dolazak....
| ned 27 lip, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|