|
Sada je: sri 29 srp, 2026 12:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Program za 8. mjesec
Ma neznaju kaj je Domikon...pa ima u konvencije Domikon iz 08, pa nek pogledaju Ant je napisao kak vidim ST i NLO konvencija...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 24 kol, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mozda to nije dovoljno za njih... danasnja publika je razmazena i neda im se stiskat po google-u..  Evo ja sam postavo u pitanja sto su konvencije: http://www.usscroatia.hr/index.php?opti ... &Itemid=25
| pon 24 kol, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Nego kaj misliju da bu iskočilo samo dobro to izgleda mogao bi samo Domikon izdvojiti pa staviti u anketu u tekst, jer sumnjam da ekipa zna i doč do ovoga 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 24 kol, 2009 12:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Gle ja samo upucujem na detaljnost i kvalitetu vijesti, ja sam tu samo kao tehnicka podrska a sadrzaj i kreira vodstvo... da li ce oni uvrstit u tekst kako doci do doljnjeg miholca, upisat punu adresu i link na sluzbene stranice to je njihova stvar jel svatko ima link i password da editira vijest samo se u zadnje virijeme kolko vidim samo ja ulogiravam...
| pon 24 kol, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Slažem se s kolegom Shadowmasterom da bi se to sve moglo poboljšati... content je možda i najbitnija stvar za takve sajtove kao što je naš! Prijedlozi: - mogla bi se napisati stranica posvećena objašnjenju šta su konvencije, koje su najpopularnije konvencije, kada se održavaju, kako je bilo na predhodnima, šta je udruga napravila tamo, plus slike na naše galerije za svaku od konvencija itd.... pa koga zanima može se informirati.... Vjerojatno nemamo mogućnost da napravimo ST portal ravan SFCu, ali bar bi za ono što se tiče udruge i SF fandoma mogli napraviti nešto korisno... - Uz Program na glavnoj stranici (možda i FBu) bi se mogao, staviti i link za na temu na forumu posvećenu tome, ukoliko tema postoji - recimo za Domikon se mogao staviti link na "Domikon 2009" temu... pa se bar na taj način netko može informirati o čemu se radi... - nakon konvencije također napisati kratku vijest da je udruga sudjelovala na konvenciji, šta smo sve organizirali, kako je bilo, plus 2-3 slike i sl... dakle kratak tekst od nekoliko redova plus koja slika, ne treba niti nije preporučljivo da bude "megapost"  Eto, ne znam da li sve to ima smisla... ali ja bi recimo tako radio... web promocija bi trebala biti jedno od najmoćnijih "oružja" za promociju udruge... --- btw, da malo sitničarim kad već pregledavam site, na ovoj stranici piše "FROUM" umjesto "FORUM" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 kol, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ispravljeno...
| pon 24 kol, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: samo se u zadnje virijeme kolko vidim samo ja ulogiravam... To se zove srpanj, kolovoz, i tak... Isto ko da se sad sjetim gurat neke stvari koje se planiraju u 9 mjesecu, pa se čudim kak nejdu i kak ljudi "nisu zainteresirani", a u biti ih ni nema baš... A ti ako si u Zg i imaš ideju i višak vremena, pa slobodno promijeni, nisi slučajno zadužen za web udruge. A ako ti je to problem, ili ti se ne da, onda pričekaj da nama to dođe na dnevni red, pa ćemo onda i uvažiti sve razumne prijedloge. @svi: Mislim da predlaganje promjena na webu, prelazi granice ove teme, pa vas sve molim da to predlažete u nekoj drugoj temi, npr. ovdje.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 24 kol, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kad će biti objavljen program za 9. mjesec? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 31 kol, 2009 1:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
koliko znam program radimo sada u cetvrtak pa ce onda negdje i na web
| pon 31 kol, 2009 1:27 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ok, tnx 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 31 kol, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|