Nama je problem kaj nemremo trenutacno ni u boji ni naslovnice isprintati, pa samo ovo izdanje kopirali u fotokopiraoni. Malo je ispalo precrno, no ipak smo se nekako pridrzali roka, zahvaljujuci nadleznim ljudima u klubu clanovima mozemo ponuditi zaklamani novi fanzin.
Da fanzin je opsezan to se slazem, no zasto da ga se ne napravi opseznim kad vec ljudi pisu za njega i trude se kaj ce sada cekati godinu dana da im se isprinta clanak. Sve fore sa downloadanjem fanzina su mi glupe. Prvo cijela stvar zauzima oko 9MB drugo cak i ako damo ljudima pass za download cijela stvar nema smisla, niti da si ljudi to doma printaju na svojim printerima, ali mislim da ce problem uskoro biti rijesen kupnjom tonera i koristenjem KMT-ovih printera mozda stvari krenu na bolje, jer nama treba Fanzin i to je jedna od najbitnijih stvari po meni sto udrugu drzi na nogama, te da se bar malo na neki nacin raspravlja o st-u i pise o st-u i da se vidi sto mi ustvari radimo. Da mozemo ponuditi materijale u bilo kojem trenutku i ljudima koji nemaju racunalo kod kuce, niti brzi pristup internetu. Treba ipak misliti da nije cijeli svijet jos digitaliziran, no ova moja ideja sa webom mozda i prodze. Ako ima zainteresiranih ljudi kad se ekipa vrati sa mora ja vam dam password i vi slazite clanke aplikacija i administracija ce vam biti na raspolaganju pitanje je samo da netko preuzme odgovornost za objavljivanje clanaka na stranicama, a ostalo je prava sitnica,
tako da ako ste za javite mi se na mail ili na ICQ (mislim na dobrovoljce i to na glavne ljude u klubu), a one koji zele pisati neka pisu i dalje na
fanzin@usscroatia.hr i salju svoje tekstove jer uvijek postoji sansa da i vas tekst osvane na net-u.

Pozdrav svima!