| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sri 26 ruj, 2007 5:26 pm Postovi: 61 Lokacija: zagreb
|
 kako smo nastali
pozdrav svima otvaram novu temu čisto iz radoznalosti da vidim šta mislite o tome kako smo nastali i kuda idemo i zašto kroz ovih preko nekoliko godina saznanja i interneta(fala dečkima na tome) moja percepcija nastanka i kretanja čovječanstva su se drastično promjenila. imam svoju teoriju nastanka ljudskog roda koja otprilike glasi ovako: prije cirka 100 tinjak tisuća godina ekipa malih zelenih(čitaj sivih) došla je zabunom na zemlju i vjerojatno im se pokvario pogon ili nešto(krepo komp ili navigacija ili nešto).i šta sad veli gazda? da nam nije dosadno, veli doktor od ovih majmuna napravit ćemo nekakva bića koja će nam služit .dobro veli gazda i dobri doktor se primi posla.nakon nekog vremena složi dve epruvete smješanih dnk majmuna i aliena i sav sretan pojuri gazdi da se pohvali ,zapne za štengu i razbije jednu. i eto nas !!!!!!! mislim da smo samo neuspjeli experiment,jer kako drugačije objasniti sve ovo šta se događa na zemlji
_________________ Good Alien is the best solution for ours World
|
| ned 07 lis, 2007 11:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: kako smo nastali
kao prvo... dobro dosao na forum
sto se teorije tice... zasto tako mislis? Mislis li da se "ovo šta se događa na zemlji" nebi dogadjalo da smo "originalni" zemljani? Ako da, zasto tako mislis?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 07 lis, 2007 11:44 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Chaky je napisao/la: kao prvo... dobro dosao na forum
sto se teorije tice... zasto tako mislis? Mislis li da se "ovo šta se događa na zemlji" nebi dogadjalo da smo "originalni" zemljani? Ako da, zasto tako mislis? po nekim dokazima starim najmanje 60 tak tisuća godina nađenih u meksiku ,južnoj americi pa i u starom zavjetu nismo prva generacija ljudi na zemlji.osim toga kakva to moraju biti bića koja teže samouništenju osim ako ti isti mali sivi ne važu i ne drže zemlju na stalnom rubu uništenja samo da bi mogli vladati
|
| ned 07 lis, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Captain
|
eraser je napisao/la: po nekim dokazima starim najmanje 60 tak tisuća godina nađenih u meksiku ,južnoj americi pa i u starom zavjetu nismo prva generacija ljudi na zemlji Nesto konkretno? Linkovi, literatura, izvori? eraser je napisao/la: osim toga kakva to moraju biti bića koja teže samouništenju osim ako ti isti mali sivi ne važu i ne drže zemlju na stalnom rubu uništenja samo da bi mogli vladati Ah, u nedostatku boljeg izraza - hipijevsko razmisljanje  . To da smo nastali kao eksperiment mi je jos smijesnije od kreacionizma. Zapravo ima neke paralele...
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pon 08 lis, 2007 12:06 am |
|
 |
|
Ensign
|
"Nesto konkretno? Linkovi, literatura, izvori?" stari zavjet,david icke,stargate http://www.val.hr/znanje/znanje.html"To da smo nastali kao eksperiment mi je jos smijesnije od kreacionizma. Zapravo ima neke paralele..."[/quote] ne vjeruješ valjda u darwinovu teoriju ???????
|
| pon 08 lis, 2007 12:28 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eraser je napisao/la: "Nesto konkretno? Linkovi, literatura, izvori?"
stari zavjet,david icke,stargate.......... tv serija ti je konkretan izvor? ok... sad znam da se zezas  ali zeznuo si me bio na neko vrijeme 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 08 lis, 2007 12:34 am |
|
 |
|
Ensign
|
Chaky je napisao/la: eraser je napisao/la: "Nesto konkretno? Linkovi, literatura, izvori?"
stari zavjet,david icke,stargate.......... tv serija ti je konkretan izvor? ok... sad znam da se zezas  ali zeznuo si me bio na neko vrijeme  "tv serija ti je konkretan izvor?" šala, ali priča je dobra,povezuje puno kultura ,religija ,povijest do atlantide(atlantis). btw mislim da je atlantida početak našeg doba ili ti kraj prošlog kad nađete vremena zavirite http://www.val.hr/znanje/znanje.html
|
| pon 08 lis, 2007 12:45 am |
|
 |
|
Captain
|
eraser je napisao/la: ne vjeruješ valjda u darwinovu teoriju ??????? Ne, ja vjerujem da smo nastali tako da su Alienu pale dvije epruvete na pod, to je sigurno realnija varijanta. David Icke? O kriste boze. Mislio sam na izvore koji imaju veze s mozgom. Icke i val.hr ne upadaju u tu kategoriju.
|
| pon 08 lis, 2007 1:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cini mi se da to on vuce odavdje: COSMIC PLAN 1COSMIC PLAN 2
| pon 08 lis, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Ensign
|
nije moguće da svi spavaju! nema veze ,ali ako ima netko budan volio bih čuti drugačiju priču
|
| pon 08 lis, 2007 1:12 am |
|
 |
|
Ensign
|
Krešo je napisao/la: eraser je napisao/la: ne vjeruješ valjda u darwinovu teoriju ??????? Ne, ja vjerujem da smo nastali tako da su Alienu pale dvije epruvete na pod, to je sigurno realnija varijanta. David Icke? O kriste boze. Mislio sam na izvore koji imaju veze s mozgom. Icke i val.hr ne upadaju u tu kategoriju. Zašto ??
|
| pon 08 lis, 2007 1:19 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
ajde mi objasni sto je teorija evolucije i zasto ne vjerujes u nju? nemoj mi reci da ne vjerujes u nju samo zato jer ti se ne svidja ili samo zato jer nije cool ili zato sto zelis biti drugaciji... please  imas neke konkretne razloge?

|
| pon 08 lis, 2007 1:21 am |
|
 |
|
Captain
|
eraser je napisao/la: Zašto ?? Hebiga, ako me pitas zasto sa dva upitnika, mozda je malo pointless uopce objasnjavati, zar ne?
|
| pon 08 lis, 2007 1:23 am |
|
 |
|
Ensign
|
Chaky je napisao/la: ajde mi objasni sto je teorija evolucije i zasto ne vjerujes u nju? nemoj mi reci da ne vjerujes u nju samo zato jer ti se ne svidja ili samo zato jer nije cool ili zato sto zelis biti drugaciji... please  imas neke konkretne razloge? 1. karika koja nedostaje čuo si tu priču puno puta. 2.šta znači biti drugačiji?? imat još koji par ruku nogu?? eventualno koristiti više od 10% mozga vidjeti veći spektar boja informacija koristiti besplatnu energiju a da ti neke korporacije to ne zabrane upoznati ,vidjeti nove svjetove,galaksije
|
| pon 08 lis, 2007 1:31 am |
|
 |
|
Ensign
|
Krešo je napisao/la: eraser je napisao/la: Zašto ?? Hebiga, ako me pitas zasto sa dva upitnika, mozda je malo pointless uopce objasnjavati, zar ne? dva ili deset koja je razlika
|
| pon 08 lis, 2007 1:33 am |
|
 |
|