| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Tunguska eksplozija
http://hr.wikipedia.org/wiki/Tunguska_eksplozija_1908. Tunguska eksplozija ili velika sibirska eksplozija dogodila se prija 101. godinu, točnije 30.lipnja 1908. Dogodila se u veome nenaseljenom području kraj rijeke Tunguska. Da se dogodila bilo gdje drugdje, žrtve bi bile velike, a ovako su žrtvr bile relativno male. Nitko točno ne zna što je to bilo. Pročitajte tekst na lonku koji sam vam dala, ali neke činjenice nisu spomenuli: *Očevidci su prije eksplozije vidjelči obkjekt koji je mijenjao smijer. (Neki misle da je to bilo NLO koji se kasnije sudario s meteorom kako bi nas spasio  ) *Ono što je eksplodiralo nije dotaklo dno *Svjetlost se vidjela sve do Britanije *Odakle nuklearna energija 1908. ? *U području eksplozije nađeni su deformiteti kod biljaka i životinja *U tlu se još mogu nači nešto kao sičušni komadići stakla Što mislite o tome? Meni je najzanimljivije pitanje kako je baš tu, što je već eksplodiralo, eksplodiralo...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 20 srp, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Tunguska eksplozija
Jedan od najzanimljivijih misterija ikad.
|
| pon 20 srp, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
A ne znam, ali mislim da bi to mogao bit još jedan od dokaza da nismo sami u svemiru
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 20 srp, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
To je bio meteor koji je eksplodirao u zraku.
| pon 20 srp, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da riječ je o velikom meteoru... Kolko se sječam... mislim da je u krugu od 20km sva šuma izgorila na licu mjesta...
| pon 20 srp, 2009 2:50 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ma to su Xindiji napravili. Slučajno uletili u vremenski vortex i vratili se u 1908. 
|
| pon 20 srp, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Ma to su Xindiji napravili. Slučajno uletili u vremenski vortex i vratili se u 1908.  Sam mogli su naći i neko bolje mjesto za testirat oružje od Sibira... Šta tam imaš za uništit! 
| pon 20 srp, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Suikotreki je napisao/la: Sam mogli su naći i neko bolje mjesto za testirat oružje od Sibira... Šta tam imaš za uništit!  Bili su obazrivi i nisu htjeli naudit ljudima... prije vremena 
| pon 20 srp, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Jest da kažu da je to komet, ali neke stvari ne drže konce... Ljudi su vidjeli da je neki objekt mijenjao smijer prije eksplozije... Možda su bili Xindiji koji su testirali učinkovitost oružja ili ne...  ali mi je sve to jako čudno...
|
| pon 20 srp, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Alokin je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Sam mogli su naći i neko bolje mjesto za testirat oružje od Sibira... Šta tam imaš za uništit!  Bili su obazrivi i nisu htjeli naudit ljudima... prije vremena  Neee Nisu htjeli poremetit vremenski tok, jer su znali da bi onda vremenski agenti to popravili. 
| pon 20 srp, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
možda je to bio ostatak zvijezde smrti...  ali dajte ljudi... nemojmo pisati npoluspamove više... 
|
| pon 20 srp, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nope, to je bio NLO, sto posto. Mogu oni to logično objašnjavat kolko hoće, neke stvari ostaju nerazjašnjene. Ima i ona igra Secret Files: Tunguska jel? Baš bih to morala zaigrat jednom... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 srp, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
NLO... 0 bodova... Zašto? Zbog toga što se tako velika stvar kao allienski brod nebi mogla skrivati gotovo cijelo stoljeće...
| pon 20 srp, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Nda....  kako god želiš....  meteor- no way pedro. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 srp, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Nda....  kako god želiš....  meteor- no way pedro.  Kak se kaže u nadi je spas i nada je kurva... Jedno od tog dvoje možemo prepisat ovome... 
| pon 20 srp, 2009 5:51 pm |
|
 |
|