| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Skupština... 13.2.2010.
Pa eto nisam ja pisao program, pa smo morali kak je Maher složio.
| ned 14 vel, 2010 6:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
1.stvar slaganje programa je i tako duznost predsjednika i podpredsjednika ,a ne tajnika pa mi mozes odmah ovom prilikom zahvaliti sto uopce ima nekakavog programa za zadnjih 2 mjeseca
2.kako si se sada toga spomenuo?
3.zasto niste slozili projekciju u spanskom?
| ned 14 vel, 2010 6:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam razočaran malim brojem odaziva na skupštinu... ...to dokazuje da se udruga svela na 20-tak članova...
| ned 14 vel, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Da ne citiram sada... Navedeno je u zapisniku da je Cvičeku skinuta opomena, i to jednoglasno. Formalno gledano, njemu je ta opomena na snazi dok je Skupština ne skine. A nije ju skinula - do sad. Ako ko slučajno ima nešto protiv (ili je suzdržan) neka mi se slobodno javi, pa ćemo to izmjenit. Shadowmaster je napisao/la: ... svaka pomoć je uvijek dobrodošla, a kao što smo vidjeli i jedan promatrać po imenu Luka nam je odlucio pomoci glede teleskopa za astronomsku sekciju. Trebat će mi točno ime i prezime tog promatrača Luke da ga navedem u zapisnik kao gosta.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 14 vel, 2010 7:40 pm |
|
 |
|
Admiral
|
potpisao se covjek na papiru s clanovima pri dnu pod ostali
papir je bio na stolu predamnom pa pretpostavljam da je sada kod danijela ili lea
| ned 14 vel, 2010 11:42 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
MAHER je napisao/la: potpisao se covjek na papiru s clanovima pri dnu pod ostali Je, upravo to, potpisao se - potpisom ali nije čitko naveo svoje prezime. Za ime sada znam da je Luka. Trebao je napisat ime i prezime pa se onda potpisat. No, dobro, neće bit teško saznat kako se zove. MAHER je napisao/la: papir je bio na stolu predamnom pa pretpostavljam da je sada kod danijela ili lea Taj papir je sada kod mene.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 15 vel, 2010 10:47 am |
|
 |
|
Admiral
|
aha sada jos samo trebas desifrirati kako je covjeku prezime,a gle ako nista jarak ga zna pa ga mozete nazvat,imate broj telefona na pristupnici
| pon 15 vel, 2010 11:30 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tin Jarak je rekao to rjesit... najbolje je njega nazvati Tgrel ako trebas broj od njega imam... ali bilo kaj kaj trebas pitaj mene nemoj preko foruma trazit...
| pon 15 vel, 2010 4:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Tin Jarak je rekao to rjesit... najbolje je njega nazvati Tgrel ako trebas broj od njega imam... ali bilo kaj kaj trebas pitaj mene nemoj preko foruma trazit... Pa naravno da ću tebe zvat ali za to još ima vremena. Zapisnik je gotov ali čut ćemo se već da to riješimo. Ma nisam htio ništa riješavat prek foruma nego sam samo, eto, spomenuo.
|
| pon 15 vel, 2010 4:49 pm |
|
 |
|