|
Sada je: uto 28 srp, 2026 12:17 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Program za ožujak
Hehe, nema nam druge 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 22 ožu, 2010 12:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mir'Na Riker je napisao/la: A ništa mašo, sljedeći put se nacrtavamo tamo.  Dejanira [Bot] je napisao/la: Hehe, nema nam druge  wooo hooo! Hura za moje košulje i peglu!  Samo dođite ak vas se više nacrta sljedeci puta napravimmo mi i tulum...  a ne samo gledanje filma.. 
| pon 22 ožu, 2010 1:27 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Joj leo, šta nisi rekao da imaš PS3? Nacrtao bi se ja tamo s košuljama koje treba ispeglat... 

|
| pon 22 ožu, 2010 5:06 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Rapavi je napisao/la: Joj leo, šta nisi rekao da imaš PS3? Nacrtao bi se ja tamo s košuljama koje treba ispeglat...  Jbg prošla baka s kolačima. O tome si trebao prije razmišljat. 
| pon 22 ožu, 2010 5:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako netko oce pilat sa nama konzole danas neka se nacrta u 18:15 ispred u spanskom. Cvicek obavezno budi tamo da rijesimo neke udruzne stvari. 
| sri 24 ožu, 2010 3:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cekaj, ide li sutra normalni sastanak?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 24 ožu, 2010 6:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Naravno, sutra je standardni sastanak kako i piše u programu. Posljednje pripreme za Istrakon, kao i rađenje programa za idući mjesec. Za Mirnu ne znam da li se dalje rade bajoranske naušnice? Parlaonicu/qcontinuum/okrugli stol nisam ništa ekstra pripremao ali ako ćete htjeti i bude bilo vremena, imam još negdje nešto pitanja za Q continuum pa možemo organizirati jedan brzinski  Danas smo završavali konzole... Dr.Jones je organizirala šta treba napraviti, ja sam šarafio, a SM je držao i kasnije lijepio... Ako dalje SM i frodo sve srede kako je u planu (i ako uspijemo nagurati kod nekog u auto), imat ćemo jednu za Istrakon.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 ožu, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Venita i ja smo jučer napravile naušnice i genijalne su! Mislim da su najbolje koje ste ikada i koje ćete ikada imati. Nije da znam kakve ste imali prije, al ok. I ima da nam kupite bačvu piva il tak neš. Tj. mislim da ću si zadržati par. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 24 ožu, 2010 10:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Super  Prvo ću ih vidjeti kako izgledaju pa dati ocjenu Mir'Na Riker je napisao/la: Tj. mislim da ću si zadržati par.  Priznaj.. bit ćeš na štandu pa kad se ljudi zainteresiraju za izložene naušnice, šapnut ćeš da imaš neke vrhunske koje nisu u slobodnoj prodaju, i prodati im ispod pulta.. jelda, jelda? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 ožu, 2010 10:39 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zapravo, to ti uopće nije loša ideja, cvicek. Not bad at all. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 24 ožu, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Izgleda da cu ja ici sa autom i furat konzolu i plakat udruge, te jos neke stvarcice... mogu poves 1 osobu sa sobom posto imam puno stvari. No i to je nekaj. Pa ako netko oce nek se javi. Sto se tice konzole sredit cemo ju super, cvicek donesi mp3 player obavezno!!!!
| čet 25 ožu, 2010 3:09 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Jednu osobu? Ako sam to ja, šta onda sa Sovom?! A ako voziš nekog drugog opet Sov i ja trošimo previše para (duplo) za put a ionako mi je u autu još falila jedna osoba... Ah well... možda onda u svrhu balansiranja proračuna i ja budem spavao na podu / u vojarni 
|
| čet 25 ožu, 2010 6:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mozda nagovorim Normu da ide kako je bilo u originalu, ja zbilja neznam kako cemo nosit tu konzolu u tvom autu osim ako ju potpuno ne rastavimo i pitanje jel ce jos biti mjesta onda...
| čet 25 ožu, 2010 11:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Okej... ti onda ideš u svom autu... A Norma - haven't foreseen this!  Javili se dvojica naših zajedničkih frendova da bi išli samnom... do udruge navečer će potvrditi... tako da kako sada stvari stoje ipak imam pun auto  A u udruzi se dogovorimo oko drugih stvari... raspodjelimo druge stvari po autima i sl... Shadowmaster je napisao/la: Pa ako netko oce nek se javi. Sto se tice konzole sredit cemo ju super, cvicek donesi mp3 player obavezno!!!! Što se mp3 playera tiče, nemam ga, imam samo mp4 player tj. mp4  (pretpostavljam da si na to mislio  ) Dofurat ću ga... Ako ga možemo ukomponirati u konzolu (bar do Sferakona) bilo bi super... ako ne - nema veze.
|
| čet 25 ožu, 2010 3:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Samo ti donesi taj mp4 i sve cemo sredit.
| čet 25 ožu, 2010 4:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|