| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 14.09. u udruzi
Neočekivano mali broj fanova se došao... ...čak su bile i 3 predstavnice nježnijg spola... ...sportska većer rekao bi... ...Pikado, nogomet, uno, šah, funny filmići na kompu... ...i to sve do pol 2 ujutro... ...a kako je bio nered u gradu išao sam pješke doma od Trešnjavke do Trnovčice (Dubrava)... ...trebalo mi je 1:36:59min... brzog hodanja...
(ak ste vidli nekog smiješnog koji čudno hoda po gradu u kasnom satima- to sam bio ja... )
| pet 15 ruj, 2006 11:12 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Haha, mene skoro policija pokupila kod rotora, negdje oko 2!  Morao sam nabaciti lagani šprint kako bi im utekao! Doma sam stigao oko 2 i 20!
A jesam se umorio, pješke od udruge do Cibone. Bobo se je smilovao i otpratio me još koji kilometar/dva u mojem smjeru, tada smo se rastali te je on brzim hodanjem krenuo kući. E onda sam morao nastaviti taj svoj pješački pohod te sam hodao dobrih 40 minuta da bi odjedanput ugledao policiju koja je ubrzanim koracima hodala od svog automobila prema meni. Ja čim sam otišao iza ugla počeo sam šprintati i tako brzo trčući do kuće kako bi im utekao!  To učinih, nasmiješih se i legnuh u krevet! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 15 ruj, 2006 11:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Noćne ptičice...
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pet 15 ruj, 2006 11:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
vb23 je napisao/la: Haha, mene skoro policija pokupila kod rotora, negdje oko 2!  Morao sam nabaciti lagani šprint kako bi im utekao! Doma sam stigao oko 2 i 20! A jesam se umorio, pješke od udruge do Cibone. Bobo se je smilovao i otpratio me još koji kilometar/dva u mojem smjeru, tada smo se rastali te je on brzim hodanjem krenuo kući. E onda sam morao nastaviti taj svoj pješački pohod te sam hodao dobrih 40 minuta da bi odjedanput ugledao policiju koja je ubrzanim koracima hodala od svog automobila prema meni. Ja čim sam otišao iza ugla počeo sam šprintati i tako brzo trčući do kuće kako bi im utekao!  To učinih, nasmiješih se i legnuh u krevet! 
...ideš...
... ja sam izazivao čudne poglede svojim čudnim hodanjem...
...a išao sam spavati u pol 4 ujutro!!
...a cimeri su me već u 9 došli zafrkavat i skakat po meni...
...joj kak sam bio lud!!
| pet 15 ruj, 2006 11:52 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Mr.bobo je napisao/la: vb23 je napisao/la: Haha, mene skoro policija pokupila kod rotora, negdje oko 2!  Morao sam nabaciti lagani šprint kako bi im utekao! Doma sam stigao oko 2 i 20! A jesam se umorio, pješke od udruge do Cibone. Bobo se je smilovao i otpratio me još koji kilometar/dva u mojem smjeru, tada smo se rastali te je on brzim hodanjem krenuo kući. E onda sam morao nastaviti taj svoj pješački pohod te sam hodao dobrih 40 minuta da bi odjedanput ugledao policiju koja je ubrzanim koracima hodala od svog automobila prema meni. Ja čim sam otišao iza ugla počeo sam šprintati i tako brzo trčući do kuće kako bi im utekao!  To učinih, nasmiješih se i legnuh u krevet!  ...ideš...  ... ja sam izazivao čudne poglede svojim čudnim hodanjem... ...a išao sam spavati u pol 4 ujutro!! ...a cimeri su me već u 9 došli zafrkavat i skakat po meni... ...joj kak sam bio lud!!
haha, znači ipak je bilo budnih u te kasne sate(mislim na prolaznike)  Haha ovo buđenje je svakako bolje nego moja budilica, mislim učinkovitije je! 

|
| pet 15 ruj, 2006 11:55 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ah , baš!! oći su mi bile na pol 16 pa sam bio optužen da sam pijan i napušen, pa mi je cimer otvarao prozor na sobi...!! ...koje ja komedije imam...
| pet 15 ruj, 2006 11:57 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
koje ste vi pustolovine imali...
ja sam imala miran povratak kući, cviček je autom razvozao davora, chakyja i mene... 
_________________ njanjanja
|
| pet 15 ruj, 2006 12:48 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Meni se cini da vam je bilo dobro.
steta sto ja nisam mogao doci.
| pet 15 ruj, 2006 1:45 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
i meni se čini da nam je bilo dobro.. 
_________________ njanjanja
|
| pet 15 ruj, 2006 2:06 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Bilo je sve u svemu dobro. Ja i bobo smo se družili podosta. Pobijedio sam ga u pikadu, pa smo ond zajedno izgubili u pikadu. I onda pobijedili u stolnom. vb23 može posjedočiti  Za razliku od vas ja sam imao mirnu 5-minutnu autobusnu vožnju kući.(na Jarun)
| pet 15 ruj, 2006 3:16 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mislav je napisao/la: Bilo je sve u svemu dobro. Ja i bobo smo se družili podosta. Pobijedio sam ga u pikadu, pa smo ond zajedno izgubili u pikadu. I onda pobijedili u stolnom. vb23 može posjedočiti  Za razliku od vas ja sam imao mirnu 5-minutnu autobusnu vožnju kući.(na Jarun)
Hehe evo svjedočim, moram priznat da sam prilično loš kada je riječ o stolnom nogometu!! haha a jesam naživcirao Davora....ja mislim da se tako zove  Hehe slao me u napad, tu smo se koliko toliko držali, ali kada sam ja primio obrambene pijune golovi su pali u roku od par sekundi! 

|
| pet 15 ruj, 2006 8:14 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Nekih 8 za redom. No, u drugoj smo puno bolji bili. 
| pet 15 ruj, 2006 8:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kad vodiš 7:2 i izgubiš... onda je to PEH... ili smo se mi uozbiljili
| pon 18 ruj, 2006 12:10 pm |
|
 |
|